שלומ לכם!

ShaDoW GiRl

New member
שלומ לכם!

אני ואמי חושבים על לאמץ כלב
. וובכן אני את האמת לא יהיה משנה לי אם זה מעורב או לא, אך אמא שלי רוצה גזעי. אז אני מבקשת את עזרתכם בעניין הבא:
איזה כלב יתאים לבית עם גינה די גדולה, כלב
ביתי ולא שמירה, לא גדול.. עם ילדים בבית *נער ונערה חח* נוחיות גם לכלבלב וגם לנו (נשירת שיער וכדומה)
ואם אתם מכירים מאיפה אני יכולה למצוא כזה כלבלב
? מצער בעלי חיים? אשמח לכל תשובה ותגובה.

כאשר אוהבים כלבים - כל גזע הוא

מבורך. יש לי 4 כלבים, וחצר, וילדים, ובית קטן של 70 מטר מרובע וכל הכלבים הם כלבי תערובת שאספתי מהרחוב כי התעללו בהם... לטעמי האישי בלבד(!!!!) מאוד אכזרי - מנטלי - לברור כלב לאימוץ, כאשר יש כל כך הרבה לא גזעיים המחכים לאנשים כמוכם... אבל, אני זו אני... ותגדילו. קחו יותר מאחד לאחר ההסתגלות לראשון... שריתוש.

ShaDoW GiRl

New member
תביני-

אני לא יכולה לקחת כל כלב, הכלב לבד יסבור מאי נוחיות בבית.. זה לא אומר שאני אוהב אותו פחות. אבל אני לא צריכה לחשוב רק על עצמי אני צריכה לחשוב על הכלב באותה מידה ואם לא יותר! וזה מה שאני עושה.

../images/Emo132.gifמשום שלא כתבת היכן את עומדת

להקצות מקום מחיה לכלב. אם זה בית עם גינה אין שום בעיה שיהיה כלב גדול ושיצא לחצר. קראתי את תיאורך ולכן כתבתי שכל כלב יסתדר... השאלה היא מה הפנטזיה שלכם לגבי כלב. רק גזעי? רק גדול? לכו לאחת המכלאות ותנסו ליצור קשר עין עם כלב מסויים ותחזרו איתו הבייתה. למה צריך לעשות שיעורי בית קודם? שבו תחליטו שאתם רוצים כלב. אם ישנה הבנה הדרך כבר קלה. לכו לראות ותחזרו אם כלב.

ShaDoW GiRl

New member
תראי אני לא אכנס לוויכוח איתך

וכמו שציינתי- לי לא משנה אם זה יהיה גזעי/ לא גזעי, אמא שלי רוצה כלב גזעי. אבל אני יודעת שאני לא אוכל להחזיק כלב גדול. אני פשוט יודעת פיזית. ואני עושה "שיעורי בית" קודם כל כי אני לא רוצה לקחת כלב בקלות דעת הבייתה סך הכל זה לא משהו ליום יומיים, זה עוד חבר משפחה ל15 שנים הבאות!

../images/Emo24.gifאת בהחלט צודקת. אמא מחליטה.

אני רק מקווה באמת שזה יהיה לאורך זמן. לי יש כלבה 17 שנה, עוד אחת 13 שנה, ועוד שניים בני 11. בגלגול הבא הייתי רוצה להיות הכלב שלהם... סתם... מתוך ידיעה שהם היו מחזירים לי אותו יחס. אבל בהחלט אין צורך בוויכוח. תחליטו מה שתחליטו והכל לטובה. לילה טוב.

ריקי בש

New member
לנערת הצללים..

אני חושבת שאת צודקת במאת האחוזים. זה לא העיקר סתם לקחת כלב. גם אני מחפשת כעת לאמץ כלב ולא כל כלב היות ואני חושבת על הטווח הארוך וזה בהתאם לנתונים הקיימים- בית בבניין ז"א בלי גינה, גודל קטן עד בינוני וחברותי עם ילדים גם (יש לי ילד בן 7 ) ורצוי לא עם פרווה יותר מדי. כל הנ"ל נובע מנסיון קודם- גידלתי פעם רועה גרמני וגם לברדור מעורב עם זאב לבן- שמסרתי עם לידת בני (והיום אני מאוד מתחרטת על כך). כלב גזעי לדעתי זה בעיקר פוזה. הכלבים המעורבים מקסימים לא פחות ומשגעים ואפילו יותר חכמים מהכלבים הגזעיים, לידיעתך. גם אני מעדיפה לקחת כלב מצער בעלי חיים (כרוך בתשלום של 450-550 ש"ח. תלוי במין הכלב- אם נקבה מעוקרת אז זה יעלה בערך 550 ש"ח- אני בדקתי כבר). בהצלחה במציאת הכלב המתאים.

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo12.gif אני לא יודעת, אני צריכה לדבר

עם הוריי. בת/בן כמה הקוקר? איזה קוקר?

lilithmm

New member
מדובר בקוקר בוגר

בסביבות גיל 3.5 שנים. לקזה יש קוקר בוגר נוסף בצבע כהה, שזקוק לבית נ-ו-א-ש-ו-ת

למעלה