שלושת זמריי הבית

liormm2

New member
שלושת זמריי הבית

חברים תכנסו תבלו תתרשמו ותשתו בירה בניון השיר הבא יצא לנו אחרי כמה בירות טובות... http://www.youtube.com/watch?v=0OINcm5uAb4

שמענו, התרשמנו ועכשיו להתרשמותינו........./images/Emo140.gif

אז ככה,מאחר ואנחנו לא יודעותמי הוא מי,החלטנו פה אחד (אני ועדן בכורתי) : הראשון ששר - שר מקסים - ממש רואים השתדלות לחקות את קולו של עמיר
יפה מאוד השני ששר - וקצת צחק לו באמצע- אותו אגב, אם אני לא טועה ראיתי בהופעה????? בבקשה ממך נשמה, אתה בטוח מוכשר בתחומים אחרים, שירה היא בהחלט לא התחום שלך - אבל כל הכבוד על הנסיון
השלישי ששר (זה אתה ליאור?
) : ממש יפה הצלת את המצב
, הקול שלך גם לא רע בכלל . ולכולכם - עלו והצליחו, אשריכם ו................תשלחו לי את הפלייבק הזה, אני אשמח (עדן אוהבת לשיר........
) שבת שלום לכם ולכל פורום בניון

חינאור

New member
הראשון

ששר זה אני.....אחרי שר בני החמוד.......הוא זמר טוב אבל הוא טיפה התרגש מהמצלמה......וזה שהציל את המצב זה כמובן ליאור.......ובקשר לחיקוי....קשה לי שלא לשיר כמו עמיר לא יודע למה.......גם בשירים לא שלו אני שר כמוהו.....אין הסגנון שלו נתקע לי במיתרי הקול......וחברים תעלו גם אתם דברים כאלה ככה שנראה כמה מוכשרים אנשי הפורום של עמיר.....אני יודע שיש כבר 3 נגני עוד בפורום הזה.......אלעד יובל ואני..ועוד איזה אחד שככה לומד לו לאט לאט...( סהר הגדול ).....אבל זמרים בקושי ראינו ואני בטוח שמתחבאים פה כמה כשרונות יהיה מעניין .....

למעלה