שלוש שאלות

Itai8

New member
שלוש שאלות

1). אמרו לי שלא כדאי לי להתחיל ללמוד VB האם זה נכון? כי ניסיתי להתחיל מספר ללמוד C וזה היה ממש קשה (גם VB די קשה...) אז האם כדאי לי לנסות שוב ללמוד C או להמשיך עם VB עד שיהיה לי ניסיום עם שפת תכנות ואז להתחיל עם C? 2). כל המשחקי מדף (דום, סימס, טוני הוק, האלף לייף וכו') הם נבנו בשפת C/C++? 3). איך יוצרים משחקי רשת (Enemy Territory, Americas Army, Counter Strike וכו')? תודה מראש! איתי

De-Panther

New member
VB יעילה מאוד בשביל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אתרי אינטרנט שרוצים שיהיו להם כלמיני אפשרויות עם המשתמש באתר (זה משמש לבניית אתרים עם ASP) בעיקרון... חשוב להתחיל ללמוד עם שפה קלה ופשוטה ואז אחרי שאתה מבין את הראש של המחשב וצורות התכנות לעבור לשפה מתקדמת יותר... לא יודע באיזה שפה הם ניבנו... רק המתכנתים שלהם באמת יודעים... אנחנו מניחים שבC++ אבל יכוליות שהם השתמשו גם באסמבלר ואסמבלי ועוד שפות תכנות מסובכות כדי להכין פרוצדורות מהירות לשימוש כדי שהמשחקים ירוצו מהר יותר... משחקי רשת יוצרים כמו כל משחק רגיל רק מוסיפים לו סוקטים של שרת ולקוח...

freak2100

New member
VB לא יעילה בASP בכלל....

אם רוצים שקוד ASP יהיה יעיל כותבים אותו בJScript...

De-Panther

New member
לא יודע מה איתך אבל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רוב האתרים בASP משתמשים בVB וVB וJS יחסית דומות זו לזו... ואם זה יותר יעיל אז תסביר לי למה כשאני התעסקתי עם ASP רוב האנשים באירגון הASP הישראלי העדיפו להשתמש בVB ולא בJS??

freak2100

New member
אתה מוזמן לשאול בפורום ASP

משומה רוב האנשים משתמשים בVBS, כי היא השפה הדיפולטית והיא השפה שהייתה קודם. לכן כל החומר המקצועי כתוב בVBS. אבל זה לא משנה את העובדה שJS יעילה פי כמה.

De-Panther

New member
אין לי כוח לדון בזה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

איתך יכוליות שאתה צודק אבל עזוב... זה לא משנה כאן את הפורום... וזה לא משנה שVB יעילה יותר לASP מאשר דברים אחרים... שזה היה ההקשר הראשוני של המשפט(ולא לפתוח דיון על מה יעיל ומה לא בASP)

למעלה