אוקי אז הנה לכם סיפור ../images/Emo63.gif
אז ככה אני שמחה ששי מעניינת! חחח... היום היה לי שיעור גיטרה (אחרי שבוע שעבר שבטעות הברזתי למורה שלי איזה פאדיחווות) ואז הוא ראה שיש לי פוווווול כתבות על אביב על השולחן ואת החולצה ופוווול תמונות של אביב על השולחן ומלא שירים שלו וכל הדיסקים היו על השולחן! חחח שדרך אגב זה כולם! חחח.. והוא כזה עמד ועושה כזה פששששש יפה יפה ! אז מה מושפעת מילדי אור הירח?! אני כזה אה הא! חחח ואז הוא דיבר איתי עליו שדרך אגב הוא גם ממש אוהב את אביב גפן!! ואז הוא סיפר לי שהוא היה די צעיר יחסית אז אביב גפן והמשפחה שלו גרו לידו כאילו היתה להם גדר משותפת!! הוא סיפר לי שהוא היה משחק עם יהונתן גפן פיג פונג כל יום והוא תמיד היה קורע אותו אבל היה נותן לו לנצח פעם ב... כדי שלא יפסיק עם התקווה שלו לנצח אותו ושלא יפסיק לשחק איתו! חחחחח.... ואז הוא סיפר לי ששאביב היה כזה עושה בעיות בבית! חחח והוא אמר לי שיום אחד הוא כנראה התעצבן עליו מאיזשהי סיבה הוא כבר לא זוכר והוא זרק עליו בקבוק של קטשופ על הראש (מזכוכית יש לציין) חחחחחחח אני נשפכתי מצחוקקקקקקקקקקק והוא כזה היי יא מניקית זה כאב! חחחח אני כזה זה כל הקטע! חחחחחח וואי אבל אביב יכול לעשות משהו כזה1 חחחחחחח סתם! אבל אין אני אישית נקרעתי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה סיפור גדול תודו!