שלון לכולם ולכולן

שלון לכולם ולכולן

מקווה שהכל הולך לכם טוב בימים טרופים אלו של שביתות העיקר להיות אופטימים

שלום יאיר !

הארת את הפורום .. חחההה עם השם שלך . הכל מעולה בימים טורפים אלו , חבל שיש שביתה כי אני לא יכולה לעשות תיאוריה .... אולי תוכל לעשות משהו בנידון ?!!?!? אמממ אני מניחה שלא אז אני אשב בשקט ואחכה שזה יגמר ... ואני הכי אופטימית שבעולם היום... למרות שיש לי דלקת גרון ...

sh53

New member
אני לא שובתת - בעיצומים

מה זה אומר בעיצומים? עובדים רגיל בלי שעות נוספות. לא מרגישה את זה בכלל. מה אני צריכה "לישון" בעבודה ביום רגיל כדי להרגיש שיש עיצומים במשק? איך עבר עליי היום? ככה ככה
קיבלתי יום שישי גלויה ללכת לדואר ולקחת חבילה
ידעתי שהחבילה יכולה להיות רק מ
(נו חיכיתי לה בציפיה). אז קמתי ביום שישי מוקדם בבוקר (היום החופשי שלי, אתם קולטים?) ויצאתי לדואר, לא מרחק גדול בכלל, אבל עשיתי אותו תוך שניה. אני נכנסת והפקידה אומרת לי שהשק בו נמצאת החבילה שלי נשלח בטעות לסניף אחר
למה מכל הפעמים דווקא הפעם? טוב נחכה ליום ראשון אין ברירה. חזרתי ביום ראשון הביתה, אבא שלי לקח כבר את המעטפה מהדואר, אני מה זה מאושרת
פותחת את המעטפה - איזה אושר אלוהים - כאילו זכיתי באיזה פרס של מיליון דולר (לא איכפת לי אפילו שזה לא יורו). קוראת את רשימת הפורומים על גבי הפוסטר, בטח בשורה הבאה זה יהיה כתוב, טוב קראתי קצת יש עוד הרבה אז לא לדאוג זה בטח יהיה כתוב, ממשיכה לקרוא, אולי התבלבלתי ולא קראתי טוב? קוראת, קוראת וקוראת פורום חברויות לא על הפוסטר
612 פורומים ודווקא הפורום שלנו לא כאן
כמובן שהלכתי היום מבואסת לעבודה. לקחתי איתי לעבודה כמה כרטיסי ביקור ועט פיילוט, כדי להוסיף את שם הפורום וכתובת מקוצרת לכניסה אליו. כמובן שהעט נמרח לי כמו שצריך על הכרטיסים. שלא תגידו לי שלא היה לי אחלה יום

בעיברית אומריםפ

משתפר מגרוע לחרא אבל היי אופטימית יכולת היית להיות סוחרת בבורסה ואז כל יום היה נראה לך ככה

אני רואה שתפוז

ממש משקיעים בכל הפורומים , במנהלים, במשתתפים פה ,ובכלל ... זה נראה כמו "מפעל קטן " , נחמד לדעת שהמקום פה לא גוסס אלא חיי ונושם ..... בקשר ליום הרע שלך שושי ... לא נורא יש ימים טובים יותר ... אבל .. כל יום נועד בשביל ללמד אותך את הלקח לאותו היום..... והלקח שלך , הוא לא לכתוב על כרטיסי ביקור עם עד פיילוט ! .. מה רע בעט כדורי ? לא בסטייל שלך .. ? חחההה סתם ! אגב יש לך את החולצה של תפוז ? מה את אומרת שווה לקנות ? חסר לי חולצות לשיעורי ספורט בבי תהספר והיא נראת לי נחמדה מאוד.... חחהה... אגב איפה את עובדת שאת ישנה שם ?? נרה לי שיש לך מקום עבודה מאוד מעניין ... :)

sh53

New member
../images/Emo6.gif

אני עובדת כקלדנית בבית משפט בת"א. גם אני אוהבת את החולצה של תפוז, יש לה את הסמל של תפוז על הכתפיים וממש אהבתי את זה (לא רואים את זה בפרסומת כל כך ברור, אבל ראיתי אותה תלויה במשרדי תפוז - אוחחחח במקום על קולב בבית שלי, אוףףףף).

קלדנית זה טוב... הציעו לי את זה

במנילה אבל .... שוטרת צבאית קרץ לי יותר ..... אגב... תתרמי 20 שקל לתפוז וגם אצלך החולצה תהיה תלויה על הקולב.....

למעלה