שלושה מגשי פיצה הכנתי הערב

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלושה מגשי פיצה הכנתי הערב


אחד לחברים שעברו אתמול דירה ושניים לנו - אחד מעין לחם שום.
וכדור בצק נשלח למקפיא כתגבור לשבע הבא בע"ה.
השתמשתי במוצרלה ופרמז'ן ופזרתי קרעי עלי בזיליקום טריים - סוף הדרך!
 

חנהפ

Active member
אוי זה נראה טוב...

ויש לי עוד קופסת גבינ"צ בפריזר וגם קצת קמח...

נראה לי שזו תהיה ארוחת הערב שהאיש יכין לי במוצ"ש!!
 

tzivi1

New member
זה נראה טוב!

נסי לשים את העלים לאחר שהפיצה יוצאת מהתנור.

את יש מסעדה איטלקית מצוינת ברוטשילד בת"א (רוסטיקו, אבל אני לא יודעת אם היא כשרה), והם עושים פיצה ממש דקה, הכי דקה שראיתי בארץ, עם מעט מאוד גבינה, והשוס הוא המון (ממש המון, מכסה את כל הבצק) עלי אורוגולה טריים, ששמים על הפיצה לאחר שהיא יוצאת מהאפיה. זה יוצא פשוט מדהים! (ואני בכלל לא מתה על פיצות).
 
למעלה