שלוש דקות מ-201!

Nitzan122

New member
כבר שמו קישור לזה

אבל תודה בכל אופן!

snoop cat

New member
תעזרו לי בבקשה!!! ../images/Emo92.gif

אני מנסה להוריד את ה REAL PLAYER המעצבן הזה כדי לראות את הפרומו אבל הדבר החצוף הזה מבקש ממני פרטי כ"א!!!
מישהו יכול לעזור לי לראות את הפרומו בלי ה REAL PLAYER הזה? לכל מי שראה אותו יש את התוכנה או שהצלחתם להוריד אותה בלי לתת פרטי כ"א
...

Nitzan122

New member
אממ...

אני לא חושבת שיש דרך לעשות את זה בלי פרטי כרטיס אשראי אישית אם אני זוכרת נכון חיפשתי הרבה זמן דרך להוריד בלי זה ולא מצאתי נראה לי בסוף הורדתי את זה מאימיול... בכל מקרה את לא יכולה לראות את זה בלי real player

irene17

New member
צריכה להיות איפשהו גירסת נסיון או מ

או משהו...

snoop cat

New member
כן, זה נותן להוריד גרסת נסיון א ב ל

מבקש פרטי כ"א כדי להתחיל לחייב אותך אחרי שבועיים!!! חוצפה!!!

../images/Emo41.gifשאלה קטנה בקשר לפרק 12

בעונה הראשונה כמובן.. CLASH THE TRITONS אז ככה, לא הבנתי מה בסוף הטרייטונים האלה עושים? הם רעים? ולמה דנקן בכלל שם?? ולדעתי לין פשוט אימא מגעילה.. היא ידעה שהיא לא מסוגלת לסבול את זה יותר ובטח תכננה להתאבד. למה היא אפילו לא אמרה שלום ללוגן? חיבוק? משהו? היא לא חשבה עליו בכלל שהיא התאבדה..

Nitzan122

New member
אממ...

בדרך כלל אם אתה מחליט להתאבד אתה לא בדיוק חושב על אחרים... בכלל להתאבד זה בערך הדבר הכי אנוכי שאפשר לעשות ככה שאם אתה מחליט לעשות אותו לא בדיוק אכפת לך מאחרים... חוץ מזה מה היא בדיוק הייתה אמורה להגיד לו? "לוגן אני עומדת להתאבד תן לי חיבוק פרידה"? וטריטונים הם סתם כזאת חבורה סודית הם לא רעים... ודנקן שם כי... כי הוא הצטרף?... מה זאת אומרת למה?

Lirchu

New member
חחחחחחחח ניצ אני רואה שיש לך ידע

רב בעניין ההתאבדות...............
חחח סתם חס וחלילה!!! למה דאנקן שם? קי בחבורה הזאת שךל הטריטונים הם רוצים ילדים מהמקובלים ומהילדים ה"נחשבים"..חח לפחות ככה נראה לי! חחחח...(כרגע הצפתי אותך בשטויות, אבל לא נורא, את תתגברי!)

Lirchu

New member
../images/Emo2.gif כי* ../images/Emo12.gif אני בשוק...נדבקתי מגל!

למעלה