שלושה דברים

אייל_18

New member
שלושה דברים

אממ... שלום! אז ככה: 1. אני לא מעריץ של שלמה ארצי, אבל פשוט גדלתי על הקריינות שלו ל"מסע בארץ התווים"!, וגם לשיר הנושא. 2. מכיוון שאני מעריץ אירוויזיון, *תהיתי* אם יש למישהו ממכם מידע מפורט לגבי ההצעה שהציעה שוויץ לשלמה ארצי לייצג אותה בתחרות בשנת 75´. 3. מישהו רשם למטה שיש לו אוסף של שירי אירוויזיון של שלמה ארצי. אז... נדמה לי שהוא מתכוון לשירים ששלמה שר בפסטיבל הזמר. אולי הוא גם עשה גירסאות משלו לשירי אירוויזיון - אבל לא ידוע לי על זה.

זה המידע שאני יודעת

בשנת 1975 הוא קיבל פניה מחברת התקליטים הגרמנית "Decca Telefunken" והספיק להקליט רק את "שיר בבוקר בבוקר" בגרמנית, ואז שוויץ הציעה לו עקב השיר, לייצג אותה באירוויזיון. בישראל שמעו על כך, ומייד הציעו לו לייצג את ארצינו.

בן בן!

New member
וזאת גבירותי ורבותי

אנציקלופדית שלמה ארצי המהלכת על שתיים. להשיג בחנויות המובחרות ב - 999.86 ש"ח בלבד! זה כדאי!

../images/Emo6.gif

זה מה שאתה מציע עלי??? זה מה שאני שווה? 999.86????????? אני דורשת בתוקף לעגל לאלף, או שאתה מוחרם מהפורום!

אלף ? ../images/Emo12.gif

דרלינג, מה אלף ?? לא יותר
(או שאולי פשוט נעשה מכירה פומבית ?
)

וויליאם

New member
בשביל כוס קפה איתך

הייתי שם גם מליון דולר. רוני, אמרו לי שאת קרובה גאוגרפית אלי. מאיפה את? אני מרעות.

וואלה?????

אני ממודיעין, סמוכה אליך. אתה בא לטייל באחו במכבים, לנשום האוויר הצח, ולדסקס על שלמה וציפורים?

הלו הלו!!!!!!!!!!!

מה קורה כאן????????? אף אחד לא מטייל בשום אחו, ללא רשותי!!!!!! בטח שלא את, גבירתי הצעירה!!!

Az_24

New member
אני מוסיף ל - 1,005 ש"ח

פעם ראשונה, פעם שנייה, פעם שלישית... נמכר!!!

Az_24

New member
21להי, ההצעה ל- 1,005 ש"ח היא לרוני

בשבילך היא אפילו 5,000 דולרומעלה!!!

וויליאם

New member
רוני

מה הם מקשקשים לך במוח, אני הצעתי עלייך מליון דולר. בטח אל תלכי עם האבי זה, תראי איך הוא מתייחס אלייך. הייתי שמח לטייל איתך, אבל אני מפחד משגיא.

Az_24

New member
צודקת!!! הוא גם קנה לך רצועה...?

את צריכה להיות תקיפה איתו רוני, אנחנו איתך...

למעלה