שלושתנו במשרד

רותי 46

New member
שלושתנו במשרד

תשע בערב. כולם כבר מזמן הלכו הביתה ורק שירי ואני נשארנו לעשות "שעות נוספות". דני מגיע למשרד בדיוק בשעה שקבענו ואחרי הכרות קצרה אומר לנו להפשיט זו את זו. אני מתגברת ראשונה על המבוכה ומתקרבת לשירי. מורידה לה לאט את הצעיף, לאחר מכן את הז'קט, ומושכת למעלה את חולצת הבטן שלה כשהיא מרימה ידיים אל על והחולצה נושרת ממנה. אני משאירה אותה עם חזייה ופותחת את רוכסן הג'ינס שלה, מחליקה את מכנסיה למטה. אני מסובבת אלי את גבה ובאיטיות פותחת את רוכסן חזייתה. מפנה את פניה לדני ומסירה אט אט את חזייתה. שדיה הקטנים והמוצקים נחשפים לראשונה לפניו. אני מסובבת אותה עם הגב לדני ומסירה את תחתוניה שלב אחר שלב. חושפת טוסיק קטן חטוב ומוצק. כשישבנה נחשף אני מסובבת אותה עם פניה אליו כשאני מאחוריה, תחתוניה עדיין מכסים את החלק הקדמי, ואני מסירה אותם לאט וחושפת שיער ערווה יפהפה מטופח ומיוצב. כששירי עירומה לגמרי אני נעמדת לפניו ושירי מושכת את חולצת הטריקו שלי למעלה ומסירה אותה, כורעת ברך ופותחת לי את הרוכסן, מושכת את מכנסי למטה. היא מסירה את חזייתי ואת תחתוניי בתנועה קצת יותר מהירה מזו שאני עשיתי, מחכה כבר להמשך.
שתינו עומדות עירומות. דני מורה לנו לעלות על השולחן ולעמוד על ארבע. אנחנו נעמדות זו לצד זו כשישבנינו מופנים אליו. דני בוחן אותנו משני צידי השולחן. כששירי בצד ימין ואני בצד שמאל, דני ניגש אליה וידו מלטפת את גבה. ביד השנייה הוא משחק בבטנה השטוחה בסיבובים, כששתי הידיים עובדות במקביל זו בבטן וזו בגב. שדייה תלויים באוויר ודני שולח אצבע לעבר כל פטמה, מסובב תחילה כל אצבע סביב המעגל החיצון ולאחר מכן האצבעות מגיעות לקצה הפטמות והוא ממולל כל אחת עם האצבע והבוהן. פטמותיה מתקשות. לאחר שהתקשו דני עובר עם האצבע פטמה אחר פטמה ונותן להן דחיפה קלה בכל פעם, קדימה ואחורה או ימינה ושמאלה, ושדיה התלויים מתנדנדים מצד לצד. דני חופן חזק את שדייה בשתי ידיו ומעסה אותם, ותוך כדי מנשק לשירי את הצוואר ומלקק אותו בסיבובים. כששירי כבר חמה דני ניגש אלי כשאני עומדת על ארבע בציפייה ומבליחה מבט מדי פעם על שניהם. ידיו עוברות על גבי ובטני, פה יש קצת יותר מה לתפוס. דני משחק בשדיי ומקשיח את פטמותיי, מושך בהם קצת, שם את ראשו מתחתיי ולוקח את שדיי בפיו. הם תלויים באוויר והוא יונק מהם. אני מרגישה כמו כלבה שמניקה. בעצם לא מעט אמרו לי שאני כלבה...
דני נעמד מאחורינו ומתחיל לעסות לנו את הגב, אותה ביד ימין ואותי ביד שמאל. ידיו יורדות במורד הגב ומגיעות אל שני הישבנים שמולו. הוא מלטף את ארבעת לחיי ישבנינו כשבכל צמד מלוטף הוא עושה עבודה זהה במקביל. כשידיו מגיעות לרווח בין לחיי ישבנינו, הוא מעביר אצבע שעולה ויורדת לאורך הרווח של שני הטוסיקים שמולו, ושתינו משמיעות ספק נשימות עמוקות ספק גניחות. הוא מחליק למטה ומעביר יד סגורה, ימין אצלה ושמאל אצלי, שנוגעות באזור שבין הישבן לפתח הנרתיק. הוא ממשיך עוד קדימה ומשחק לשתינו בדגדגן. כל אחת מאיתנו כבר שקועה בתוך עצמה, ואנחנו מתפתלות וגונחות.
דני מחזיר את הידיים אל הישבנים. הוא מלטף אותם ומעביר אצבע ברווחים. הוא מטפטף שמן על כל כפות ידיו ומעביר את האצבעות אל בין שתי לחיי הישבן של שתינו, עובר בעיגולים על החריץ של כל אחת. ואז לאט ובעדינות הוא מחדיר את שתי האצבעות פנימה לתוך חריצי הישבנים שלנו ושתינו גונחות חזק. מסובב את האצבעות בפנים סביב עצמן ואת קצה האצבעות בדגדוגים, כששתינו ממשיכות להיאנח ולגנוח. את האצבע השנייה בכל יד הוא מחדיר לכוס שלי ושלה, ועושה בכל זוג אצבעות תנועה של "איש הולך". "אתן יכולות לאונן" הוא אומר לנו. שירי ממשיכה להישען על יד ימין ושולחת את יד שמאל לדגדגן, ואני במקביל נשענת על יד שמאל ושולחת לדגדגן את יד ימין, ולצורך שיווי המשקל אנחנו נשענות כתף על כתף. שתינו משחקות בדגדגן כשדני ממשיך לעסות עם האצבעות את ארבעת הפתחים. תוך זמן לא רב שתינו גומרות באורגזמה חזקה.

דני מוציא את האצבעות ומתחיל להתפשט. הוא חושב לזיין אותנו אבל לנו יש תוכניות אחרות. "עכשיו תעלה אתה על השולחן ותעמוד על ארבע" אני אומרת. דני נענה לאתגר. הוא נעמד על ארבע ואני מעסה לו את הגב כששירי מעסה את הבטן. ואנחנו יורדות למטה. אני מלטפת לו את הטוסיק ועוברת על הרווח כמו שהוא עשה לנו, כששירי מתחילה לטפל לו בזין. הזין תלוי באוויר וזקור ושירי אוחזת אותו ומושכת בתנועה שמזכירה חליבה. אני בינתיים מחדירה אצבע לתחת שלו ומדגדגת לו מתחת לביצים ומעסה אותן מדי פעם. היד שלי לוחצת לך באזור הערמונית בשעה ששירי מושכת באיברו חזק, ואנחנו מרגישות את תנועת הזרע שעומד לפרוץ. שירי לוחצת חזק על הזין כדי להשהות את השפיכה, מקרבת את פיה ומלקקת בלשונה בסיבובים את הכיפה של איברו. היא מרפה את האחיזה ומכניסה את הזין לפיה. זרם אדיר ניתז ושירי בולעת את הכל, שואבת ממנו עוד ועוד ועוד. אנקות חזקות נפלטות מפיו, ואני מלטפת את שיערו ומקרבת את שפתיי לשפתיו, לנשיקה עמוקה ארוכה ופראית.

yosgreen1

New member
רק טוב היה קורה

כייף לראות כזאת מעשה אהבים
יותר כייף להשתתף בו
ולמי שלא מתאים שיסתובב וילך.

רותי 46

New member
אתה לא מכיר את הנפשות הפועלות

אבל נו שיהיה. עדיף לך לא להכיר את המשרד שאני עובדת בו

yosgreen1

New member
אני מבין שיש שם הרבה נשמות טובות

חמסה חמסה חמסה כנגד העין שלהם.

מתקמבק

New member
מטריף

ראש מדליק ומגרה...
שתי אצבעות בשני החורים ותנועת האיש ההולך... מטריף לגמרי.

אייבורי

New member
לא ממש אהבתי

תאור קר מידי, טכני מידי
כמו לקרוא דיבוב של סרט פורנו.

רותי 46

New member
כמה דברים שכדאי לכולם להבין

הפורום הזה אינו פורום של כתיבה יוצרת. גם לא של כתיבה ארוטית. זהו פורום של פנטזיות מיניות.
מהותו של הפורום היא לאפשר לכל אחד לכתוב את הפנטזיות האישיות שלו ולחלוק אותן עם שאר הקוראים.
כשם שהפנטזיה היא פרי יצירתו של הכותב שבאה מנטיותיו האישיות ואהבותיו ואין פה שאלה של "טוב" או "רע", כך גם דרך ההבעה של הפנטזיה, קרי - סגנון הכתיבה, הינו דבר הבא לשקף את דרך חשיבתו של הכותב ואופן חשיבתו בלבד.
אני כתבתי את הפנטזיה באופן בו אני רואה אותה בראשי. כמו שאני מפנטזת אותה. כמו שהיא משקפת את עולמי. אין לי כל מטרה למצוא חן בעיני מישהו, ואינני מתכוונת לשנות את סגנון כתיבתי ואת אופן ההבעה שלי רק מכיוון שקורא זה או אחר היה רוצה שאכתוב אחרת. כך אמורים הדברים להיות לגבי כל אחד מהכותבים פה.
באם היה זה פורום של כתיבה, היה לגיטימי להביע דעה על אופן הביטוי אם היא לוקה בחסר, בין היתר מתוך כוונה לעזור לכותב לשפר את סגנונו, גם אם לרוב סיבה זו משמשת כתירוץ בלבד. כשמדובר בכתיבת פנטזיה בפורום פנטזיות, אין כאן כתיבה נכונה או לא נכונה כמו שכבר אמרתי, ולכן אותו אדם שכתב את התגובה עליה אני מגיבה עכשיו אינו יכול לטעון שמה שהוא כתב זו "ביקורת בונה".
אני כאמור אמשיך לכתוב את הפנטזיות על פי דרכי וסגנוני. מי שרוצה יאהב זאת ומי שלא לא. כשאני קוראת כתיבה של מישהו אחר בפורום, אם אהבתי אני מביעה זאת בתגובה, ואם לא אהבתי אני פשוט לא מגיבה. במקרה הספציפי הזה קיבלתי לא מעט תגובות אוהדות של אנשים שחלקם ממש אהבו את כתיבתי, את חלקן ראיתם פה ואחרות שלחו לי במסר פרטי. התגובה היחידה שלא הייתה אוהדת היא התגובה עליה אני מגיבה עכשיו. האם המגיב שלה הוא היחיד שלא אהב את מה שכתבתי? אני לא בטוחה. נראה לי הגיוני יותר שיתר האנשים שלא אהבו נהגו כמוני במקרה זה, ופשוט לא כתבו תגובה. אני ממליצה בחום לאותו מגיב לאמץ את השיטה הזאת.
התגובה שלך-לדעתי לפחות-הייתה מיותרת, ואת הסיבות לכך הסברתי זה עתה.

אייבורי

New member
תודה המורה

אני נוהג לכתוב כאשר אני אוהב
וגם לציין כאשר אינני אוהב ומדוע.

אבל גישתך בהחלט מצויינת עבורך וכדאי שתמשיכי בה.

רותי 46

New member
את שלי אמרתי

כמו שכבר נאמר יפה שתיקה לחכמים, ואני מניחה שאתה יודע את ההמשך

'סייג לחוכמה שתיקה', יש המשך?

קיבלת מלאן מחמאות ואחד שאמר שלא אהב..ישר תקפת,
לא ברור לי למה..
גם לי העירו בעבר שמידי הרבה פרוט, שהתייחסות לסביבה ואווירה מוגזמת וכאלו,
קיבלתי ואף ניסיתי לשפר..אבל באמת שזה מאוד אישי..מה מניע את הרצון להעלות לכאן פנטזיות...ואיך,
ואכן יש סגנונות שונים,
אני האמת פוחדת להגיב...קצת אהבתי וחלק לא...בעיקר אהבתי את הסוף, שהפתעתן אותו...

למעלה