שלושה ימי הולדת של קיציים

שלושה ימי הולדת של קיציים

מי חולה בפרכת?
מי אלכוהוליסט?
מי טרנסג'נדרית?

התשובות לכל אלו ועוד ובשלושת הימים הקרובים

ה19 ביוני

היום ב1978 מתפרסם לראשונה הקומיקס גארפילד.
&nbsp
ובאורוגוואי היום מציינים את Never Again Day.
&nbsp

יו דנסי - Hugh Dancy

השחקן האנגלי חוגג היום יום הולדת 40.

בתחילת הקריירה שלו הוא שיחק בכמה תפקידי אורח בסדרות בריטיות ואמריקאיות.
בשנת 2000 הוא שיחק את הדמות הראשית בסרט הטלוויזיה של הולמרק דייוויד קופרפילד.
ב2005 הוא שיחק תפקיד חשוב במיני סדרה אליזבת הראשונה. על תפקיד זה הוא היה מועמד לפרס אמי.
ב2011 הוא שיחק בתפקיד משנה של שמונה פרקים בסדרה מזל סרטן.
מאז 2013 הוא משחק בתפקיד ראשי בתור וויל גראהם בסדרה חניבעל.
הוא שיחק גם בכמה סרטים. בינהם הסרטים בלאק הוק דאון, המלך ארתור, הקסם של אלה, Evening ועוד.

*טריוויה –הוא עשה אודישן לתפקיד חניבעל לקטר בסרט Hannibal Rising שיצא ב2007.

הוא גם עבד כדוגמן מצליח לאורך הקריירה שלו.
ב2009 הוא התחתן עם השחקנית קלייר דיינס (הומלנד). יש להם ילד אחד.

LeRanch

New member
מה יש במים ההוליוודיים

שגורם לשחקנים להיראות הרבה יותר צעירים מכפי שהם באמת? לא הייתי נותן לו יום מעל 32.
הם זוג כזה יפה

הוא דווקא כן נראה לי כבן 40

כמובן נראה טוב, אבל בכל זאת בן 40. במיוחד בתמונה עם אשתו.
כמובן שבחלק מהתמונות הוא באמת צעיר יותר.
אולי אני צריך לשים לב לשנים של התמונות. כי אחת מהתמונות ששמתי עכשיו היא מדייוויד קופרפילד שצולם לפני 15 שנים.

חוטהשני

New member
יש שלב שהם מתחילים להראות מבוגרים לגילם...
הייצי בהלם כשהבנתי שאלן קאמינג (איילי גולד ב'האישה הטובה') מבוגר ממני בשנתיים (הוא בן 50 השנה...) אולי אני טועה - אבל הוא נראה הרבה יותר מבוגר....

וגם כשקלטתי שפיליפ סימור הופמן הוא בן גילי הייתי בשוק... בעיני הוא נראה הרבה יותר מבוגר מאדם בן 47-48...

לגבי האחרון

יש משהו מטריד בזה שמישהו בגילך מת. אם כי בנסיבות...
כבר עברתי את הגיל שבו קורי מונטית' מת וכמובן את הגיל של איימי וויינהאוס.
&nbsp
מה שבעיקר הזוי לי. וזה היה בעיקר כשהייתי בתחילת שנות העשרים - כשאנשים בגילי כבר עשו כל כך הרבה עם עצמם בעוד אני הרגשתי שלא עשיתי כלום.
קחי את כריס קולפר למשל שכבר כיכב בסדרה, יצר סרט והוציא כמה ספרי ילדים והוא רק בן 25.
אבל עכשיו זה כבר פחות מפריע לי. אולי כי זה משהו יותר רגיל בחיים שלי עכשיו שאנשים בני גילי כבר מתחתנים ויולדים ילדים.
&nbsp
חזרה לנושא איך אנשים נראים - האמת שקשה לי מאוד לקלוט בני כמה אנשים לפי המראה שלהם.
קרה לי פעם שמישהו שאל אותי בן כמה הוא נראה. ניסיתי לנחש נמוך (כי כמובן שעדיף לטעות נמוך מאשר ההפך) אז אמרתי 50. מסתבר שהוא היה בן 43
(אני חשבתי 55 לפחות).

חוטהשני

New member
אתה זוכר את הספרים של אסתר קל ?
באחד הספרים שלה היה קטע בו היא מספרת על כך שהיא שוטפת כלים היא חושבת על כל אלה שהצליחו ומפורסמים ואיך היא מרגישה כבר פספוס בגילה... שלא בטוח שהיא תעשה משהו שיהיה תגלית המאה וכיוצב'..
&nbsp
מזה אני למדתי שלא כולם הופכים למפורסמים
(אני אישית גם לא ממש אוהבת את זה...)
&nbsp
לגבי גילאים - היתה אצלי משהי בעבודה ששאלה אותי כמה היא נראית לי - די התחמקתי מזה - אבל התברר שלמרות שחשבתי שהיא מבוגרת ממני (גם לפי גילאי הילדים...) התברר שהיא צעירה ממני בשנתיים...
&nbsp
ולהיפך יש מורה שהייתי בטוחה שהיא גדולה ממני בשנה (בעיקר בגלל שיש לה בן די גדול...) - התברר בסוף שהיא דווקא מבוגרת ב-4 שנים.... המראה שלה כ"כ צעיר שכלל לא חשבתי שהיא מבוגרת ממני ב-4 שנים...
&nbsp
&nbsp

didalf

Well-known member
הוא מהמם

והמבטא שלו בכלל הורס

&nbsp
רק למה הוא התחתן עם המעצבנת הזאת?

אטיקוס שפר - Atticus Shaffer

השחקן האמריקאי חוגג היום יום הולדת 17.*

מאז 2009 הוא משחק בתפקיד ראשי בסדרה האמצע (The Middle) ברשת ABC.
הוא שיחק בתפקידי אורח בכמה סדרות ובכמה סרטים. בעיקר הוא שיחק בתפקידי דיבוב. בין היתר בסדרה Fish Hooks ובסרט פרנקנוויני של טים ברטון.

*מי שרואה את הסדרה האמצע בטח בשוק כמוני לשמוע שהוא בן 17. כי בסדרה הוא משחק ילד בן 14 (או 13)
הסיבה לכך היא שיש לו מחלה תורשתית בשם Osteogenesis imperfect type IV (פרכת סוג 4 בעברית) שגורמת לכך שהעצמות שלו שבירות במיוחד וגם גורם לכך שהוא נמוך במיוחד.

ראיין הארסט - Ryan Hurst

השחקן האמריקאי חוגג היום יום הולדת 39.

ב1996 הוא שיחק בתפקיד ראשי בסיטקום קצר הימים Campus Cops.
ב2002 הוא שיחק בחמישה פרקים של הסדרה Taken של סטיבן שפילברג.
ב2005 הוא שיחק בתפקיד ראשי בסדרה קצרת הימים Wanted של רשת TNT.
בין 2008 ל2012 הוא בתפקיד מרכזי בסדרה בני האנרכיה, שם הוא גילם את הדמות של אופי.
ב2013 הוא שיחק בתפקיד קבוע בסדרה King & Maxwell שבוטלה לאחר 10 פרקים.
ב2015 הוא שיחק בתפקיד משנה בעונה 3 של הסדרה בייטס מוטל.
הוא שיחק גם בכמה סרטים ידועים, ביניהם הדוור, להציל את טוראי ראיין, פאץ' אדאמס, לזכרו את הטיטאנים ועוד.

הוא נשוי לשחקנית מולי קוקסון מאז 2005.

וירג'יניה היי - Virginia Hey

השחקנית האוסטרלית חוגגת היום יום הולדת 63.

היא ידועה בעיקר בזכות תפקידה הראשי בסדרה פארסקייפ, שם היא גילמה את זאן.
היא בעבר שיחקה במספר סדרות אוסטרליות בתפקידים שונים וגם במספר סרטים.
התפקיד הקולנועי הכי ידוע שלה הוא בסרט מקס הזועם 2 בתור אישה לוחמת.
ב2015 היא חזרה למשחק לאחר כמה שנים בתפקיד בסדרת אינטרנט בשם Kosmos שעוד לא יצאה.

didalf

Well-known member
רובין טאני - Robin Tunney

השחקנית האמריקאית חוגגת היום 43

היא מוכרת בעיקר מתפקידה כטרזה ליסבון בסדרה "המנטליסט", בה כיכבה בשנים 2008-2015.
לפני כן, בשנים 2005-2006 שיחקה בסדרה "נמלטים" בתפקיד ורוניקה דונובן.
בנוסף בטלוויזיה היא הופיעה בתפקידים אורחים בסדרות כמו "חוק וסדר", "The Twilight Zone" ובפרק הפיילוט של "האוס".

היא שיחקה גם בסרטים רבים, רובם לא כ"כ מוכרים בארץ. ביניהם: Encino Man (1992), Empire Records (1995), The Craft (1996), End of Days (1999), Supernova and Vertical Limit (2000)

ג'ון גודמן - John Goodman

השחקן האמריקאי חוגג היום יום הולדת 63.

בין 1988 ל1997 הוא שיחק בתפקיד ראשי בסיטקום המצליח רוזאן.
בשנת 2000 הוא שיחק בסדרה Normal, Ohio שבוטלה לאחר רק 8 פרקים. בסדרה הזאת הוא שיחק גבר הומו מאוד לא סטריאוטיפי. למרות שהסדרה שודרה זמן קצר מאוד גודמן זכה בPeople's Choice Award על משחקו בה.
ב2010 ו2011 היה לו תפקיד בסדרה Treme.
ב2011 הוא שיחק בתפקיד מרכזי בעונה 4 של הסדרה Damages.
ב2011 ו2012 הוא שיחק בתפקיד אורח מתמשך בסדרה קומיוניטי (בסך הכל 6 פרקים).
מאז 2013 הוא משחק בתפקיד ראשי בסדרה הקומית Alpha House של רשת אמאזון.
הוא שיחק בתפקידי אורח בסדרות רבות. על תפקיד האורח שלו בסדרה סטודיו 60 הוא זכה בפרס אמי.
הוא שיחק בכמה סרטים ידועים, בינהם בייבי אריזונה (1987), ביג ליבובסקי (1998), אחי איפה אתה (2001), ארגו (2012) ועוד.

הוא נשוי מאז 1989 ויש לו בת אחת.
הוא היה אלכובוליסט במשך הרבה שנים. הוא הפסיק לשתות ב2007.

פיטר פייג' - Peter Paige

השחקן ותסריטאי האמריקאי חוגג היום יום הולדת 46.

הוא ידוע בעיקר בזכות תפקידו בתור אמט הניקט בחמשת העונות של הסדרה הכי גאים שיש (Queer as Folk).
בין 2007 ל2009 הוא דיבב את אחת הדמויות הראשיות בסדרת הסטופ-מושן ריק וסטיב: זוג ההומואים המאושר ביותר בכל עולם.
היו לו הופעות אורח בסדרות אבא אמריקאי, CSI מיאמי, בונז, ללא עקבות, האנטומיה של גריי ועוד.
הוא שיחק גם בכמה סרטים והצגות.
ב2010 הוא יצר את הסדרה The Fosters עבור רשת ABC Family ביחד עם ברדלי ברדבג. הסדרה עוסקת בזוג לסביות עם משפחה מעורבת אתנית של ילדים ביולוגיים, מאומצים וילדי אומנה.

שי| ג'ון מהוני - John Mahoney

השחקן האנגלי-אמריקאי חוגג היום יום הולדת 75.

הוא ידוע בעיקר בזכותו תפקידו החשוב בסיטקום המצליח פרייז'ר, בו הוא גילם את מרטין קריין, אביו של הדמות הראשית, לאורך כל 11 עונות הסדרה מ1993 עד 2004.
ב2009 הוא שיחק בתפקיד קבוע בעונה 2 של הסדרה בטיפול האמריקאית.
מאז 2011 הוא הופיעה בתפקיד אורח בשישה פרקים של הסדרה Hot in Cleveland.

הוא נולד באנגליה בזמן מלחמת העולם השניה. הוא עבר לארה"ב בעקבות אחותו שהתחתנה עם חייל אמריקאי ועזרה לו לקבל אזרחות אמריקאית. על מנת לקבל את האזרחות הוא גם הצטרף לצבא האמריקאי.
הוא החל לעסוק במשחק רק בגיל 37 לאחר שנים שעבד כעורך במגזין רפואי.

didalf

Well-known member
יובל סמו

השחקן והקומיקאי הישראלי חוגג 43

יובל סמו החל את הקריירה שלו כחלק מ"שלישיית פרוזאק", הרכב קומי שהוקם בשנת 2000 ע"י שלושה מיוצאי "דומינו", יחד עם אופיר לובל ושלומי קוריאט.
ב2007 הצטרף לקאסט של ארץ נהדרת שם הוא מגלם דמויות רבות.
בנוסף הוא שיחק בסדרות טלוויזיה רבות, ביניהן "זנזורי", "החברים של נאור", "אולי הפעם", וכיום הוא מכבב בסדרה החדשה של ערוץ 2, "שחקן זר".

בקולונוע שיחק בסרטים "בקרוב יקרה לך משהו טוב" ו"יוסי וג'אגר". ב-2010 שיחק בסרט "זוהי סדום" של חבורת "ארץ נהדרת".

כיום, הוא מתנדב בעמותת חיים - למען ילדים חולי סרטן בישראל.

הוא נשוי לשחקנית דנה סמו ולזוג שני ילדים

למעלה