שלוש שאלות חשובות

9mile

New member
שלוש שאלות חשובות

דבר ראשון מצטער שלא הצגתי את עצמי אני תומר שם משפחה חסוי וגיל 14. עכשיו לשאלות: 1. מה העטיפה הכחולה המכוערת הזאת שרואים את הפרצוף של בריטני רק זה העטיפה של הדיסק החדש (ראיתי את זה בהודעה אחת פה שעשו השוואה איזה דיבק הכי יפה)? 2. התמונות שבריטני רק אם שרשראות שהילדה הזאת שמה עכשיו הם מהקליפ? 3. מתי הקליפ יוצא ל-mtv?

ה"ילדה הזאת"...

הוא לא ילדה.... קוראים לו אסי

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב....

אני שוקל לעשות ניתוח שינוי מין.. למה slave4brit נשמע לכם כמו בת
יש לכם שמות טובים לבת שנשמע כמו אסי

Britney SpeAsi

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......
או: Asi SpeAsi חחחחח
מה עם: Asi4Brit
אני לא ממש מקורית... אין לי רעיונות מגניבים... חחח... בגלל זה אני כל יום משנה כינוי במסנג'ר, כל אחד יותר גרוע מהשני...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאולי "שירנאסי"../images/Emo35.gif

וגם אני מחליף כינוי כל יום במסנג'ר ובאייסי....

שלוש תשובות...שאם היית בודק קצת

היית מוצא תוך שניה.. 1.כן , התמונה המהממת הכחולה הזאת זה הדיסק החדש! 2. קודם כל זאת לא ילדה זה ילד , ו..לא , זה לא מהקליפ החדש , כי הקליפ החדש עדיין לא צולם! 3.הקליפ יוצא ב 13.10

../images/Emo41.gifעדיין לא צולם..

הוא יצולם בסביבות השבוע הבא.. מה שבטוח ידחה את הצאתו לאור.. כי לא הגיוני לערוך קליפ ביומיים..

9mile

New member
איך התבאסתי עכשיו;- כנסו ותבינו למה

חשבתי שבגלל שזה הסינגל הראשון מהדיסק החדש הוא יהיה מזה מושקע ובלאגנים אבל עכשיו שאתם אומרים שהוא יצולם רק ביומיים אז בטח זה יהיה קליפ לא מושקע ולא כלום בלי אפקטים בלי שום דבר מיוחד...

פיית

New member
אממ רק שתדע....

כל קליפ מצולם יומיים ככה כל קליפ של כל אומן...טוב חוץ מקליפ אחד של הרד צילי פפרס שצולם שבוע בגלל שהוא היה מעין משחק מחשב וזה די קשה לעשות אותו ביומיים.....

9mile

New member
זה אולי מה שאת חושבת כנסי רגע לפה

קליפ ממוחשב עם אפקטים וכל השטויות האלה לא לוקח יומיים לצלם את הקליפ לוקח יומיים לסדר אותו ולהכניס בו אפקטים ולדברים ממוחשבים ושאר הדברים לוקח כמה ימים גם אם את חושבת שאני טועה את טועה כי דוד שלי עזר בהכנת קליפ של איזה אחד לא זוכר מי והוא אמר לי שזו עבודה שלוקח קצת זמן.

../images/Emo41.gifבינתיים..

כל הקליפים צולמו 2-3 ימים.. וכולם יצאו מדהימים
וחוץ מזה, הזמן הזה זה זמן סטנדרטי לצילום ווידאו קליפ..

פיית

New member
הצלימים עצמם הם יומיים

עם האנשים אבל האפקטים וכו' הם באמת כמה ימים ואז הקליפ הזה הם יצתרכו להזדרז בגלל שאחרי כמה ימים האלבום יוצא.....

למעלה