שלוש הודעות קצרות:

riktal

New member
שלוש הודעות קצרות:

1) חזרתי באופן רישמי לפורום. על טבעי היא הסדרה מספר שתיים שלי ואין סיבה שלא אהיה חלק מהפורום הזה (למרות שאם להיות כנים - אני מבקרת פה כמה פעמים ביום, פשוט לא כתבתי הודעות זמן רב). 2) הפרק ששודר השבוע ביס היה...מצמרר היא לא המילה הנכונה...אני מניחה שאפשר להגיד שהוא היה קשה ועצוב. 3) לא קשור לפורום הזה אבל בכל זאת אני ארשום את זה כאן: נפתח פורום לסדרה GLEE וכל מי שאוהב את הסדרה מוזמן להפוך לחלק ממנו. זהו, נראה לי שמספיק לבינתיים - איזה כיף לחזור
!!!

to the end1

New member
ברוכה השבה חחח../images/Emo3.gifטוב לראות שחזרת וGLEE זו

באמת אחת הסדרות הטובות שראיתי השנה יש מצב אני מצטרפת..

משי22

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif איזה כייף

באמת אין סיבה שלא תהיי פה
אני מנסה לנחש איזה פרק היה השבוע ביס. אין לי מושג איפה אתם, כי כל הפגרות האלה שבשו לי את החישובים... לפי זה שאמרת שהפרק קשה ועצוב אני מנחשת שזה פרק 14- my bloody valentine או, אם כבר השגתם אותנו, פרק 17- 99 problems צדקתי בניחוש? (אם כי היו עוד פרקים עצובים העונה... אבל אלה העיקרים שעולים לי בראש).

G Baby

New member
פרק 14..יפה.. ../images/Emo13.gif

וברוכה השבה
צריך את כל האנשים שאפשר כדי להשאיר את הפורום בחיים

riktal

New member
זה דווקא אחד הפורום שאני לא דואגת לו

הוא אחד המובילים ובצדק, אבל את צודקת - צריך את האנשים כדי לשמור על המצב הזה.

משי22

New member
רגע, אבל את רואה דרך האינטרנט, לא?

או שאת רואה גם וגם?

riktal

New member
לא,

את העונה הראשונה והשניה ראיתי לבד (
) אבל מהעונה השלישית אני רואה דרך יס (למרות שיש לי את הפרקים גם על המחשב. פשוט אין לי זמן לשבת לראות את זה לבד, אז אני רואה דרך יס).

G Baby

New member
ולמקרה ששאלת אותי, ../images/Emo9.gif

רואה דרך האינטרנט, רק במקרה ראיתי הפעם במקרה יצא לי לראות גם בטלוויזיה..חוץ מזה שזה פפרק שווה וגועלי במיוחד

riktal

New member
תודה רבה לך ../images/Emo140.gif וצדקת בניחוש

זה היה פרק 14 - my bloody valentine (אני בטוחה שהם לא סתם נתנו לפרק את השם הספציפי הזה
).

משי22

New member
../images/Emo6.gif כן...

וכן, זה היה חתיכת פרק
מאוד אהבתי את הדרך שהם עשו את "רעב", אבל היה לי ממש עצוב על דין וסאם בפרק הזה.

וולקאםםם באק רויטלי!! ../images/Emo24.gif

שמחה ששבת! חסרת לי עם ההערצה הסמויה מאוד שלך לג'יימס
איזה מגניבה שפתחת פורום לגלי!!! ברור שאצטרף וגם אקרא לחברתי שחולה על גלי ובדר"כ לא רושמת בתפוז..

riktal

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

כן, פורום גלי יצא לדרך ולפי איך שהוא נראה - יש לסדרה הזאת הרבה מעריצים (האמת שאמרו לי את זה בהנהלת תפוז - שהם כבר מזמן רוצים לפתוח פורום לסדרה כי המון אנשים ביקשו, אבל עד עכשיו לא מצאו מי שינהל אותו). דבר אחרון - הערצה שלי לג'יימס היא ממש לא סמויה
. אני משוגעת על הבחור הזה וככל שאני לומדת עליו יותר אני משתגעת עליו יותר
!!!!

riktal

New member
אני יודעת ../images/Emo6.gif!!!!!

אבל התשובה שלי היתה מאוד רצינית
!!!!!!

למעלה