שלון בנושא...

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ליומיום ג'ינס וטי-שרט איזה חנות את הכי הכי אוהבת? ממ פוקס, קסטרו את קונה שם הכי הרבה? כן, בפוקס ישנה עם...? מכנס וחולצה\גופיה איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... ממ תלוי לאן.. מקפידה על הלבוש שלך? כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? לקיץ-כפכפים\נעלי עקב לחורף-נעלי ספורט\מגפיים והכי שונאת? פלטפורמה :\ אוהבת מכנסי דייגים? ממ דווקא נראה לי חמוד :> אבל אין לי.. אוהבת שמלות וחצאיות? כן אבל פעם ב.. מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא.. עם גופיה כן, תחתון לא :) רוצה להיות דוגמנית? לא בשבילי.. שונאת נעלי עקב? רק אחרי שאני נועלת אותם :\ איזה בגד את הכי שונאת? ממ אין :} כמה זוגות נעליים יש לך בארון? ממ הרבה שאלות סתומות? לא :>

G i N g N i T

New member
אני יענה ../images/Emo110.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) שארוול וגופיה איזה חנות את הכי הכי אוהבת? נמנמ אין מועדפת את קונה שם הכי הרבה? שוק?
ישנה עם...? פיג'מה איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... ספורטיבי\זרוק מקפידה על הלבוש שלך? לא ממש איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? את הנעליי הרים הגבוהות שלי
והכי שונאת? פלטפורמה.. אני יותר מדי גבוהה... אוהבת מכנסי דייגים? מאוטטטט
אוהבת שמלות וחצאיות? בערך.. לא מתה.. מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? חעחע לא.. רוצה להיות דוגמנית? לא ממש שונאת נעלי עקב? מאוט איזה בגד את הכי שונאת? ורוד כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 4 בערך.. אבל לובשת רק אחד... שאלות סתומות? לא ממש

LoVe SiMs2

New member
עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) חצאית מיני וסטרפלס עם מגפיים על עקבים. איזה חנות את הכי הכי אוהבת? פלורנטין. את קונה שם הכי הרבה? יס =] ישנה עם...? כותונת לילה איך את מתלבשת? אלגנטי ויומיומי. מקפידה על הלבוש שלך? יה =] איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? מגפיים או כפכפים על עקביםץ והכי שונאת? סנדלים. אוהבת מכנסי דייגים? נופ!! =] אוהבת שמלות וחצאיות? אה-הא =] מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לפעמים רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? אוהבת איזה בגד את הכי שונאת? חצאית ארוכה של דוסים.מזעזע. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 6-7 שאלות סתומות? יה =]

עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס וחולצה
איזה חנות את הכי הכי אוהבת? PAYOTA אני יכולה להמשיך לאהוב חחחחח יש לי בלחץ ג'ינס משם.. את קונה שם הכי הרבה? נו מה הבעיה שלך ?! ישנה עם...? פיג'מה...? איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... מממ יותר אלגנט כזה.. אבל אוהבת גם ספורטיבי.. מקפידה על הלבוש שלך? מאוד איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אני אוהבת לראות על אחרות בלבד כפכף כזאת של יציאה על עקב 5000 מטר... חולה על זה והכי שונאת? מממ אול סטאר אוהבת מכנסי דייגים? לא.. אוהבת שמלות וחצאיות? תלוי איזה וגם לא ממש עליי חח מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? לא במיוחד שונאת נעלי עקב? לא איזה בגד את הכי שונאת? ממממ... כמה זוגות נעליים יש לך בארון? וואי יש לי מחלת נעליים חחח 5 מגפיים 9 ספורט אם לא טעיתי חח 3 נעליים ליציאה קיץ ועוד מלא כפכפי אצבע אין לי כוח לספור חח שאלות סתומות? ממש לא !

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וחולצה עם מחשוף. איזה חנות את הכי הכי אוהבת? בישראל- פוקס. בארה"ב- Wet Seal. את קונה שם הכי הרבה? כן. ישנה עם...? חזיה ותחתונים. איך את מתלבשת? צמוד וחושפני
מקפידה על הלבוש שלך? כן. איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? סניקרס. והכי שונאת? טבע/סנדלים תנ"כיות. אוהבת מכנסי דייגים? קצת. אוהבת שמלות וחצאיות? חצאיות מיני מתנופפות. מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? חופשי. רוצה להיות דוגמנית? כן, אבל זה לא החלום שלי. שונאת נעלי עקב? לא, די אוהבת. איזה בגד את הכי שונאת? אני שונאת הרבה בגדים
כמה זוגות נעליים יש לך בארון? אין לי כח לספור באמת.. בסביבות ה20-50, אבל אני לא משתמשת ברוב. שאלות סתומות? מאוד

nni8

New member
עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)גינס וטישירט איזה חנות את הכי הכי אוהבת?גריפ פוקס את קונה שם הכי הרבה?ככה ישנה עם...?סתם בגדים שלא יראו אותי איתם בחוץ איך את מתלבשת? זרוק,אלגנטי,ספורטיבי חח מקפידה על הלבוש שלך?יחסית איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?אול סטאררר והכי שונאת?ממ לאדעת סתם משו מגעיל חח אוהבת מכנסי דייגים?כן אוהבת שמלות וחצאיות?לפעמים מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?לא רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?לא איזה בגד את הכי שונאת?מגנסיים צמודים ולא מתרחבים וכאלה בעע כמה זוגות נעליים יש לך בארון?לפחות 10 בטוח שאלות סתומות?לא

Danielle b3

New member
../images/Emo100.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש
כל מיני
איזה חנות את הכי הכי אוהבת
FOX
את קונה שם הכי הרבה
בערך...
ישנה עם...
פיג'מה
איך את מתלבשת
ספורט אלגנט
מקפידה על הלבוש שלך
כן
איזה סוג נעליים את הכי אוהבת
לא יודעת ...
והכי שונאת
אממ... לא יודעת
אוהבת מכנסי דייגים
מזה
אוהבת שמלות וחצאיות
כן
מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה
לא תמיד
רוצה להיות דוגמנית
אולי
שונאת נעלי עקב
לא
איזה בגד את הכי שונאת
אממ... לא יודעת
כמה זוגות נעליים יש לך בארון
מלא
שאלות סתומות
לא

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? מכנסיים+חולצה שחורים עם חגורה צבעונית :] איזה חנות את הכי הכי אוהבת? לא קונה מותגים
את קונה שם הכי הרבה? אין לי חנות שאני הכי אוהבת, זה בעיה :] ישנה עם...? מכנסיים וחולצה איך את מתלבשת? מתלבשת במה שאני מוצאת באותו רגע על הריצפה בחדר מקפידה על הלבוש שלך? אממ.. כשבא לי להשקיע איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? vans :] והכי שונאת? באפלו, פלטפורמות וכו' אוהבת מכנסי דייגים? כן, יש לי בשחור ובסגול. אוהבת שמלות וחצאיות? שמלות זה כללי מדי, אני לובשת מדי פעם שמלה שחורה מעל ג'ינס וחצאיות זה לים ולחתונות. מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? כשאני לבד בבית אז כן :] רוצה להיות דוגמנית?
שונאת נעלי עקב?
זה נוח לפעמים איזה בגד את הכי שונאת? סטרפלסים כמה זוגות נעליים יש לך בארון? ממ 5 שאלות סתומות?
אהבתי דווקא.

למעלה