שלו לכולם

• פותח הנושא ga_la
  • פורסם בתאריך

ga_la

New member
שלו לכולם ../images/Emo39.gif

שלום לכולם ! אני למדתי בבית ספר מצויין , ואף קיבלתי תעודות הצטיינות בבית-ספר כולו . אבל ציון פסיכומקרי שלי הוא נמוך במיוחד - 517 ! וזה לא מספיק לכלום ! יש לי שאלה - עד כמה אפשר לעלות את ציון הפסיכומטרי בהזדמנויות אחרות ? אני רוצה לקחת מורים פרטיים ולא קורס ( כי הוא לא עוזר במיוחד ) האם ידוע לכם על מורים כאלה ? תודה

one1

New member
תשובה חלקית

1. לא תמיד יש קשר ישר בין הצלחה בלימודים תיכוניים לבין הצלחה בפסיכומטרי. יחד עם זאת, אם למדת בתיכון מצויין כהגדרתך וקיבלת תעודת הצטיינות, אני מניח שלא מימשת את הפוטנציאל שלך בבחינה שעשית. 2. בטח שאפשר לשפר. הכל תלוי ברצון והשקעה. יש גם הטוענים שלכל אחד יש את הציון המקסימלי שלו, אותו הוא לא יכול לעבור, אבל אני דיי בטוח שזה לא הציון המקסימלי שלך. -כמו כן נישאלת השאלה: האם עשית את הבחינה בתנאים מקסימליים? היה לך זמן ללמוד? הגעת לבחינה מרוכזת ואחרי שינה טובה? כל אלה גורמים שיש גם לקחת בחשבון. 3. אם קורס לא יעזור, גם מורים פרטיים לא יעזרו לדעתי. בכל מיקרה, קידום מציעה את תכנית קידום אישי, ואת יכולה לנסות ליצור קשר עם מישהו מאחד הפורומים (סטודנטים של תפוז, או בוואלה) ולחפש מורה; זאת אם חשוב לך במיוחד היחס האישי.

למעלה