שלוף ילדים!

nwperson

New member
שלוף ילדים!

כן כן, אני עדיין חולמת על קעקועים..
הלכתי אפילו לפני כמה חודשים לפגישה עם אחד המקעקעים המדהימים, אבל לא התחברתי אליו ב-כ-ל-ל. פעם ראשונה שנפגשתי עם מקעקע רציני והוא הצליח לגרום לי לרדת מהרעיון של להתקעקע בזמן הקרוב
הציור שרציתי לקעקע לא התאים למימדים שאני רציתי. כשדיברתי איתו על רעיון אחר שהיה לי, הוא לא הפסיק לגרום לי להרגיש חסרת ערך.. נכון שאני לא מבינה כלום בעולם הזה, אבל אל תרד עלי, תלמד אותי!
בכל אופן, כרגע נראה לי שכל עוד אין לי ציור ברור שאני רוצה לקעקע, אין טעם להפגש עם מקעקעים. לא מבינה איך עובד העניין הזה של סקיצות מקוריות וכאלה.

קעקועים זה בצד.. ובכל זאת בא לי להשתעשע.. אז פירסינג!
וכיוון שבפה זה לא בא בחשבון, ובגבה זה לא לטעמי.. אז פיטמה. וזה למה אני כאן.
שתיהן כבר עברו פירסינג פעמיים לפני, בערך לפני 12-8 שנים, כל אחת במועד אחר. הגוף שלי דחה אותן. הפעם האחרונה היתה לפני כשנתיים ונראה לי שהיא תפסה הכי טוב, אבל הפסקתי לטפל בה אחרי כחודשיים ונראה לי שזאת חלק מהסיבה שגם אותה בסופו של דבר הורדתי כשראיתי שוב סימנים לדחיפה החוצה.
אז אמרתי.. אולי בפעם השלישית גלידה? והפעם את שתיהן?
הפעם חפרתי יותר על איך לטפל כמו שצריך... ובכל זאת.. מה דעתכם? ללכת על זה או שזה מסוכן מדי וסתם בזבוז כסף? אפשרי בכלל?
אני מתכננת ללכת לאותו הבחור שהלכתי אליו בפעם האחרונה, שאמנם הוא מקעקע נוראי, אבל התהליך של הניקוב היה נראה לי הכי מקצועי ממה שעברתי עד עכשיו.. או שאולי ללכת לפירסר מקצועי?

Wing Chan

New member
אנחנו תמיד תומכים בפירסינגים בפטמות!

ובפטמות וציצים בכללי.
אהם אהם... לגבי שאר השאלות על פירסינג דחוי ואופציות בנושא, אשאיר לטובים ממני.
&nbsp
בקשר לקעקוע המיוחל:
לדעתי, אם אין לך משהו "בראש" שיושב טוב-טוב ככבר זמן מה, אין לך ממש מה לחפש ציור מקורי כזה או אחר (ולא משנה לצורך העניין אם זו סקיצה חצי פריהנד של המקעקע או משהו שמצאת בגוגל אימג'ס).
לכי הפוך על הפוך - תחשבי מה את אוהבת, בכללי בחיים, ומה מעניין אותך ומה הוא כמעט חלק ממך - ועליו תחשבי בתור קעקוע אופציונלי, ואח"כ לאט לאט תגיעי ל-"איך" הוא אמור להיראות מבחינה ציורית.
זה אולי לוקח מעט יותר זמן, אבל זה יעשה את התהליך להרבה יותר אישי ומיוחד, לדעתי.
בקשר למימדים וכ'ו - אני לא אומר את זה כדי לפגוע או משהו חלילה, אבל ברוב המוחץ של הפעמים (בהנחה ומדובר במקעקע מקצועי), המקעקע ידע יותר טוב מאיתנו לגבי התאמת המימדים, הזוויות וכול מה שקשור בכך, לגוף ולקעקוע עצמו. סיבה אחת פשוטה, זוהי עבודתו וזה המקצוע שלו.
לא יודע עם מי נפגשת (אשמח לקבל את השם שלו בפרטי, כאן או בפיכסבוק), וכן יש מקעקעים עם גישה לא משהו, אבל יש גם כאלה שיסבירו לך בנינוחות.

nwperson

New member

אז זהו, היה לי ציור אחד שהתאים לי בול, אבל כאמור, הוא אמר שזה לא מתאים לאיזור שרציתי. בסדר, מקובל. למרות שראיתי קעקועים זעירים מבוצעים על אצבעות, אז אני מניחה שזה תלוי מקעקע?..

וככה גם ניסיתי עם רעיון אחר שהיה לי. הבעיה היא שאני לא אומנותית בכלל. לא מסוגלת לדמיין דברים, אלא רק לעבוד עם דברים קיימים במקרה הטוב. והוא לא ממש ניסה לכוון, או שבאיזשהו שלב כבר לא הקשבתי לו כי היחס שלו גרם לי להרגיש עלובה וזאת הנקודה שבה אני מבינה שאני לא רוצה להיות באותו חדר עם אותו בנאדם.

בקיצור, זה בדיוק העניין של להפוך מוטיב לרעיון - אין לי מושג איך זה אמור להראות ואם אני זאת שצריכה לבוא עם פרטי פרטים, זה יחכה. יש מקעקע אחד בעולם שאני אתקעקע אצלו באופן כמעט עיוור, וכיוון שזה "בעולם" ולא כאן, אני דוחה את הרעיון בינתיים.

(שולחת בפרטי
)

ozshomer

New member
בשביל מה אנחנו פה ובפייס?

קודם תשאלי ואז נייעץ לגבי הציור ואז נשלח למקעקע וכו'.
לגבי הפירסים, אם מישהו הוא חרא אז הוא חרא, פשוט מאוד.
הגיוני שבגלל זה נדחו והגיוני שגם בגלל שלא טיפלת כמו שצריך, תלכי למישהו מקצועי, שיחורר אותך בעומק המתאים ועם העגיל המתאים (הכי מומלץ מוט ישר מטיטניום בעובי 1.6), תטפלי כמו שצריך, זה פירס עם החלמה של עד שנה.

MissSin7

New member
מממ...

אחרי כל כך הרבה דחיות של הפטמות..לא חושבת שהייתי חוזרת על זה שוב.
אלא אם כן אולי בפעמים הקודמות לא טיפלת כמו שצריך או שהפירסר היה לא מקצועי במיוחד.
אני לא יודעת.

בכל אופן, כנראה שהייתי, במקומך עוברת לאיזור חירור אחר.

לדבי הקעקוע...זה לא ממש התפקיד של המקעקע ללמד אותך מה שאת לא יודעת. אלו שיעורי הבית שלך שאת אמורה לעשות לפני או אחרי פגישה איתו.
ולכל ייעוץ או הכוונה את יודעת שאנחנו תמיד פה...או בפייס :)

היה לי פירסינג שעבר דחייה

וכל פירסר שהתייעצתי איתו מאז אמר שסביר שזה יקרה שוב ולא לטרוח לעשות. אולי דיברו רק על אותו מקום, לא בטוחה. בכל מקרה, למרות שממש רציתי אז לא עשיתי שוב.

למעלה