שלחתי לכם מסר, לגבי

רותי ב.

New member
שלחתי לכם מסר, לגבי

המפגש הקרוב, ביום שלישי, ה- 28/1/03. כל מי שלא קיבל, מאיזו שהיא סיבה, אשמח אם יכתוב לי, ואעביר לו גם כן.
מקווה שכמה שיותר אנשים יגיעו.

avielss

New member
מקפיץ

תקפוץ בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ושיה

New member
בחירות

מבחינתי יום בחירות הוא יום לבילוי עם המשפחה. אם לא יתוכנן משהו משפחתי , אני באה. וחוץ מזה לפי המצב הפוליטי בטח יהיו בחירות נוספות תוך חצי שנה אז ניפגש שם.

ושיה מי קרידה, לה אוטרה וס נו וניטס

אל מפגש דה לוס לדינואים אן ט"ו בשבט נו וניטס, אה קואנדו קיירס קה טה קונוסמוס? אסטאמוס קוריוזוס. ושיה יקירתי, במפגש הקודם לא היית, במפגש של הלדינואים שהיה בט"ו בשבט בחולון לא היית, אז מתי את רוצה שנכיר אותך? מתים להכיר אותך אנחנו סקרנים, תמצאי זמן, חצי שעה אפילו, היידה קרידה להתראות.

ושיה

New member
ציפוריקה ריגשת אותי.

אשתדל מאוד מאוד הפעם. ולידע כללי -אייר מי איזי אופרציה אל לה נריז.
יו סופרי מונצו דה לה סינוזיטיס אי אגורה סלי מונצו סנגרי. אניממש מקוה שכתבתי נכון. להתראות.

רותי ב.

New member
ענו לי יחסית מעט אנשים,

וחלקם רשמו שלא יוכלו להגיע. אנא, עוד תגובות, פה או במסר.... ותשתדלו בבקשה בבקשה... מתגעגעת.

שבוע טוב אה טודוס

סי נו וו לבורר אל דיה דה לוס בחירות וו וניר אל מפגש. (אם לא אעבוד ביום הבחירות אגיע - זה תלוי בכמות העבודה שמחכה לי במשרד. חליתי בשפעת - ועלי להערך לסוף החודש). לא הבנתי היכן המפגש, אצל מאי או ביזרעאלי. שבוע טוב ובריאות לכולנו.

למעלה