שלושה גברים

the great X

New member
שלושה גברים

יש לי שלושה גברים בתוך הראש כשאני עוצמת עיניים, וכמו תמונת פאזל רב מימדית הם מחליפים חלקים ביניהם... עין אחת של זה ואחרת של ההוא, שפתיים של אחד, ולשון של שני, בטן וזרועות, ורידים משתרגים באמות, רגליים ארוכות, ישבן מוצק, שיער סמיך להעביר בו אצבעות, שיניים מחייכות לצחוק איתן, אזניים לנשוף בהן, מפשעה ניחוחית להסניף אל קרבי, זין זקור, חטוב יפהפה ללקק בתאווה, להכניס אל תוכי הרטוב, לבקש אותו לדחוק אותי עד לקירות צוואר הרחם, לב חם של אחד, לב סגור של שני, לב מבולבל של שלישי... לגעת בכל אחד מהלבבות המורכבים האלו בנגיעה הייחודית לו. נשמות מחפשות אהבה. אני אוהבת את כולם, ולעיתים לא מרגישה דבר. נים של רגש לא זע בי. אני רוצה שכולם יאהבו אותי, ולעיתים שוכחת את קיומם, עסוקה כל כולי בחיי שלי. אני עושה אהבה עם אחד, וחולמת על האחר ורוצה שהשלישי יאהב אותי. בכל פעם שהמבט נפגש- כל אחד הוא היחיד. בכל פעם שהיד נשלחת אלי- אני בתולה בשבילה. אני חצוייה לפעמים ומאידך - אני כל כך אני שזה כואב. אני אוהבת שלושה אנשים, ויותר מהכל אני לבד...

ParParPar

New member
שלוש נשים

פעם חשבתי שאוכל להכיל, אבל עכשיו גולש על גדותיי. ועתה אני רק איתך. מנסה להיות שלם. אלא שמפעם לפעם הגעגוע מתפוצץ, ומתנפל, ומתפתל, סביב הגרון מאיים לחנוק. ותשוקה בוערת, לשעות גנובות של עונג חלומי שלא ישוב עוד.

bugbuster

New member
איזו כתיבה יפהההה גרייט,

הטקסט כל כך מתומצת, שאולי היה ניתן לתמצת אף יותר, לחרוז, לחפש קצב ומשקל ולהפוך לטקסט שירי? כפי שהוא יש בו קולות של בלאדה נפלאה.
ככה פותחים שבוע, נהדר. תודה.

Just לובלו

New member
לא יכולתי לקרוא

דבר אחר, שיותר ייגע בי, מאשר מה שכתבת. איך אמרת לי - "מזדהה עד מעמקים"? אז גם. מאד מאד. שבוע נפלא

למעלה