שלוש הערות

Yaniv-DC

New member
שלוש הערות

נתחיל בעוד כישלון של פליט סיינפלד. אחרי שבעונה שעברה תוכניתו של ההוא ששיחק את קרמר (אני גרוע בשמות) נבעט מ-NBC אחרי 4 תוכניות, השבוע מודיעה ABC כי ההוא ששיחק את קונסטנזה מסיים את דרכו אחרי ששרד 5 תוכניות שלמות (25% יותר מקודמו...). הסיבה - הכשלון כל כך גדול, עד ששידור חוזר של דרו קארי הביא רייטינג גבוה יותר. והערה שנייה - יום שני. ארה"ב. השעה 21:15. אלי מקביל, הפרק השני העונה החמישית, כבר אחרי הפסקת הפרסומות השנייה. ואז... פנינה טלווזיונית... רגע שלא ישכח במהירה... העדה הראשית בתביעת הענק... ד-י-י-ם---ע-ד-נ-ה-!-!-! כן כן! היא ולא אחרת מתארחת באלי מקביל. אחחחחחח... אילו רגעים של אושר... הערה שלישית ואחרונה - קיבלתי ויזה. לא, לא הכרטיס האשראי, אלא הדף נייר הורוד שהופך אותי לחוקי בארה"ב לפחות בשלוש השנים הבאות. מזל טוב לעצמי.

Yaniv-DC

New member
אני עושה הרבה דברים.

1. מפיק חדשות בטלוויזיה 2. מלמד עברית בבי"ס כזה של אחה"צ + שיעורים פרטיים 3. מנהל שני פורומים בתפוז 4. סטודנט למדעי החברה והרוח.

~*~gaL

New member
מה רע בשידור חוזר?

כל שידור חוזר של דרו קארי הוא ברכה לעולם.

Yaniv-DC

New member
לא אמרתי שרע.

אמרתי רק שהתוכנית שהוא מחליף מאוד גרועה. הסטטיסטיקה כאן באופן כמעט חד משמעי מראה ששידור חוזר מניב רייטינג נמוך יחסית לתוכנית חדשה. כאן המצב היה הפוך.

למעלה