שלון בנושא...

D o o S h a

New member
שלון בנושא...

בגדים! כל מיני שאלות בנושא בגדים...
ונעליים מכוון ל-2 המינים למרות שכתוב רק בנקבה. אז ככה: מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) איזה חנות את הכי הכי אוהבת? את קונה שם הכי הרבה? ישנה עם...? איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... מקפידה על הלבוש שלך? איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? והכי שונאת? אוהבת מכנסי דייגים? אוהבת שמלות וחצאיות? מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? רוצה להיות דוגמנית? שונאת נעלי עקב? איזה בגד את הכי שונאת? כמה זוגות נעליים יש לך בארון? שאלות סתומות?

ady18

Well-known member
תשובות

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)מכנסים בעיקר גינס חולצה אין מועדפת לפי העונה ולפי היציאה איזה חנות את הכי הכי אוהבת?דן קסידי את קונה שם הכי הרבה?כן ישנה עם...?בחורף פיגמה אביב גופיה ארוכה+מכנס טריננג ובקיץ חולצה חצי שרוול ומכנסים איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...ספורטבי מקפידה על הלבוש שלך?תלוי איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?אממ תלוי בעונה והכי שונאת?ספורט אוהבת מכנסי דייגים?לא אוהבת שמלות וחצאיות?לא מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?לא רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?כן איזה בגד את הכי שונאת?אממ מכנס שחור וחולצת בטן כמה זוגות נעליים יש לך בארון?נראה לי עשרה שאלות סתומות?לא

Invisible Eden

New member
טרלליי:)

מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אממ... החנות-שאני-לא-זוכרת-איך-קוראים-לה-שמוכרת-אקס-בוי את קונה שם הכי הרבה? כן ישנה עם...? בגדים איך את מתלבשת? זה תלוי- חולצה- אני תופסת אותה עם הידיים מכניסה את הראש לחור שלו, וגם את הידיים למקום שלהן... ואז מסדרת את וכאלה שזה יהיה בסדר. מכנסיים- מכניסה רגל אחת, אחר כך מכניסה ת'רגל השניה, ואז מרימה ת'מכנס למעלה וסוגרת ת'כפתור וכל האלה גרביים, חזייה ותחתונים זה די מיותר:)
מקפידה על הלבוש שלך? אנ'לא יודעת איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אולסטאר והכי שונאת? פלטפורמות וכאלה אוהבת מכנסי דייגים? לא יודעת אוהבת שמלות וחצאיות? לא עליי מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? נעעע רוצה להיות דוגמנית? איכ לא שונאת נעלי עקב? כע איזה בגד את הכי שונאת? אממ.. החולצות המגעילות שהפקצות לובשות וכאלה כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 4 אני חושבת שאלות סתומות? זה לא שהשאלות סתומות... פשוט הנושא
סתאאאם דוקא לא:)

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif תשובות

מה את הכי אוהבת ללבוש? כל משהו שהוא מכנס וכל משהו שהוא חולצה והוא לא בטן או צמוד מידי איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אפאצ'י את קונה שם הכי הרבה? לא ישנה עם...? חולצה ומכנס שכל שניה עומד ליפול איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...הממ..איך שאני אוהבת
לא אלגמטי, ולא פקצתי, אולי ספורטיבי מקפידה על הלבוש שלך? כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אולסטאר
והכי שונאת? הממ אוהבת מכנסי דייגים? בטח!
אוהבת שמלות וחצאיות? לא מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?לא רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?כן איזה בגד את הכי שונאת? הממ כמה זוגות נעליים יש לך בארון?הרבה שאלות סתומות?חלקם

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif הייי :p

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס וחצאית מיני מעליו וחולצה תואמת.. שווה ניסיון לכל מי שרוצה להשתדרג. איזה חנות את הכי הכי אוהבת? הוניגמן את קונה שם הכי הרבה? לא ישנה עם...? תחתונים וחולצה ארוכה.. :pPP איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... רגיל.. מזה איך? מקפידה על הלבוש שלך? לפעמים איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אולסטאר למרות שאין לי והכי שונאת? נעלי בובה וכאלה... אוהבת מכנסי דייגים? מזה? אוהבת שמלות וחצאיות?לא משהו מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? בטחחח רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? קצת איזה בגד את הכי שונאת? אנלא שאנת.. אני לא כל כך אוהבת חצאיות מיני... כמה זוגות נעליים יש לך בארון? הרבה :pPP שאלות סתומות? טיפ טיפה..

CAM1LA

New member
עונה

אז ככה: מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס וטישרט איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אין חנות מסויימת את קונה שם הכי הרבה? ישנה עם...? מכנס טרנינג וטישרט איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... לפעמים ככה ולפעמים ככה מקפידה על הלבוש שלך? כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? ספורט (הכי נוח) והכי שונאת? נעלי בובה אוהבת מכנסי דייגים? אהה אוהבת שמלות וחצאיות? כן מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לעיתים רחוקות רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? לא איזה בגד את הכי שונאת? לא יודעת כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 4-5 שאלות סתומות? לא

נממ ../images/Emo60.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס וג'ופייה\חולצה איזה חנות את הכי הכי אוהבת?קצת פוקס קצת טי אן טי וכל מיני פה ושם את קונה שם הכי הרבה?איי גס ישנה עם...?בקיץ.. פיג'מה כלשהי מסאטן או פלאנל ולפעמים טרנינג ובקיץ בוקסר וגופיה איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...- ממ נגיד שרגיל כזה מקפידה על הלבוש שלך?במידה מסויימת איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? האולסטאר שלי.. מגפיים גבוהות בסגנון האולסטרי ועם הרבה קשירה,צבאי שכזה (שאינלי חח) וסניקרס וספורט למיניהן. והכי שונאת?כל מיני שפיצים בצבעים זוהרים ומבריקים אוהבת מכנסי דייגים?כה למה לא אוהבת שמלות וחצאיות?כה מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?בוקסר וגופיה רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?ממ לא שונאת אבל לא יוצא לנעול הרבה ואם כבר עקב שלא יהיה מוגזם איזה בגד את הכי שונאת?לא ידעת.. דברים חשופים מדי ומבריקים אני לא אוהבת כמה זוגות נעליים יש לך בארון?לא בטוחה שאלות סתומות?לא ממש
חח

../images/Emo90.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש?חזייה איזה חנות את הכי הכי אוהבת?חנות בגדים את קונה שם הכי הרבה?יאפ ישנה עם...?תחתונים איך את מתלבשת?יפה מקפידה על הלבוש שלך?לפעמים איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?האדומות והכי שונאת? אוהבת מכנסי דייגים?כן למה לא אוהבת שמלות וחצאיות?יאפ מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?כן רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?לא איזה בגד את הכי שונאת?לא יודעת כמה זוגות נעליים יש לך בארון?הרבה שאלות סתומות?לא

../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש
(השאלה הרגילה..) גופיותתת
איזה חנות את הכי הכי אוהבת
אמממ יש כמה את קונה שם הכי הרבה
^^^^^^^^^^^^^^^^^ ישנה עם...
לבד
חחח סתם.. אממ.. איך את מתלבשת
כל פעם משו אחר מקפידה על הלבוש שלך
בדר"כ איזה סוג נעליים את הכי אוהבת
כפכפים אני חושבת והכי שונאת
לאדעת אוהבת מכנסי דייגים
אוהבת שמלות וחצאיות
חצאיות כן שמלות לא מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה
חחחח גופייה כן תחתונים לא רוצה להיות דוגמנית
לא שונאת נעלי עקב
לא שונאת ולא אוהבת.. זה נחמד אם זה לא גבוה מדי איזה בגד את הכי שונאת
אמממ אין לי מושג כמה זוגות נעליים יש לך בארון
לא סופרת
שאלות סתומות
לא

ffiendd

New member
מיוּ מיוּ.../images/Emo54.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? צבעוני, או משהו שמתחבב עלי מיד. איזה חנות את הכי הכי אוהבת? כלמיני. לא קונה בחנויות קבועות. את קונה שם הכי הרבה? .. ישנה עם..? תחתונים וחולצה ענקית. איך את מתלבשת? צבעוני. מקפידה על הלבוש שלך? כן. איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? את נעלי הצבא שלי. והכי שונאת? נעלי סירה. אוהבת מכנסי דייגים? כה. אוהבת שמלות וחצאיות? כה. מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? כה. רוצה להיות דוגמנית? לא. שונאת נעלי עקב? תלוי אילו. איזה בגד את הכי שונאת? דברים צמודים עד חנק. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? ארבע או משהו. שאלות סתומות? לא ממש.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) סקוטיות. איזה חנות את הכי הכי אוהבת? ארמ,. אין ספציפית. העין השלישית/ביגוד (בת"א) את קונה שם הכי הרבה? לא ישנה עם...? רנדומלי מהארון איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... כל יםו משהו אחר. בדר"כ מוזנח P: מקפידה על הלבוש שלך? לא כ"כ. לעיתים. איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? נה, מאגנום/אולסטאר/כפכפים תנכיים. והכי שונאת? משהו לא נוח ולא יפה וורוד ותכלת וירוק מדי בנעל אחת. וצהוב. אוהבת מכנסי דייגים? למה לא אני אומרת. זה נוח. אוהבת שמלות וחצאיות? כן מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? לא איזה בגד את הכי שונאת? אין ספציפי. משהו לא מחמיא, נו. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? המון. אבל לא נועלת את רובן. שאלות סתומות? אכן כן.

noni2222

New member
הנהה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס איזה חנות את הכי הכי אוהבת?supre את קונה שם הכי הרבה? אמ.. ככה-ככה ישנה עם...? פיג'מה של פו הדב איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... תלוי לאיפה מתי, עם מי. מקפידה על הלבוש שלך?כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? נעלי בית(= והכי שונאת? מגפיים יותר מידי גבוהות אוהבת מכנסי דייגים? לא אוהבת שמלות וחצאיות? חצאיות מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? כן איזה בגד את הכי שונאת? שמלות כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 9 שאלות סתומות? לא.

oasisssss

New member
....

מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אין את קונה שם הכי הרבה? - ישנה עם...? פיג'מה איך את מתלבשת? איך שבא אין סיגנון או משהו כזה מקפידה על הלבוש שלך? לא איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? כפכפים והכי שונאת? עקב אוהבת מכנסי דייגים? זה סבב אוהבת שמלות וחצאיות? נחמד תלוי מה מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? ממש לא שונאת נעלי עקב? כן איזה בגד את הכי שונאת? אההה כל מיני כמה זוגות נעליים יש לך בארון? כפכפים ונעלי ספורט שאלות סתומות? מאוד

../images/Emo20.gifעונהה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)ג'ינסים וגופיות
איזה חנות את הכי הכי אוהבת?TNT את קונה שם הכי הרבה?אממ אני חושבת ישנה עם...?בחורף עם פיג'מה חמימה ובקיץ עם גופיה ומכנס קצר
איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...אוהבת את שניהם
מקפידה על הלבוש שלך?אממ כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?כפכפים
והכי שונאת?פלטפורמה וכל זה
אוהבת מכנסי דייגים?אה
אוהבת שמלות וחצאיות?אממ שמלות לא
חצאיות ככה לא ממש מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?אממ לא להיות דוגמנית?אממ יש מצב
שונאת נעלי עקב?אממ לא חולה על זה, זה הכי פחות אהוב עליי איזה בגד את הכי שונאת?אממ אין משו מיוחד אבל אני לא מתה על שמלות
כמה זוגות נעליים יש לך בארון?לא סופרת
אבל ב"ה לא חסר
שאלות סתומות?חלק

ירדקניק

New member
../images/Emo3.gifעונהההה

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) וורוד! איזה חנות את הכי הכי אוהבת? fox שולט את קונה שם הכי הרבה? קבוע :p ישנה עם...? כותונת איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...לא יודעת..רגיל מקפידה על הלבוש שלך? כןןן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? פלטפורמה והכי שונאת? לאדעת
אוהבת מכנסי דייגים? בעעעע לאאאא
אוהבת שמלות וחצאיות?שמלות לא חצאיות חולה על חצאיות...
מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לאא רוצה להיות דוגמנית? לא! שונאת נעלי עקב? כן איזה בגד את הכי שונאת? לא יודעת.. כמה זוגות נעליים יש לך בארון?הרבה! שאלות סתומות? חלקן

jaqui

New member
לבוש

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) גינס וגופיה איזה חנות את הכי הכי אוהבת? פוקס את קונה שם הכי הרבה? כן ישנה עם...? טרנינג וגופיה איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... ספורט אלגנט מקפידה על הלבוש שלך? כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? מגף והכי שונאת? שפיץ אוהבת מכנסי דייגים? כן אוהבת שמלות וחצאיות? תלוי מתי.. לאירועים זה בסדר ליומיום..לא מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? לא איזה בגד את הכי שונאת? אין משהו מיוחד כמה זוגות נעליים יש לך בארון? אממ... 15 שאלות סתומות? לא

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? את הג'ינס וחולצה שחורה רחבה...^^ איזה חנות את הכי הכי אוהבת? תומר או פוקס את קונה שם הכי הרבה? לא ישנה עם...? טרנינג וחולצת צופים איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... ספורטיבי מקפידה על הלבוש שלך? לא ממש איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אולסטאר והכי שונאת? האלה עם השפיצים אוהבת מכנסי דייגים? מאוט. אוהבת שמלות וחצאיות? כן, תלוי איזה כלמור מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? פעם שונאת נעלי עקב? לא כ''כ איזה בגד את הכי שונאת? לאדעת. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? אין לי נעליים בארון. מחוץ לו- בערך 8... שאלות סתומות? קצת שיטחיות אבל לא נורא. כולנו כאלה...

victoria777

New member
יופי טופי ../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)ג'ינס איזה חנות את הכי הכי אוהבת?TNT את קונה שם הכי הרבה?כן ישנה עם...?כותנת לילה שסבתא קנתה לי בשוק(שקסי,הא?) איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...משהו באמצע מקפידה על הלבוש שלך?כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?סנדלים וכפכפים שטחות,עם עקב קטן או פלטפורמה והכי שונאת?עם שפיץ מקדימה
אוהבת מכנסי דייגים?לא אוהבת שמלות וחצאיות?כן(אבל יש לי רק שמלה אחת) מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?לא רוצה להיות דוגמנית?לא שונאת נעלי עקב?לא איזה בגד את הכי שונאת?קשה להגדיר אחד... כמה זוגות נעליים יש לך בארון?לא ספרתי שאלות סתומות?לא

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifClothes

מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) ג'ינס וחולצה צמודה איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אין לי חנות מועדפת את קונה שם הכי הרבה? --- ישנה עם...? חליפת פליז בחורף, ובקיץ עם טרנינג וטי-שירט איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... ספורט-אלגנט מקפידה על הלבוש שלך? לא ממש איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? כפכפים והכי שונאת? נעלי עקב גבוהים אוהבת מכנסי דייגים? לא אוהבת שמלות וחצאיות? לא ממש מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? לא שונאת נעלי עקב? כן איזה בגד את הכי שונאת? לא יודעת.... משהו עם מחשוף עמוק כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 3-4 שאלות סתומות? לא

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo66.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינסים איזה חנות את הכי הכי אוהבת? פוקס את קונה שם הכי הרבה? כן ישנה עם...? פויג'מה קומפלט מדלתא איך את מתלבשת? ספורטיבי מקפידה על הלבוש שלך? אני מקפידה על התאמת צבעים
איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? אולסטאר והכי שונאת? של פאקצות אוהבת מכנסי דייגים? כן אוהבת שמלות וחצאיות? לא מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? לא רוצה להיות דוגמנית? ממש לאאא שונאת נעלי עקב? כן איזה בגד את הכי שונאת? מכנסיים שיותר מדי קצרים עלי כמה זוגות נעליים יש לך בארון? 2 שאלות סתומות? לא

למעלה