שלוש קושיות...

שלוש קושיות...

.האם יש דבר כזה אצל כלב "שותה יותר מדיי" ,כרגע בל במשקל של 6-7 ק"ג ושותה משהו כמו 4 ליטר ביום.זה תקין?נשמע לי דיי הרבה...והיא גם משתינה בהתאם(אני לא זוכר שהכלב הקודם שלי השתין כל כך הרבה....בשום שלב של החיים...) 2.ניקוי אוזניים,לבל יש אוזניים שמוטות ולאחרונה יש שם דיי הרבה ג'יפה,לנקות או לא לנקות?ואם כן,אז איך? 3.מאלף,אחרי התבלטויות החלטנו כן לקחת את בל לאילוף.אז קודם כל האם גיל שלושה וחצי חודשים הוא מתאים?או שזה מוקדם מדיי? ואם הגיל הוא לא מוקדם מדיי אז אני אבקש גם אלצות על מאלפים שאינו משתמשים בשום אלימות כלפי הכלב(כולל חגורות חנק)?

be_roo

New member
שלוש תשובות ומחמאה אחת

דבר ראשון אחלה שם, גם למפלצת שלי קוראים בל. 1. כן, יש מצב שבו כלב שותה כמות חריגה. זה יכול לנבוע מבעית כליות למשל. אבל לפני שמתחילים לדאוג הייתי מודדת במדוייק כמה הכלבה שותה ביום, ועם הנתונים הללו הולכת לוטרינר כדי שיהיה לו על מה להתבסס כדי לקבוע האם הצריכה חריגה ואם כן אז מהי הבעיה. 2. אפשר בהחלט לנקות אוזניים, אך יש להקפיד על כמה דברים. דבר ראשון מומלץ להשתמש בחומר לניקוי אוזניים לכלבים שניתן לרכוש אצל וטרינר או בחנות חיות. החומר גם עוזר בניקוי עצמו וגם מונע גירוי יתר של האוזן. אפשרות נוספת היא להשתמש בשמן תינוקות. יש להשתמש בצמר גפן איכותי שלא ישאיר סיבים, ולנקות עד לאן שהאצבע מגיע. אין להשתמש בקסמי אוזניים, כי אלה עלולים להכנס עמוק מידי ולפוגע באוזן או להתקע בפנים. 3. שלושה וחצי חודשים הוא גיל מצויין להתחיל באילוף. להרבה מאלפים יש חוגי אילוף לגורים, שם הם גם לומדים משמעת בסיסית וגם מתחברים אחד עם השני. והערה, חגורת חנק אינה אלימה כלל וכלל. להפך, היא מאפשרת לך תקשורת טובה יותר עם הכלב ללא "מלחמת משיכות" שבה הכלב מושך כנגד קולר רגיל ולא מבין מה רוצים ממנו. קולר חנק, כאשר עובדים איתו נכון, אינו מכאיב, אינו מפריע ואינו משפיל את הכלב בשום צורה.

OK...

לי אישית אין בעיה עם חגורת חנק...הבעיה היא עם אחותי...ויהיה קשה לשכנע אותה אחרת... המלצות למאלפים יש?נדמה לי שאת המלצת על איזה מאלף שגם הכריש המליץ לי עליו,שמשתמש במגבות או משהו כזה... ובכלל,אני פתוח להצעות...אם למישהו יש נסיון חיובי אם איזה מאלף אני אשמח לשמוע...

be_roo

New member
שני מאלפים

נתן פרל וניר הרמן. שניהם עם הרבה תעודות והכשרה, נסיון בחו"ל ומוכרים בארץ. אין לי כרגע את הטלפונים שלהם נגישים, אך לא צריכה להיות בעיה לאתרם ברשת.

למעלה