שלו0 שלו0 אני חדש מיוז שולטי0
L L A D Y B U G 2 New member 6/11/04 #2 שלו00000../images/Emo24.gif yes we know...muse are realy rulez אז שוב אני אורטל מירוחם.....מי אתה ספר על עצמך....
שלו00000../images/Emo24.gif yes we know...muse are realy rulez אז שוב אני אורטל מירוחם.....מי אתה ספר על עצמך....
T tomrock New member 6/11/04 #6 על עצמי !!!!../images/Emo168.gif קוראים לי תום אני בן--16 אני גר ב-נצרת עילית לא נצרת של הערבים זה ליד עפולה אני מת על מיוז . ספרו קצת על עצמכם
על עצמי !!!!../images/Emo168.gif קוראים לי תום אני בן--16 אני גר ב-נצרת עילית לא נצרת של הערבים זה ליד עפולה אני מת על מיוז . ספרו קצת על עצמכם
L L A D Y B U G 2 New member 6/11/04 #10 כן רציני לא ידעתי מה זה.... וד"א... היום יש את ההופעה של מיוז מ rock am ring נכון שהראו הרבה פעמים...אבל למי זה משנה ועכשיו אני יודעת מה זה פקאצות (עדיף מאוחר מלעולם לא) שאלה: מאט לא מאמין באלוהים???
כן רציני לא ידעתי מה זה.... וד"א... היום יש את ההופעה של מיוז מ rock am ring נכון שהראו הרבה פעמים...אבל למי זה משנה ועכשיו אני יודעת מה זה פקאצות (עדיף מאוחר מלעולם לא) שאלה: מאט לא מאמין באלוהים???
פ פונצית גירל האמיתית New member 6/11/04 #11 שירן לא הייתה מדויקת. פקצה זה ראשי תבות של פרחה קטנה וצווחנית. לפחות עכשיו את יודעת. לפי המילים של השירים מאט נשמע קצת אתאיסט, אבל לא יצא לי לראות בשום מקום שהוא אומר את זה במפורש.
שירן לא הייתה מדויקת. פקצה זה ראשי תבות של פרחה קטנה וצווחנית. לפחות עכשיו את יודעת. לפי המילים של השירים מאט נשמע קצת אתאיסט, אבל לא יצא לי לראות בשום מקום שהוא אומר את זה במפורש.
N NiKi†a New member 6/11/04 #12 כה אני יודעת את זה.. אבל לא היה לי כח להזכר מה זה כל אות..אז אמרתי בקצרה אל תגידי שלא כל הפרחות כאלה.
כה אני יודעת את זה.. אבל לא היה לי כח להזכר מה זה כל אות..אז אמרתי בקצרה אל תגידי שלא כל הפרחות כאלה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/11/04 #23 מי שכתב את ההודעה, הוא השתמש בלייט פקצות. (שימוש באותיות אנגליות/מספרים במקום באותיות עבריות נורמאליות) כמו ס22ה, פ33ות וכו'.
מי שכתב את ההודעה, הוא השתמש בלייט פקצות. (שימוש באותיות אנגליות/מספרים במקום באותיות עבריות נורמאליות) כמו ס22ה, פ33ות וכו'.
י יובלאישמרכז New member 8/11/04 #19 לפי הראיונות שלו... הוא לא סגור אם הוא מאמין באלוהים או לא, קצת מבובל באיך להתייחס לזה או להגדיר את זה.
לפי הראיונות שלו... הוא לא סגור אם הוא מאמין באלוהים או לא, קצת מבובל באיך להתייחס לזה או להגדיר את זה.