שלוש לך מכבי

זונע

New member
שלוש לך מכבי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

קובי מוסא מת היום בעזרת השם.

זה קל מאוד לא לאהוד אף קבוצה

ואז להגיד "ברני, אכלת זין!" אם מכבי מנצחים ו"יערי, אכלת זין!" אם הפועל מנצחים. אז יאללה...

gurke

New member
יאללה הפועל!!

קובי מוסא..שילך לעזאזל. הגועל הישראלי. וכל מכבי ככה!!! קבוצה של מגעילים. יאללה הפועל, תאכלו ת'לב מכבי. שלוש בראש!!

קובי מוסא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה גבר. איזה רימונים. איזה קהל. איזה אבי נמני.

את האמת, גור, את האמת

אם זה היה מצב הפוך - באמת לא היית כותב אותו דבר? עם היד על הלב.

gurke

New member
עם יד על הלב אני אומר לך.

עם שחקן של הפועל היה מרביץ לאוהד של מכבי הייתי מגנה אותו. שחקנים אמורים להיות ספורטיבים, משלמים להם בשביל זה.

גם לבלם האחורי?

גור צודק. ונגיד שלא משלמים להם בשביל זה, הם יודעים בעצמם שהם מהווים דוגמא לאנשים יותר צעירים, וכדוגמא עליהם להתנהג כבני אדם ספורטיביים.

שחקנים אמורים להתגאות בסמל שהם משחקים עבורו

ולהגן עליו בכל מחיר. זה מה שאני מצפה משחקן בית היום. אני לא מצפה שאיליץ' או קאלה יעשו את זה, ואני לא מצפה מעומר פרץ שעבר מהפועל, אבל אני מצפה משחקני בית שיגנו על כבוד האוהדים בדיוק באותו אופן שאח"כ אנחנו נתנו ונותנים לו כבוד. קובי מוסא ואבי נמני (כמובן) עשו את זה.

assafein

New member
הסמל הפשוט זה מה שעל החולצה...

אבל מתחת לסמל יש את הלב של האוהדים, שעליהם כוון רימון עשן ואלוהים יודע מה היה יכול לזרוק עוד... קובי מוסא הגן על האוהדים מפני עוד רימונים שהיו יכולים להיות, מה גם שלא נראה שוטר באופק(בשביל זה המשטרה מקבלת כל משחק כסף
), אז הוא עצר אותו בצורה הכי אפקטיבית, פגיעה שהפילה אותו לדשא בלי אפשרות לזוז
אף אחד לא מסתכל על הצד הזה

assafein

New member
ואם אתה רוצה המחשה תקרא את זה...

13 במאי 1990. דינמו זאגרב הקרואטית מארחת את הכוכב האדום בלגרד הסרבית, על רקע מלחמת האזרחים בבלקן שאוטוטו תפרוץ. בשלב כלשהו של המשחק פורצת תגרה המונית בין הקהל הקרואטי לסרבי, כוחות השיטור הסרבים מכים ללא רחם באוהדי דינמו. זבונימיר בובאן, שחקן זאגרב דאז ומי שלימים עוד יככב במדי מילאן האיטלקית, נזעק להגנת אוהדיו וללא מחשבה נוספת מכה שוטר סרבי, במה שיהפוך לימים לאקט שנכנס אל הפנתיאון. 27 במאי 2007. הפועל תל-אביב מארחת את מכבי תל-אביב לדרבי לוהט. בשלב כלשהו של המשחק פורץ אוהד אדום אל כר הדשא, כאשר הוא מחזיק בידיו רימון, ורץ בקלילות לאורך מאה מטרים, עד לפאתי שער 11, כל זאת בלא שאיש מכוחות השיטור זע לעברו. האוהד עוד מספיק להפעיל את הרימון, להשליכו לעבר יציע אוהדי מכבי ולעשות את דרכו בחזרה בניחותא. קובי מוסא, שחקן מכבי ת"א, נזעק להגנת אוהדיו וללא מחשבה נוספת עוצר את האוהד בבעיטת יעף, במה שיהפוך לימים לאקט שנכנס אל הפנתיאון. מקווה שהבהרתי את נושא ההגנה על הסמל...

assafein

New member
תשמע... אני עושה מזה צחוק כי...

בשביל מה שילמו כל כך הרבה כסף לשוטרים? מילה הצליח להיכנס לכר הדשא, אבל להכניס רימון אחרי בדיקות כל כך מקיפות בכניסה למגרש שגובלות בנגיעות ממש לא נעימות(ומגיע בימים טובים גם להפשטות של אוהדים/ות) בגלל הדברים האלה, ועדיין הצליח לשוטט במגרש, בלי ששום שוטר היה קרוב אפילו במעט, לזרוק רימון... אם שחקן הפועל לא עשה משהו(וכולם שם עמדו וצחקו) אז שחקן מכבי היה צריך לעשות לזה סוף, אומנם בברוטליות(יכול להיות שהוא היה יכול לעשות אחרת) אבל ביעילות... תאמין לי שאני הייתי שמח אם זה לא היה קורה, אבל קרה, אז זה הצחיק אותי... כמובן זה שאני אוהד מכבי עוזר לזה...

למעלה