שלוש!!

שלוש!!../images/Emo53.gif

קוראים לי רותם כמו שאתם רואים,בת 15 וחצי מאיור ב"ש... אני מחשיבה את עצמי לדו מינית,ניסיתי את שני המינים ושניהם עושים לי את זה,כל מי שמכיר אותי יודע על הנטיות שלי וכולם לוקחים את זה בסבבה...ואפילו רואים אותי בתור מגניבה... עכשיו הבעיה שלי שההורים שלי לא יודעים,ואני כל כך רוצה לספר להם אבל הבעיה שהם כל כך נגד זה,אני משערת לעצמי שהם יגידו לי שזה בטח יעבור במשך השנים ושאני עכשיו מתבגרת ואני עדיין מחפשת את עצמי...בקיצור אני לא יודעת איך לספר להם את זה... זה נורא מציק לי בזמן האחרון,מתי אני יהיה סוף סוף מוכנה לספר להם? אחרי גיל ההתבגרות או עכשיו? איך אני יבוא בכלל לספר להם?זה נורא מציק בכמה ימים אחרונים...בבקשה תעזרו לי... ועוד שאלה הכי לקשורה לנושא,איך אני משנה את הניק שלי בפורומים??? תודה מראש, רותם הגאה!!!

המממ...למה בעצם?

למה לספר? מה דחוף לך? הרי את דו..את יכולה להיות עם שניהם, אז מה בעצם הבעיה? למה לצער אותם? חכי קצת עם זה אם את לא בטוחה בתגובה. גאווה גאווה הכל טוב ויפה, אבל זה יכול לצער אותם. יש אנשים שעוד קשה להם להתרגל לרעיון. בהצלחה בכל אופן, וכל הכבוד לחברה על התגובות שלהם. לדעתי, תסתפקי בזה בינתיים :) יום טוב וחג שמייח.

גאווה גאווה הכל טוב ויפה. אבל זה יכ

יכול לצער אותם....אז מה את מציעה שהיא בכלל לא תספר להם? אני אישית חושב שאם את יכולה לחכות עם זה אז זה יהיה הכי טוב... אם אני אדבר מהנסיון שלי אני יכול לומר בנוגע לאמא שלי שנראת נורא הומופובית שהיא דווקא קיבלה את היציאה שלי טוב מאוד, אבל שוב, אני זה לא את וכל אחד והמשפחה שלו. בכל מקרה, תמיכה את יכולה למצוא פה תמיד! *הדרך היחידה לשנות כינוי בתפוז היא לפתוח משתמש חדש. שלך תמיד, שרימפי

למעלה