שלושים

איך לקשור תגובה להודעה מקורית

שאת מעודדת וזה לא צמוד להודעה המקורים אפשר לפספס אותך וגם את כותבת נפלא , בואי אסביר לך למה אני מתכוונת שאת קוראת הודעה ורוצה להגיב , רדי לתחית ההודעה המקורית ושם יש שורה : הוספת תגובה הוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש תלחצי בדבל קליקעל הריבוע שעליו כתוב : הוספת תגובה ויפתח לך חלון כמו הודעה חדשה , למעלה תופיע ההודעה ולמטה מקום בו תוכלי לכתוב את התוספת שלך אבל ההבדל שההודעה שלך תהיה מקושרת להודעה לה את מגיבה ולא עומדת כהודעה ראשית ככה זה נפתח כמו שרשרת חוליה אחרי חוליה ,

מרשמלית

New member
שלושים

שלושים יום חלפו מאז שמסך ירד וגדע את חייך שלושים יום שאתה לא נושם, לא פה, שלושים שליכאורה בפרק זמן זה אני אמורה לעקל... שלושים מרחפת במצב של חיה מתה עצובה ושמחה הכול בערבוביה אחת... מאז שהלכת.... מה מספרות לך דמעותיי? האם אתה רואה מבעד לשקיפותן, איך הולכת אני בשדות הלילה החרוכים? האם אתה צופה מבעד לסדקי חרדתי החרוצים על פני, איך נושמת אני את ריחות הגעגוע שניקוו בערוגות הרהוריי? האם אתה רואה איך כאב האלמוות מפריח גרורות ממאירות בנפשי הנחתמת בזעקת בדידות מזהירה? לא, אתה לא רואה, בוא, התקרב... פתח את הדלת אל המבואות הפנימיים של נשמתי, תבול במעט משמעות את עזובת חיי.. אבל... אל תנגב את דמעותי כי הן הנשימה האחרונה שלי אליך אל הגעגוע אל כל מה שהבאת אל תוך חיי געגוע אל כל מה שאתה עצמך.... למוטי שלי!

../images/Emo24.gif

ולפעמים אני נותרת בלי מילים שולחת לך חיבוק גדול לעטוף אותך בים של אהבה

2א מאה2ה

New member
מרשמלית ../images/Emo201.gif אשרייך שזכית לחלוק איתו

ואשריו שזכה לחלוק איתך את חייו . כעת הוא שלך בך לנצח. כוחות לשלוח אלייך .. יש לי מעט .. אבל את המעט הזה דעי שחצבתי בשיניי ובבת עיניי כל הכבוד על ההתמודדות מן השמיים תנוחמי
השירה עצמה מדהימה , מברך אותך שתדעי גם ימי שמחה ותקווה
מומי

24ר

New member
מרשמלית

את כותבת יפה ! תנחומיי , גם אצלי זה שלושים ואני עדיין לא תופסת שזה סופי . בן כמה היה האם יש לך ילדים קטנים?

מרשמלית

New member
משהו מאתמול בלילה...

אחרי האבן הקרה ושמו החקוק שם... בלילה לפנות בוקר... זה מה שיצא: אתה.. הלילה ירד על העיר, ירח נכנס לחדרי ונשקף על הקיר. געגוע חזק את הכאב מחזיר, ואתה רחוק וללב קשה להסביר. הזמן נעצר פוחד שוב ללכת, איך שעזבת התחילה שלכת פניי נשברו בעיניך כשנפרדת לשלום, הריח שלך התפשט בכל מקום. צעדיך נעלמו כמו חלום, רק אהבתי נשארה, משחזרת את מה שהיה זיכרונות מלאים באבק. הגוף מתקשה להמשיך והלב משותק, וכמה גדול הוא המרחק הפחד שובר את השקט, דימעה על הכר יורדת. הבוקר לא רוצה לעלות, נותן לשמש לחכות וכל הרגעים בנינו רצים כמו סרט נע. הקול שלך נשמע בכל פינה, האור בחיי נכבה, החיוך לקח את רגליו ונסע אתה שנית את חיי מהרגע הראשון. הסתובבת בתוכי עם שרביט קסמים שיחקת לי בכל איברים, ולא נתת לי לישון בסופו של דבר נשאר זיכרון. השמש פסחה לה על ביתי, רוח חזקה טרקה את חלוני, הכל חשוך וקר כי אתה לא איתי אין לי דבר מלבדך, כי חיי השתנו בזכותך.
נ

2א מאה2ה

New member
מרשמלית../images/Emo201.gif

את כותבת נהדר . ומביעה בחן את הסערה שמתחוללת אצלי בחיים .. תהיי חזקה .. השמש כך או כך תזרח .. גם אם לא היום . .. מחר בודאי.. גם אם לא לי בודאי לאחר.. לרבים היא זורחת ועלי היא קופחת .. מקפחת .. בעוז תלטף ותטפח .. בקרוב אחותי .. בקרוב

nomies

New member
מרשמלית יקרה

לפני 46 ימים אבד לי אהובי ושותפי מזה 39 שנים, את כאבך אני מבינה ומזדהה , עת העצבות והבדידות אני מכירה אני בטוחה שיבוא יום והכאב יהיה נסבל יותר, בינתיים כל שאני יכולה זה לשלןח לך חיבוקים וירטואליים ולבקש ממך להמשיך ולכתוב כה יפה, ממש את רגשות האבל את מתארת ביופי ועדינות רבים. נעמי

למעלה