שלוש שאלות קטנות...

שלוש שאלות קטנות...

דבר ראשון- למי שצופה בסדרה ב"יס" : יש פרסומות באמצע? כמה דקות בכל פרק? (אני שואל כדי לדעת אם מקצרים בסדרה על חשבון הפרסומות בערוץ 10) ו...למישהו/י יש את שיר הנושא? (בדיוק כמו שיש אותו בהתחלה, לא את הגרסה המלאה) תודה למשיבים !

עונההה

-- כןן יש פרסומותת וזה מצייק לאללהה -- אממ.. נראה לי 40 דקות .. וכן מקצרים ! ----- יש ליייי... שלח לי מסר!

sweet fairy

New member
מה פתאום

ביס אין פרסומות ואני זוכרת שכל פרק היה 35 דקות (זה היה מעצבן כי זה היה קצר ונגמר מהר)

sweet fairy

New member
אוי אופסס...

הסידרה לא הייתה 35 דקות... בלבול שלי זה היה בערך 40 דקות

mayaorr13

New member
הסדרה בדרך כלל!!

הסדרה בדרך כלל 40 דקות לא?! נכון אתם שונאים את כל הפירסומות האלה שדופקים כל הזמן בערוץ 10?! לי יש ת'די וי די בבית של שני העונות והכי כיף לראות את זה בלי פרסומות לא?! חח... =]] מגרש ביתי הסידרה הכי מ=ו=ש=ל=מ=ת שקיימת!! צ'אד מייקל מורי= &אהבת חיי הנצחית& דרך אגב בניתי אתר על צ'אד אבל הוא נהרס אז יש לי עוד אתר אבל עוד לא הספקתי ממש למלאות את הכל בצ'אד אז תנסו להיכנס בהדרגה, עוד מעט יהיו עוד דברים על צ'אדוש!!!

G Baby

New member
תשובות:

ליס אין פרסומות באמצע הפרק וזה נהדר
וכל פרק הוא בערך 40 דקות. לגביי השיר, יש לי ואני אשלח לך, אם אתה עדיין צריך

G Baby

New member
אהה ולא מקצרים את הסדרה..

בערוץ 10 אורך הפרק, כולל פרסומות הוא בערך שעה.

mayaorr13

New member
לא הם לא!!

הם לא מקצרים!!!!! הסידרה היא בדיוק אותו הדבר עם או בלי הפרסומות!!! אני בטוחהה!!!

תמריקי

New member
מה אין פרסוצות ביס...

יש רק טרילים שמראים את צ'אד
ופייטון אני אוהבת אותם

mayaorr13

New member
כן לי יש!!

דבר ראשון-לא הם לא מקצרים את הסידרה על חשבון הפרסומות על תדאג ראיתי ת'סידרה בבית בדי וי די וזה בדיוק אותו דבר בטלוויזיה!! וכן לי יש ת'שיר כמו שהם משמיעים בהתחלה ולא הגרסה המלאה!! מקווה שעזרתי!! =]] אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך אותו טוב?!

למעלה