שלון קרידוס

גוזנה

New member
שלון קרידוס../images/Emo66.gif

קרידוס מיוס מוצאס טיימפו קה נו אסטובי אקי קון אוסטדס, בפורום קומו אסטובו אל בייז´ה (טיול,מקווה שאמרתי נכון?!
) יה מאלגרי כפסטאס בואנו
חבר´ה רק שתדעו שהייתי אמורה לטוס בשישי הבא לתאילנדת אבל בוטלו הטיסות בגלל המצב מפחיד עכשיו בעולם יותר מאשר בארץ
בואן חנוכה אטודוס

פיפיטה

New member
ברוך שובך גוזנה ובאמת חבל שבגלל

המצב הבטחוני מבטלים טיולים. חבל שלא הצטרפת אלינו ביום שני, מקווה שבפעם הבאה ניפגש. כל-טוב

tsiporganeden

New member
בואן דיאה גוזאניקה, אתקן מספר מילים

שלך כדי שתלמדי איך לאמר אותם נכון, בשבילך ולטובתך, מוצאס - מונצ´ו שזה הרבה, המילה אוסטדס היא בקאסטיליאנית טהורה, בלאדינו אומרים ווס - אתכם, וחבל שביטלו לך את הנסיעה, מקווה לימים טובים ושקטים יותר. בואן דיאה.

רותי ב.

New member
חבל באמת שלא הגעת,

אבל בעזרת השם בפעם הבאה, ...
לגבי הטיול ממש חבל, מקווה שאחרי הימים הקשים האלו תסעי, ויהיה הרבה יותר רגוע, ויותר כיף, ועם פחות חרדות מהמצב.

may55

New member
היום הלכתי שוב לטייל באזור נווה צדק

חזרתי לשם עם בעלי ועם החברה מזל שהייתה איתנו בטיול הלכתי אל הבית עם הפיסלונים התלויים מסביב בדקתי אותם שוב האומנית לא הייתה בבית אך היום יום יפה ונעים נכנסנו לכל החנויות וישבנו ב"גלידה של סבתא" וחזרתי אליכם לספר שהסיור שערכנו עשה לי טעם של עוד ומיהרתי לחזור לשם. המשך יום נעים

tsiporganeden

New member
אכן אכן גם אני מתכננת לעשות את

הסיור הזה שוב, ממש השאיר טעם של עוד, אבל אני מתכננת לעשות את זה במסגרת החוג לידיעת הארץ בתעשיה האוירית, כדי שיתנו לנו מדריך שמכיר היטב את ההווי של השכונה, ויכניס אונתו לבתים שראינו, כי מה זה הצטערתי שלא יכולתי להכנס, בטח שהיה מה לראות מעבר לעבודה הנפלאה שלך ושל רודי. תודה מכל הלב לשניכם.

Sarika

New member
מאי, חבל שלא ספרת שאת הולכת

הייתי מפנה אותך לעוד כמה מקומות מעניינים שלא הספקנו לראות במפגש כמו למשל - קולנוע עדן(הקיץ והחורף) הראשון, ביתו של רוקח שנכדתו שפצה והפכה למוזיאון עם פסלונים מאד דומים לפסלונים שעל המרפסת שראית, בתי התאומים שרוקח בנה לנכדיו כדי שלא יקנאו אחד בשני, בניה מסוגננת מאד יפה, הקיוסק הראשון ועוד... אכןזה מקום שתמיד נחמד לחזור אליו, שמזכיר גם למי שלא נולד שם, את הילדות שחלפה.

אסטרלו

New member
../images/Emo5.gifמאסטו אנסלאנדו,

לו וואמוס אזר ינה אסטה מסלול? לא הספיק לי!!!!!!

רותי ב.

New member
חשבתי גם לעשות

את המסלול הזה פעם נוספת. מאי, קונטה מוס, סי יה אמפסטיס א אזר לוס ´פסלים´... איך אומרים פסלים? מי אגראדרון מונצ´ו, לאס מוז´ריס קי איזו אסטה ´פסלת´ אי מטיו אַל בלקון. קומו סליירון לוז פוטוס קי טומאטס?

למעלה