שלושה שבועות בבסיס

giuliana

New member
שלושה שבועות בבסיס

הבן שלי היה בבית בחג והיום חזר לבסיס. עכשיו הוא "סוגר 21" - שתי שבתות ושלושה שבועות בבסיס - בעצם כולל יום כיפור וסוכות. כולל יום כפור וסוכות. זה נראה לי כל כך הרבה זמן..... אף פעם מאז שהיה תינוק - לא היה רחוק ממני כל כך הרבה זמן - הרבה זמן - איך הם מתמודדים עם שלושה שבועות כאלה ? האם זה קורה לעיתים קרובות?

2mia

New member
הבן שלי בצבא קצת מעל שנה והוא

סגר 21 יום כמה פעמים. בהתחלה היה לי קשה מאד והתגעגעתי נורא אבל מתרגלים. אין לי ספק שלהם קשה אבל זה עובר להם די מהר כי הם עסוקים מאד. אני מאמינה שתתרגלו עם הזמן למרות שזה באמת לא קל לשני הצדדים.

מאקי

New member
יום אחרי יום.....

ככה אנחנו עוברות את זה. וגם 28 וגם יותר פה אחרים סגרו.... עם חיוך חבילות... אני כל ראשון שולחת בדאר לסופש שיגיע.... ומעבר לכך.....עם חברים שלו.... וכן .. זה קשה. ואנחנו פה....

יונית7

New member
3 שבועות זה הרבה זמן,

עד היום הבן שלי סגר 21 יום פעם אחת, הגעגועים היו קשים, במיוחד השבוע האחרון היה בלתי נסבל. אני חושבת על הורים שהילדים שלהם נסעו לטיול ארוך של מס' חודשים. אם 21 יום זה קשה, איך מתמודדים עם חודשים שלמים בלי לראות את הילד?????

2mia

New member
כמו שהתרגלתי ל21 יום גם התרגלתי

לגעגועים לבת שנסעה למזרח ל5 חודשים.כנראה שאין ברירה-רק שתמיד יחזרו הביתה בשלום.

סוגרים וממתינים...

בארבעה החודשים האחרונים הבן שלי סגר רוב הזמן שלושה שבועות. זה קשה. בעיקר כשאי אפשר לבקר. יש תקופות קשות ויש יותר קלות. אם הילד לא מקטר סימן שהוא מסתדר היטב ואפשר להתנחם בכך ובעובדה שהוא מסוגל להסתדר ולשרוד "כמו גדול". לפעמים למרות "ההבטחות" של 21 יום , אם יש חגים באמצע יש סיכוי לצ'יפור וליציאה בכל זאת. מקווה בשבילך. ואנחנו כאן כדי להקל מעט...

giuliana

New member
למה רוב הזמן

חשבתי שרוב הזמן זה שבועיים - ממש עצוב לי - הוא מסתדר אבל אני לא כל כך - מניחה שאתרגל ל21 יום כמו שהתרגלתי ל שבועיים. תודה.

מאקי

New member
עוד משהו...

נקווה בשבילך שלא יהיו הרבה כאלה.. או ממש מעט ושיר שאני אוהבת מוקדש לך בשם השעות והדקות שאני גונבות בהעדרו בחדרו. למה? למה השיר הזה? כי גיליתי כי להפתעתי הביטלס שאני גדלתי עליהם... נמצאים אצלו.... אז נראה.. מה ששמעתי הלילה.. כשחיפשתי תרמיל לשלוח לו גודיס... אז ממני... קסם של שעון מאקי Fool On The Hill (The Beatles) Day after day, alone on the hill, The man with the foolish grin is keeping perfectly still. But nobody wants to know him, They can see that he's just a fool. And he never gives an answer ..... But the fool on the hill, Sees the sun going down. And the eyes in his head, See the world spinning around. Well on his way, his head in a cloud, The man of a thousand voices, talking perfectly loud. But nobody ever hears him, Or the sound he appears to make. And he never seems to notice ..... But the fool on the hill, Sees the sun going down. And the eyes in his head, See the world spinning around. And nobody seems to like him, They can tell what he wants to do. And he never shows his feelings, But the fool on the hill, Sees the sun going down. And the eyes in his head, See the world spinning around.

אוח, מאקי, מאקי, עכשיו הרגת אותי

הם בהחלט אוהבים ביטלס ועוד דברים שגם אנחנו גדלנו עליהם. אבל הביטלס זה ממש איש'י שלי, במיוחד השיר הזה...

לכל ההורים קשה מתרגלים

אין בררה צבא לצערי... כאמא לחייל קרבי אני אוכלת תגעגועים לחייל שלי זה משייש נכון להיום.צבא זה לא פיקניק בכלל תאמינו לי וכשהם מגיעים הביתה זה מקלחת אוכל של אמא והרבה לישון .אל תקחו את זה קשה למרות שקשה לנו מאוד, תהיו חזקים בשביל החיילים הפרטים שלכם זה משחשוב שנה טובה לכולם

למעלה