שלוש שאלות לא קשורות

Santa Inc

New member
שלוש שאלות לא קשורות

היי,
1. יש לי ספל לבן מבפנים שיש עליו סימני תה וזה מאוד בולט. לא הצלחתי להוריד אותם עם סבון כלים רגיל. מישהו מכיר דרך יצירתית?
2. הרבה פעמים אני נתקלת בפרסומים בעיתון ועל חלק מהמוצרים כתוב "מחיר שאסור לפרסם". בהתחלה חשבתי שזה סתם טיזר, אבל ראיתי את זה כבר על הרבה מוצרים מתחומים שונים וזה גרם לי לתהות - האם באמת יש מחיר כ"כ נמוך שמישהו (לדוג' היצרן / היבואן) אוסר על חנות מסויימת לפרסם אותו בעיתון?
3. יש ברחוב שלי בית פרטי שעובר שיפוצים כרגע (לא גרים בו עכשיו - בוודאות). רואים שיש לו חנייה כחלק מהשטח של הבית (יש כבר מקום ושער) וגם המדרכה אליה מונמכת, אבל השפה מול הכניסה לחנייה לא צבועה באדום-לבן ואין ע"ג הכביש שום סימון של איקס. האם זה לגיטימי לחנות שם?

 
תשובות

1. נסי להשרות באקונומיקה. במקום מאוורר ובכפפות לשפוך מעט אקונומיקה לספל ולשפשף את מקום הכתם באקונומיקה, להשאיר לפחות שעה ולשטוף לפני השימוש.
2. לעיתים רחוקות היבואנים או היצרנים לא מעוניינים שתיווצר בעקבות פרסום שכזה "מלחמת מחירים" ולכן אולי מגבילים את פרסום המחיר. בדרך כלל לא זה המצב.
3. לגיטימי, לא בשעות בהם המשפצים צריכים לחנות שם לצורך עבודתם.
 

Santa Inc

New member
אקונומיקה בתוך ספל שתייה? נשמע מסוכן

חשבתי יותר בכיוון של מלח לימון או דברים כאלה :)
 

sharpantie

New member
לא מסוכן

אם שוטפים את הספל טוב אחרי ההשרייה. זה יעיל מאוד ומסלק את הכתם.
 
למעלה