שלוש יחידות לי יש

מור ד

New member
שלוש יחידות לי יש

אז ככה, אני לומד בבית ספר שנקרא אשל הנשיא, ואני דיסגרף (ודיסלקט) משנה שעברה (שלמדתי במקיך עומר) המורים למתמטיקה נטפלים אליי בגלל שאני לא מצליח להעתיק נכון תרגילים בגיאומטירה (משלוש עם עיגול עם מרובע) המורה שנה שעברה לא התייחסה אליי כשפניתי אליה, ותנחשו מה?- גם השנה! יותר מזה המורה למתמטיקה השנה אמרה לי שאני לא יכול להיות בארבע יחידות במתמטיקה אם יש לי פתור מצירים וגיאומטריה, יכול להיות שזה נכון, אבל האם באמת אני אצטרך ללמוד מקצוע הומני באוניברסטיה רק בגלל שיש לי בעיה!?! זה כבר נהיה מגעיל!)

אשלונית

New member
לא לא לא! ממש לא נכון

אתה יכול לעשות 4 יחידות מתמטיקה גם עם פתור מצירים וגאומטריה וכותבת לך את זה מישהי שעשתה את זה השנה כי אני בדיוק סיימתי י"ב במצבך. לך ליועצת שכבה שלך ותגיד לה על המורה ההיא. פשוט מחליפים לך את השאלה של הגיאומטריה בשאלה אחרת ביחידה הרביעית ובשלוש הראשונות גם יש איזה משהו בשביל שתשאר הבחירה אני לא ממש זוכרת איך זה הולך. הכל מקרה אל תוותר! מגיע לך ואתה יכול לעשות 4 יחידות אש.

יש הרבה מה לעשות, כולל טיפולים

כולל טיפולים רפואיים. מה שנראה לי מתאים כרגע ללוח הזמנים שלך זה לקחת סדנא למיומנויות למידה ללקויי למידה. את הסדנא אפשר לקחת, למשל, במכון רום. האם מעניין אותך לשמוע על הטיפול הנוירולוגי היקר שקיבלתי ואיפשר לי להיות סטודנט לביולוגיה וסטטיסטיקה?

למעלה