שלו לכולםם:)

moral9

New member
שלו לכולםם:)

שלום אני מורל ואני קוראת מלא בפורום שלכם יש לכם אחלה רעיונות ואחלה פורום! טוב אני ממש נואשת וצריכה את העזרה שלכם אז ככה..יש עוד זמן עד היום הולדת של החבר אבל אני כבר מתחילה לחפש רעיונות כי אני ממש לא יודעת מה לקנות לו ומה לעשות לו,זאת תיהיה היום הולדת הרביעית שאנחנו נחגוג ביחד (טפו טפו חחח)אז כבר קניתי לו הכל ועשיתי לו הכל(כרית, מצעים,אלבום,בושם,חולצות,מחזיק מפתחות, מצגת קיצור הכל)אז ככה שאין לי שום רעיון.אני רוצה שהמתנה תיהיה מיוחדת ויפה ושהיום הולדת עצמה תיהיה מיוחדת הוא מחליף קידומת ל20 אני רוצה שזה יהיה מיוחד ושהוא לא ישכח את היום הולדת הזאת. אממ הוא חייל יהיה בן 20 לא אוהב הרבה דברים חחח לא מעשן לא שותה נגיד שעון וספא וטרקטורונים וכל זה לא מתאים לו קיצור אני ממש בבעיה אני ישמח מאוד לכל רעיון תודה רבה!

KarinDi

New member
גברים זו בעיה

תמיד קשה איתם...אבל בהחלט אי אפשר בלעדיהם! אולי תנסי לספר לנו קצת מה הוא כן אוהב? למשל מה הוא עושה בצבא, מה אתם אוהבים לעשות יחד? האם תהיו יחד ביום של יום ההולדת, או שהוא נשאר בצבא? אני בנתיים חושבת על זה...מחכה לתגובה שלך!

moral9

New member
בהחלט קשהה חחח

אממ אוהב מחשבים וכל מה שקשור לזה אממ חשמל וכל מיני דברים של דיג'י וכזה..אממ היום הולדת שלו תצא ביום שישי אז אני כמעט בטוחה שהוא יהיה בבית הוא גו'בניק..וזהו קיצור הוא בעיתי רצחח חחח תודהה

למעלה