שלוש וחצי שעות הלוך... ושלוש וחצי שעות חזור... הכל בשביל שעה מילואים... חזרתי - אכלתם אותה...
פ פנטום הצט New member 24/11/02 #1 שלוש וחצי שעות הלוך... ושלוש וחצי שעות חזור... הכל בשביל שעה מילואים... חזרתי - אכלתם אותה...
נ נעמי 1 New member 24/11/02 #2 אנחנו לא אכלנו אותה.. זה אתה... שלוש וחצי שעות הלוך... שלוש וחצי שעות חזור.
פ פנטום הצט New member 24/11/02 #4 נסעה לפני משאית... ואני בדיוק מספר לחבר שלי שאספתי בדרך את עלילות פנטום והמכונית הירוקה, ופתאום מהמשאית מתחילות לעוף אבנים קטנות שכמובן פוגעות בשמשה הקדמית שלי... במזל, ישתבח שמו, לא קרה כלום...
נסעה לפני משאית... ואני בדיוק מספר לחבר שלי שאספתי בדרך את עלילות פנטום והמכונית הירוקה, ופתאום מהמשאית מתחילות לעוף אבנים קטנות שכמובן פוגעות בשמשה הקדמית שלי... במזל, ישתבח שמו, לא קרה כלום...
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 24/11/02 #5 ../images/Emo5.gif אוי, זה מוכר לי... האבנים הקטנות האלה שעושות לך בשמשה פיצוצים קטנים....חורי איוורור.
../images/Emo5.gif אוי, זה מוכר לי... האבנים הקטנות האלה שעושות לך בשמשה פיצוצים קטנים....חורי איוורור.
פ פנטום הצט New member 24/11/02 #8 עוד... "סיפור אחד של אהבה, לפני שסוגרים את האורות..." היי ... לעולם לא מאוחר מידי...