שלחו

shellyland

New member
Moi? ../images/Emo12.gif

בסך הכל רציתי לדעת למה לי לשלוח לך תמונות, זה הכל.

הערה בעניני נימוסים והליכות

מכיוון שאף אחד כאן לא חייב שום דבר לאף אחד אז בקשה בלשון נעימה יכולה להיות דבר נחוץ מאוד.

גנגי

New member
תרבות עולמית!

תרבות דיבור, תרבות פנייה, נימוס מעודן והליכות נאות. דרך ארץ קדמה לתמונות. (ויש לי תמונות נפלאות.)

מוּסקט

New member
אפשר

גם לבקש מגוגל-תמונות. הוא לא נעלב אף פעם ועושה ת'עבודה בכל שעה משעות היום. רק תבחר מאיפה אתה רוצה תמונה - והופ! לא צריך טובות מאיתנו.

אטיוד5

Active member
למה אתם מתעללים בדורון?

לא יפה, לא יפה. סה"כ הבחור ביקש, מה הבעיה להעתר לו. הוא לא חייב לבקש יפה או בנימוס. מה זה פה? חצר המלכה האנגלית? אז הנה לך, דורון, התמונה הזאת מאוסטראליה. אם תרצה תמונה מברזיל, יש לי גם. ואם תרצה החלפות (במלרע) רק תגיד.

giba70

New member
האמת שהתמונה הזאת גם מיפן...

ברזיל זכתה שם בגביע העולם 2002 אם אתם לא זוכרים... ורונלדו עם הקרחונת חזר בגדול.

חחחחחחחחחחח תודה אך

אך בקשתי ברצינות נופים ולא סתם בחורה שלח תמונות נופי טבע

ג שם

New member
נוף

זה כבר יותר דומה לנוף, אבל זה רק כי הפעם ביקשת יותר יפה, ונראה שאתה באמת משתדל. כשתכתוב עם סימני פיסוק, תקבל תמונה יותר שווה. כשתזכור מה לימדו אותך בשעור הזה: "מה-אומרים-לדודה-סימה-כשהיא-נותנת-לך-שוקולד" תקבל תמונה עוד יותר שווה וכשתזכור את השעור למתקדמים:"איך-מבקשים-מדודה-סימה-יפה-שתיתן-לך-שוקולד" תקבל גם מלא תמונות וגם הסבר מפורט לאיך מחפשים אותם (רמז יש בהודעות קודמות) מבלי להתנהג בנימוס לכל מני נודניקים. אגב: לא מנומס לומר "סתם בחורה", שכן אולי היא מישהי מאד מאד מיוחדת עבור אטיוד. תשאל אותו.

אטיוד5

Active member
הלו !!!!

זאת לא סתם בחורה - זאת אֶל מקפירסון, דוגמנית-על אוסטראלית! וחוצמזה קיבלת ממני תמונת נוף. נוף אנושי.

Saladin

New member
חה חה!!!

האמת, אם לשפוט מהתמונות שהוצגו עד עכשיו, אני מעדיף בעיקר תמונות מאוסטרליה!

almog4

New member
גם לי יש כמה תמונות מהעולם

בקישור כאן - תמונות מצרפת של הצייר הצרפתי - גאון הצבעים והמכחול - הנרי מאטיס (Henri Matisse). וכאן - תמונות מבריטניה של הצייר דייויד הוקני (Hockney David ) הוקני הוא מגדולי אומנות ה- pop-art המודרנית, שמסיבה לא ברורה לי אינו מוכר בארץ, וחבל. ואחרון חביב: תמונות מרוסיה הצייר הרוסי קאסימיר מאלביץ' (Malevich Kasimir ) , המפורסם באבסטרקציה טהורה של צבעים עזים ורקעים נועזים. אגב, את התמונות מצאתי במנוע החיפוש "גוגל". (Hint, Hint)
דני

למעלה