שלוש, ארבע, ו...........

לאנה

New member
שלוש, ארבע, ו...........

מזל טוב מיכלי!!!, שיהיה לך רק טוב, שכל מה שתרצי יקרה, שיהיו לך חיים יפים, יפים, יפים, ושפשוט תעשי כיף!, אוהבת מאד, מאד, מאד, לאנה.

לאנה

New member
איזה רעים אתם!

כשלאופיר היה יומולדת כולכם בירכתם אותה, ולמיכל אתם לא מוסרים אפילו מזל טוב קטן?, שיים און יו אול!!!

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מייזל - טווווווווווווווייף

הוווווווווווווווווו!!!!!!!

תודה, תודההההההההה *איפה לעזאזל האייקון של המלאך הזה כשצריכים אותו?!**מתפשרת כמו תמיד על הפרח*

*קליאו*

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

וסליחה על האיחור..

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif

מזל"טטטטטט מיכל´וש!!!!! שתגיעי ל... אממ... הרבה יותר ממה שמדמיינים, שתאכלי הרבה אבטיח, וכמובן.. ש... אממ... תראי הרבה בנות גילמור!!
בת כמה את?

מזל טובבבבבבבבב!!!

אפילו שאני לא מכירה אותך... שיהיה לך המון המון המון מזל טוב! עד 120

אתם כל כך מתוקים!!!

תודה, תודה, תודה!!!!! (13. אני בת 13. 13 זה מספר מיוחד, אתם לא חושבים ככה? שלוש-עשרה. הרבה ש´. 13. 13 זה לא 12 וזה לא 14. 13 זה 13. לא כל יום אני בת 13 (כאילו דה). להיות בת 13 זה קצת שונה מלהיות בת 12 ו-364 ימים. להיות בת 13 זה קצת שונה מלהיות בת 13 ויום. להיות בת 13 זה... להיות בת 13. ---> אכן, מסמך אנושי מזעזע.)

לאנה

New member
רק דבר אחד עולה לי בראש.......

יום שיש ה13........ ספוקי.......

אני רואה שחודש יוני+יולי הם חודשים

מאוד "עסוקים" אצלנו.. אופיר ב-30 ביוני מיכל ב-2 ביולי ואני ב-5 ביולי (יום שישי הזה
)

דאאאאאאאי

אני משתגעת
את הבנאדם החמישי שאני מכירה בתאריך הזה. מה כל כך מיוחד בו
יש דפנטלי יותר מדי אנשים בתאריך הזה.

אמממ.. אם את רואה קטנטנות

גם קנדלה (מרסלה קלוסטרבואר - אופיר, בררתי) נולדה בתאריך הזה
אז נכון שהיא נולדה ב-1983 ואני ב-1988 אבל עדיין, תאריך מיוחד

Piper

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

*כל הברכות שבעולם*!!!!!!

z O e i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון מזל טוב, הרבה כיף, שמחה והכי חשוב אהבה ואושר!!!!!! יומולדת שמייח

למעלה