שלוש לכם!

שלוש לכם!

אני דנדשה כאן.... הגעתי איכשהו לפורמים של תפוז דרך מישו ששלח לי קישור על הופעת רוק בראשון (יש על זה שירשור הפורום "ראשון" ואז ראיתי את פורמכם ובתור אוהבת מוזיקה ורוק בפרט. הייתי רוצה להמליצ לכם על להקה חדשה וצעירה: תא מרבוטה להקת רוק עברי של חבר`ה צעירים שמנגנים כבר כמה שנים יחד ואספו חומרים להעמיד הופעה ושואפים להגיע לדיסק בקרוב. בנתיים הם מופיעים. ביום שבת האחרון הם הופיעו במרכז הבמה בגני תקווה ונתנו הופעה מלאה ומצויינת של מוזיקה נהדרת טקסטים טובים ונגנים מוכשרים!! החומרים שלהם מצויינים, הם אמנם לא חדשניים יותר מידי, אבל יש לנו לחנים טובים וטקסטים נהדרים וכיף פשוט לשבת ולשמוע אותם! רציתי להמליץ לכם בחום לבוא גם להופעה הבאה שלהם ב"בארבי" ת"א ב26/6/04 ב22:00 (הכרטיסים זולים-30 ש"ח) זה ממש נראה כמו פרסומת, ולגיטימי שתחשבו ככה, אבל ממש נהנו... וגם בהופעה אתמול הסתתרו מתחת למושבים כמה וכמה דיסקים עם הסינגל הראשון- "הגל הבא" שיר מדהים... וגם הנגנים, מוכשרים בהחלט. הגיטריס (גלעד) נתן אחלה סולואים, והמתופף (רון) מוכשר בהחלט, עם קצב מטורף.. בקיצור- שווה בהחלט... עוד בהלקה- אביעד (הבסיסט) עידו (סולן- שר מדהים!! וגיטרה) ונדב (קלידן) בקיצור- מומלץ ביותר.. "ושוב אני נופל, מאבד אחיזה ואין שם יד שתתפוס אותי לפני הנפילה מהגאות שלך לשפל שלי בסוף אני אטבע אני לא עובר-את הגל הבא"

מהחומרים ששמעתי....

הם שרים בעברית ויש להם כמה שירים באנגלית. אני לא ממש יודעת מה הסיפור מאחורי השם אבל כנראה יש לו איזה סיפור. תודה לכולכם על קבלת הפנים החמימה. אז את מי אני אפגוש בבראבי?

למעלה