שלומ אנשימימ..

שלומ אנשימימ..../images/Emo13.gif

אני חדשה ואני חולה על שוטי הנבואה...בכלל אני מתה על מוזיקה ישראלית.. טוב אז..קוראימ לי אורטל..אני בת 13(עוד חודשיימ 14) ממ...אני גרה בבית שמש.. מואה

../images/Emo34.gifברוכה הבאה מתוקה!!!

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך.... איזה אלבום את מעדיפה הראשון או השני? איזה שיר את הכי אוהבת ? איזה שיר את קצת פחות מחבב? ועוד ועוד ועוד דברים מעניינים עלייך....

bLAck hALo

New member
שלום, חדשה גם../images/Emo9.gif (לא נפתח עוד שירשו

-ר) שלום גם לך!
אז אני אוהבת את שוטי הנבואה כבר כמה שנים טובות. קוראים לי הילה, בת 14 מיבנה(-לצערי). אוהבת רוק גם ישראלי וגם מחו"ל.. אוהבת גם מוזיקה שחורה. {אומנים אהובים במיוחד- אביב גפן,שב"ק ס',צ'ולו, ירמי קפלן, יוני בלוך, תיסלם, הדג נחש, שוטי הנבואה, שייגעצ, גלעד שגב, זקני צפת, היהודים, מוניקה סקס, Aerosmith, Immortal-Technique , Dead-Prez , Rakim, WuTang , eminem, guns n' ros,Metalica, משינה, Al Green Aretha ,Franklin,Etta James ועוד......} ואממ בקשה-שאלה: למישהו/י יש את הכתובת אימייל בקשר לעיצוב/בניית האתר אינטרנט? פשוט אני מכירה משהי שיודעת לבנות ולעצב, בעיקרון שאלתי אותה ואני מחכה לתשובה ממנה. אז יש למישהו/י?

nawa

New member
היי, ברוכה הבאה !

מה זה פה הרבה מצטרפים/ות....בעצם למה לא ?! שיהיה בכיף העיקר שתהנו ואל תשכחו לנשום ולחייך !

N E Z E K

New member
ברוכה הבארה מותק :)

יש לך אחלה של טעם במוזיקה
רק הייתי מוסיפה כוורת ועוד קצת ישראלי ישן... :)

bLAck hALo

New member
../images/Emo13.gif אני אוהבת את הכוורת!

ועוד רבים - ישן חדש.. פשוט אם הייתי ממשיכה זה לא היה מסתיים :]

למעלה