שלוש לכולם..

aloner5

New member
שלוש לכולם..

אני הולך לעשות את אופנוען מיומן א ביום שלישי הבא. יש למישהו המלצות מה כדאי לעשות (לפני או בזמן הקורס) כדאי להוציא את המקסימום האפשרי מהקורס ?

תעשה יפה שלום

אם תבוא איזה שליחה להביא לכם אוכל

כRובי

New member
תגיע עם אופנוע תקין לחלוטין.

(שמן , נוזל קירור , לחץ אויר בצמיגים,דלק וכו') תישן טוב בלילה שלפני. אל תאכל "כבד" בבוקר , לפני הקורס. תבוא עם נכונות וראש פתוח.

nayula

New member
תתמקד יותר ביום שאחרי

אם לא תתאמן על מה שלמדת, על בסיס שבועי לפחות, לא תפיק הרבה מהקורס. אם יש כאן עדיין רוכבים שעושים אימון מגרש, תחבור אליהם. אם לא - תיזום אימון מגרש בעצמך ותפרסם פה.

the jango

New member
תרשום:

ממחר,בכל הודעה שלך כאן,תוכל לפתוח במשפט הבא: "אבל אני זוכר בוודאות שגידי אמר בקורס אופנוען מאומן ש......" או מה שנכון לעשות הוא,ש--------,ואת זה למדתי על בשרי בקורס אופנוען מאומן!"... וגם "אחרי שתעשה את הקורס של גידי,אז תחזור לכאן ונראה מה אתה חושב!".... תהנה

OMERTLLF

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo155.gif../images/Emo35.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

BladeRunner

New member
אופנוען מיומן ( לא טל'ח ) ..../images/Emo132.gif

מניח שהקורסים נותנים בסיס תאורטי ומעשי לרכיבה נכונה. המיומנות נרכשת עם שנות ניסיון והרבה try & error מושכל. ובברכת
+
, יום טוב לכוווולם ,

fungas

New member
שלום ובוקר טוב...

אני אלי, ואני אהיה המדריך שלך להיום (הקורס ב15 לאפריל כן?)
קרא שוב את התשובה של כרובי, היא בהחלט לעניין. לא צריך לעשות טיפול עשרתלפים לפני שבאים, אבל תמיד עדיף אופנוע תקין. חוצמיזה, אין צורך בהכנות מיוחדות. תבוא עם ראש נקי, בלי גרורות של עבודה ועניינים מהבית, ותהנה. נתראה ביום שלישי. FUNGAS.

Fat Custom

New member
ועוד משהו, אם אתה מגיע מרחוק, שים

לב שהשמש בבוקר היא "שקרנית" ודי קר. אני הגעתי מחיפה ביום שמשי אבל בדיעבד לא קר, ולקח לי שעתיים "להפשיר". זה פוגם בריכוז וחבל. שיטת הבצל מומלצת.

למעלה