שלוש!!!

Daffynes

New member
שלוש!!!

ידעתם שיש לי בית? ויש בו חדר בשבילי לבד לבד, ומקלחת לשלושה אנשים ולא שלושה חדרים (6 בנות בחדר)? נכון מידע מעניין ומועיל? וידעתם שאפשר לנהוג אחרי שישנים 15 שעות במשך חמישה ימים ולא לעשות תאונה בגלל זה? (ונכון שגם זה מעניין ומועיל?) סתם, רק רציתי להגיד שלום לכולם, חזרתי משבוע שני במדריכים 2004, והיה ממש ממש נחמד, בדרך גם עברתי טסט אז אני בכלל מאושרת
אז זהו. שלום לכולם!!!!!

d a n i e l 111

New member
תגידו...מה יש להרבה מאד אנשי מד"א..

מנגב...אה??? בקורס תאר"ן לא רק שלא נתנו (ואמרו לנו את זה כבר קודם....) למישהו מנגב הצטיינות... (ולא חסר מצטיינים...סמכו עליי...ועובדה שהבאנו את ממוצע הציונים הכי גבוהה) אלא גם אחרי שיבשנו שם את כל המדריכים בזה שהבאנו (לנגב) את ממוצע הציונים הכי גבוהה...המדריכים צחקו והתפלאו (הרי נגב??? איך יכול להיות??!!)... אז יש לי משהו אחד להגיד לכם....(למי שעם המדריכים האלה שנגד נגב..) (בא לי לכתוב משהו...אבל אני לא ארד לרמה של אותם מלוכלכים שהגיעו למד"א... אני מנגב...ויש לי כבוד) קחו את המצטיינים שלכם ותעשו איתם מה שבא לכם...אני יודע דבר אחד... לנגב יש את הטובים ביותר...עם הציונים הטובים ביותר...ולא מעניין אותי מה שתגידו!!!

69yosi69

New member
תפסיקו לקנטר

דבר ראשון, כל דבר שקורא במד"א אתם מקנטרים ולכן גם החזירו לכם עם הסיפור של שדרות! וחוץ מזה אף אחד לא מונע אתכם לעבור לירושלים! ולסיכום: יש מד"א ויש מד"א י-ם!!!!!!

amitp

New member
תעשו לי טובה

בלי מלחמות איזורים (מטופשות?...) פה. תודה.

Daffynes

New member
../images/Emo6.gif

למה אתה שואל אותי איך היה כשיש פה רבים וטובים ממני שיוכלו לענות? סתם סתם, היה ממש כיף, מתיש כמובן, אבל כיף.. התעללו? תלוי במי. ותלוי גם באיזה כתה {אקונומיקה- אהמ אהמ 7...}
הסימולציה שלי הייתה דווקא די סטרילית, טוב, יחסית לסימולציות אחרות שהתמסרו בהן בטרופיות, עשו גלגלונים באמצע הכתה או גרמו לשולחנות לקבל התקפי אפילפסיה... כן, היא הייתה סטרילית. המדריכים מעולים, לפחות אלה שהכרתי, וגם העיניים סבבה. והאנשים שם פשוט מקסימים אז בכלל נחמד!
(סתם מאושרת....) בכל מקרה, תודה על המזל"ט, ותיזהר לפגוש אותי על הכביש כי אני לא יודעת איך תצא מזה...

EMT D

New member
אקונומיקה???

ומה אני לא בא לידי ביטוי??? הבנתי...

אני??? שאתעלל???

אני נפגעתי... (משה סטייל) חכי עוד לא הגעתי לשלב של ההתחרפנות האמיתית... חכי מה יהיה... חוצמזה יש לי השפעה מסויימת גם על המדריכים שלך...

../images/Emo5.gif

האוכל... אלוהים אדירים, האוכל...
האמת היא שבתור טבעוני דילגתי מעל רוב הדיזינטריות שחלפו שם, אבל האוכל היה זוועתי *מתגעגע להדסה נעורים
* חוצמז'ה היה כיף! אני בקבוצה של שחר קנר, שהיה במבט ראשון מאד קשוח אבל בקבוצה הקטנה שלנו התגלה כאחלה מדריך! הימים הראשונים של המתודיקה היו די משעממים אבל ברגע שהתחלנו עם הסימולציות היה כיף!!!
הייתה לי כבר סימולציה ראשונה והיה כיף לאללה
ובכלל, אם יש לכם רעיונות לדמויות לסימולציות אני אודה לכם. אחרי שהייתי נפוליאון, מאלף פילים, תאומים סיאמיים ועוד כלמיני דברים הזויים כבר מתחיל להדלדל לי מאגר הרעיונות

על רעיונות דיברת? :)

סכיזופרן, צוללן, חולה נפש, לוליין , יוסי והסיגריה (והמבין יבין), עיברית שפה קשה , אישה יולדת... אוווו.. ועוד המון... המון בהצלחה..

UV 101

New member
או שאולי

ערס מבת ים, נועם אורלינסקי, שולם, גרמני, לוליין, הומלס...

UV 101

New member
סורי

היה לוליין, לא שמתי לב... יש לי יש לי! מוכר ארטיקים בים...

שי בהחלט מחורפן...

למי שלא יודע, באחת הסימולציות הוא היה היטלר. האמת היא שאת רוב הדמויות כבר היה אצלנו. את דמות הצוללן אני מתאר לעצמי שאני יודע מאיפה לקחתם (
)... *רץ להכין את הפאות בשביל להתחפש לשולם*

ruth s

New member
לי היה את קרמבו מ"מבצע סבתא"..

זה היה עיתוי מושלם, דווקא בסימולציה שלי..
ועוד איזה מישהו ששר לי סרנדה עם גיטרה..:)

ruth s

New member
כה..!

אבל תודה שהוא יצא מהסימולציה שלי בפה פעור! הוא לא קלט איך אני יודעת את הסרט בע"פ..

למעלה