שלושה זה יותר מדי!

קים.ג.

New member
שלושה זה יותר מדי!

יושבת בחושך וחושבת עלייך-עלינו. מקשיבה לשירים שמזכירים אותך ורק חושבת ובוכה. נזכרת בימים הטובים שהיו לנו, בימים הטובים שהיו לי עם כולם. עד שהוא הגיע והרס את הכל הרס את כולם וגם אותך. אני לא יודעת מה יהיה הלאה אבל אני יודעת שיבוא יום והוא יקח אותך ממני. אני רק יושבת וחושבת-בוכה וכל שיר מזכיר לי אותך. כשאמרת שאתה רוצה רק אותי חשבתי שזה יעבור שזה רק עניין חולף. אבל כשאמרת: `` לי זה לא יקרה `` אז ידעתי פשוט ידעתי שזה יקרה, ידעתי שיבוא היום והוא יקח אותך ממני יקח אותך מהחיים הטובים החבר שלך - הסם. יקח אותך ויהרוס אותך ואני את שלי עשיתי אזהרתי, התחננתי, בכיתי כלום לא עזר אז בבקשה אני מפנה לו את הדרך תישאר איתו אחד על אחד לא אקריב יותר מעצמי מזאת שאכפת לה אבל גם נמאס!!!

Back Door

New member
את חושבת שקל לי?

את חושבת שפשוט כל כך לשבת ולדעת שלא אוכל לאהוב אותך יותר? את חושבת שסם זה כל העניין? אני פשוט לא יכול לשים את העבר מאחורי. את תקועה לי בראש כמו הסם בורידים. רוצה לאהוב אותך כל כך ופשוט לא מסוגל להתקרב כי הרי לא תתני לי. אכפת לך ונמאס...אז לי נמאס וכל כך אכפת ממך!

ב א ר י

New member
ידידי וידידתי.....

הרגשתי את רגשותיכם בכתיבתכם. הינכם מביעים רגש עמוק. הייתי רוצה לדעת האם אתם זוג עוד קודם הגיעכם לפורום זה? במידה וכן יש לי דברים רבים לומר לשניכם !!! אז ברוכים הבאים והינכם מוזמנים לכתוב על אהבתכם ורגשותיכם. בארי

קים.ג.

New member
טעות

אומנם כתבתי את ההודעה למישהו אבל לא לאותו אדם שענה לי כי אין סיכוי בעולם שזה הוא והאדם שחשב שהתכונתי אליו כניראה טעה אני מיצטערת.

למעלה