שלוש בלילה

שלוש בלילה

"תסגרי את הדלת ותשלחי יד מטה..:" אתה אומר לי, הראש שלי מסתחרר רק מעצם המחשבה. אנחנו יושבים כמה מה שעות על המסנג'ר ומנהלים את שיחת החרמנות היומית שלנו. אתה מספר לי את הפנטזיה המינית שלך- כאילו שלא ידעתי אותה קודם. אני מפנטזת איתך על אישה נוספת במיטה,יורדת לי, מנשקת אותי, יורדת לך, אני יורדת לה.. מסתבכים לנו אחד בשני בקושי מבדילים של מי הידיים שאוחזות בנו.. התחתונים שלי מתמלאים נוזלים מתוקים כשאתה מתאר לי את החדירה שלך אלי," חודר חזק ואז חודר עוד טיפה..", כמה אני אוהבת את ה"עוד טיפה", אני לא מצליחה לנשום כשאתה חודר עוד.. ועוד.... ועוד....טיפה. עכשיו אני נושכת שפתיים מתה שתבוא לכאן עכשיו לזיין אותי, אבל אתה שם תקוע לך באמצע העולם, שוכב על מיטת קומותיים עם הלפ-טופ על הבטן וזין שלך עומד זקוף כשבחדר איתך עוד כמה מילואמניקים עייפים, "לקרוא לך זה לא בא בחשבון" אני אומרת לעצמי, חוצמזה איך אני יכולה לבגוד עכשיו בתום?.., רק התחלנו את הקשר והוא מתוק עדין ואוהב, בדיוק מה שחיפשתי כל הזמן, אחד שיהיה שם תמיד בטוב וברע,פשוט מתוק אמיתי... איך אני יעשה לו את זה?. אבל אתה כבר יודע שיש לנו בעיות בסקס ומנצל אותם לטובתך. אני חרמנית עליך בטירוף. יודעת שרק אתה יכול לספק את הרעב הזה, זה שמקונן בי, זה שצועק את השם שלך בראשי כל פעם שאני עם תום ולא מגיעה איתו עד תום. מה יהיה? אני מחליטה להתקשר אליך בהפתעה.., טלפון מצלצל ואתה לא עונה..,פתאום מנתק "חצוף" אני כותבת לך במסנג'ר.. "זאת את?, את לא שפויה, אני לא יכול לדבר איתך עכשיו, את מעירה את כולם" "אני רק רוצה לקשקש לך באוזן, לשמוע אותך נוהם לי חזרה.." "תתקשר אתה!" אתה מתקשר, חוזר ואומר שאני לא שפויה .. אני מספרת לך על מחשבות הזימה שלי, איך אני מכניסה את הזין שלך לפה שלי מרטיבה אותו יונקת אותו,שולחת יד לאשכיים שלך ולפי הטבעת, מתארת איך הלשון שלי הולכת בעקבות ידי מלקקת את פי הטבעת ,דוחפת מעט פנימה .."אוחח.."- אתה מגיב אלי , חיוך מתפשט על פניי, "מתה להרגיש אותך עכשיו".. "הממממממ" אתה עונה לי.. חזרנו למחשב- לקופסא הארורה הזאת שוב. ועברנו לשאלות על הסקס שלנו... "מה חסר לך"? אתה שואל.. אני אומרת לך מספר דברים,אך יודעת את התשובה האמיתית, כרגע אני יכולה להסתדר עם כל ה"חוסרים" שלי איתך במיטה, רק לא יכולה להסתדר עם המחסור שלך בתוכה. אנחנו מתפתלים עוד שעה ארוכה בשיחה, מדמיינים זו את זה בכל דרך אפשרית, פתאום אתה אומר.."איך הייתי רוצה שתרדי לי עכשיו.." אני כבר לא חושבת על תום, שולפת תשובה מיידית "בוא" "בוא?" אתה שואל "כן" אני עונה. "אבל את יודעת שזה יהיה רק לשעה" – אתה יודע שאני לא אוהבת מפגשים קצרים. "בוא" אני עונה. "תחכי לי ערומה במיטה" "טוב.." אתה יוצא לדרך ואני נכנסת למקלחת, מגלחת את כל השיערות הקטנות שצמחו להן על רגלי ומשקיעה מאמץ מיוחד על הכוס שלי, אני יודעת כמה אתה אוהב אותו חלק.. אני יוצאת חלקה וריחנית במיוחד, שולחת לך sms "הבית פתוח- תכנס ותנעל, הכנתי לך מגבת במקלחת, מקלחת של דקה ואתה בחוץ תסגור את האור ובוא למיטה". כעבור 5 דקות אתה נכנס אלי הביתה, אני מציצה אליך מהחושך רואה אותך עושה את כל הפעולות שכתבתי לך. המים מתחילים לזרום במקלחת, אני מדמיינת אותם מחליקים לך על הגוף ועוצרת בעדי מלהכנס באמצע. אתה יוצא מהמקלחת גופי נוזל לקראתך, אתה מגשש את דרכך אלי, מוצא אותי ופושט את המגבת מעלי, אנחנו מתנשקים , ידך נשלחת לעבר הכוס החם והרטוב שלי ,ידי מחזיקה בזין הזקור שלך אני רוצה אותך בתוכי ויודעת שהפעם לא יעבור זמן רב עד שארגיש אותך. אני משכיבה אותך על המיטה, מחזיקה בזין שלך, כל כך אוהבת את הריח שלו, את המגע שלו.., אני מכניסה אותו לפה שלי, לופתת את ידי עליו ובתאום עם הפה עולה ויורד לאורכו, עיני מביטות בך, נאנח, מתענג. לשוני יורדת מטה וחפשת אחר פי הטבעת, עוברת בדרך על הירך הימנית שלך מתעקבת עליה לנשיקה משם יורדת מטה ומוצאת את הנקודה המיוחלת. אתה משמיע קול עונג ומעלה את הישבן לכיוון הפה שלי אני לוחצת עם לשוני את פי הטבעת פנימה וידי ממשיכה את את עבודתה על הזין שלך. אתה מתרומם אלי נושק לי ומשכיב אותי על הגב. הזין שלך ניצב מעלי אני חושקת בו כל כך ומכניסה אותו לפה, ראשך יורד בין יריכיי ואתה מוצץ את הדגדגן שלי קלות.. אני לא מצליחה לנשום, אתה מחדיר את לשונך פנימה – קדימה אחורה ובתנועה סיבובית ,טועם ומרגיש אותי מבפנים, אני עוברת לפי הטבעת שלך מחזיקה בשתי ידי את הישבנים שלך ומפסקת אותם מעט, בלשוני אני מלקקת אותך , אתה מכניס אלי אצבע אני מחניקה צרחה, מיד אחריה אתה מכניס אחת נוספת הפעם אני לא מצליחה לשתוק וצרחה משתחררת לאויר. אתה מתרומם ממני ואני יודעת שעכשיו הגיע הרגע לו חיכיתי, הזין הזקור שלך ניצב מולי רגליי נפתחות לצדדים ואתה חודר אלי, חדירה עמוקה וחזקה, אני מרגישה את הזין שלך דופק בדופן הפנימית שלי "אחחחחחחח..", כמה שאני צריכה זיון אמיתי.. רגליי עוברות על כתפיך וברכיי נוגעות בפניי, "כמה עמוק אתה חודר אלי", כל החושים שלי משתגעים, אתה נכנס אלי ויוצא אני מכווצת עליך את הכוס שלי, לא רוצה לתת לך לצאת. אתה ממשיך להכנס ולצאת ממני בפרעות כמו אחוז טירוף, ואני אוהבת את זה. אני עומדת לגמור ויודעת שגם אתה .. באוזן אני לוחשת לך "רק הפעם אני מרשה לך לגמור.." אתה גומר ואני איתך.. דמעות זולגות מעיניי. אנחנו שוכבים זה לצד זו, נחים.. אני מסתכלת על השעון .. עברו 40 דקות.. מסתכלת עליך מחייכת ואומרת לך "יאללה לך".. ואתה הולך.

אייך הולך השיר הזה של טיפקס?

זה מה שהכותרת שלך הזכירה לי, והסיפור? אוווווף מה שהוא הזכיר לי.. אהבתי

למעלה