שלומצי יקרה

gamegir

New member
שלומצי יקרה

היי שלומצי. זה גומא, מפעם. זוכרת? מדי פעם אני חוזר לפורום הזה, הפורום שבו התחלתי את ה"רומן" שלי עם מערכת הפורומים של תפוז. קורא קצת פרקים חדשים, הודעות, מכיר כינויים חדשים וסיפורי חיים חדשים ולפעמים מקרקר איזו הודעת "אני חי, ותודה שהתעניינתם" או משהו כזה. גם היום חזרתי, והחלטתי לחזור אחורה, אל תוך הארכיון, ולהזכר בכמה אושר הפורום הזה נתן לי במשך תקופה לא קצרה, כמה נהניתי פה, איזה אנשים נפלאים היו כאן פעם (ואולי גם היום, סליחה- אני פשוט לא מכיר אתכם), ואפילו כמה שהתנסחתי כמו מפגר עד לא מזמן. ואז נזכרתי בהודעה הראשונה שלי, שלא הייתה משהו כמו "היי, קוראים לי גומא, בלה בלה יאדה יאדה, קבלו אותי", אלא הודעה תוקפנית, מרושעת ומעליבה. חיפשתי אותה לא מעט, וכשמצאתי התחשק לי למות. כמה רוע היה בי אז, כלפי היומן וכלפיך וכלפי העולם שרק חשב על לנסות לגרום לי להרגיש מרומה. ואיך את ענית בסובלנות, באהבה, בלי לקחת ללב יותר מדי (או לפחות בלי להפגין את זה), וקיבלת אותי מיידית לתוך הקהילה החמה שהייתה כאן. אז הפעם קפצתי כדי להגיד לך תודה, על היומן שלך ועל הפורום שאת מקיימת כאן ועל ההתמדה והאהבה שבה הכל נעשה. ועל זה שבאותו יום דבילי בינואר לפני שנה וחצי החלטת לאהוב ולא לכעוס. תודה, שלומצי יקירתי, על הכל. ומזל טוב, את יודעת, על כל עניין ג'ו וזה. חופש נעים לך ולכולם. גומא

שלומצי

New member
גומא יקר ../images/Emo24.gif

קראתי את ההודעה שלך כבר לפני כמה שעות, ואני חייבת להגיד שנשארתי בלי מילים. גם נורא נורא שמחתי לראות אותך שוב, ובכלל אני תמיד מאושרת לראות שאנשים אף פעם לא עוזבים את הפורום בטריקת דלת ובכעסים, אלא סתם כי מיצו, או קצת השתעממו, או קצת התחשק להם לבדוק מקומות אחרים.. בסך הכל זה כיף לראות את כולם שוב, אפילו אם זה לביקור חטוף. התרגשתי בטירוף לקרוא את ההודעה שלך. תהרוג אותי, אבל אני לא זוכרת ממך שום דבר אגרסיווי או אלים, לא כלפי היומן ולא כלפי באופן אישי. אני זוכרת שזכית לכבוד גדול מעצם זה שאת בן
ואנחנו מקדמים בנים בברכה, כידוע, בפורום הבננותי שלנו.. אומנם אי אפשר לגזול את הכתר מעמיתוש מלך הפורום, גם יוב כמובן איתנו, אבל.. אתה יודע..... ולכן אני חושבת שזה אולי משהו באמצע - אישיותי המקסימה והאדיבה
סתהההההההם, אבל באמת איזו סובלנות בסיסית שיש כאן בפורום, וכבוד אחד כלפי השני, אבל גם אולי שאתה זוכר את עצמך קצת יותר חמור ממה שהיית באמת. אבל לא המחמאות הן שריגשו אותי, גומא. התרגשתי לראות איך אדם מתבגר לי מול העיניים! כמה אומץ, כמה רגישות, איזו נפש גדולה צריכה להיות בשביל להכיר במי שהיית, במה שהיית, בטעויות שעשית ולבוא - ואפילו לא באי מייל או במסר פרטי - לבקש סליחה. התרגשתי נורא. תודה על הודעה מקסימה, גומא, אנחנו תמיד תמיד נשמח לביקורים שלך - רק תודיע קודם, נכין איזה שוקו ועוגה

gamegir

New member
../images/Emo140.gif

נסי להזכר. זו הייתה הודעה מתקיפה ולא יפה, שהעלתה את ההשערה שאולי כל זה לא אמיתי. ואם את לא נזכרת, לא באמת נורא. שוב תודה על קבלת הפנים ועל חימום הלב גם היום.

gamegir

New member
כולם יכולים להגיב.

ובעיקר אתה, ועדי, וחובזה, וQuEeN oF mE, ולה לה לה לה, והיהודים_בת, ולימונדה, וIdan91, וMineSweeper שכבר הפכה לoutlast, וTaMnOoN, וחמשושית, וטינקרבל16, וST, וNatalie16- כל אלה שהרכיבו את הקהילה המדהימה הזאת.

עמיתוש

New member
../images/Emo9.gif.. אוקיי אז יאללה..

קודם כל אני אומר לך שאני זוכר איך אתה הצטרפת, לא באופן אישי או משהו, אני כמעט זוכר כל מי שהצטרף (למרות אנשים שהצטרפו לפניי, ואין הרבה כאלה *בעצם היחידה שהצטרפה וקוראת (מקווה) עד היום זו עידן*) ואיך הוא הצטרף.. ואני זוכר שהטלת ספק בשלומצי.. דרך רעה, דרך טובה להטיל ספק, זה לא משנה. פשוט הטלת ספק. אני לא חושב שזה דבר רע, האמת, עד היום יש לי עדיין ספק בשלומצי כהיותה בת 17 שמספרת על חוויותיה (ובמיוחד בפרקים האחרונים) הכ"כ אינטימיות.. אבל, אתה לא צריך לזכור את הפתיחה הזאת, עובדה, שאח"כ השתלבת.. וכפי שכתבת הצטרפת לקהילה המדהימה הזו. וגם אני יכול לכתוב, שזה תמיד, אבל תמיד יהיה.. כמו הפורום ה mothership {ככה כותבים?!
) שלי.. פורום שתמיד אם "יימאס" לי, או אני אעזוב פורום/ים אחרים, זה יהיה המקום לחזור אליו... ואני גם כותב בו עכשיו כי אני מרגיש שאני לא כותב כאן זה כמו לאבד חלק קטן מהעבר שלי
.. אז.. זהו..
.

Principessa 17

New member
היי גומא!

אני הייתי פעם Natalie 16 שהסתכלתי על הרשימת שמות שכתבת שמתי לב שכמעט כולם החליפו שמות...

Idan91

New member
לי דווקא יש

חלקים בעבר שהייתי שמחה לאבד... (בלי שום קשר לכאן) ולתקוותך- אני קוראת לפעמים.

ST

New member
אוי, ../images/Emo29.gif

ואני כבר אפילו לא שמיניסטית.. איך שהזמן טס! ואיך זכרת, גומא? (לא שאנחנו שכחנו...)

שלומצי

New member
וואי. באמת שהזמן עובר, אה?../images/Emo153.gif

תיכף אנחנו נשמעים כמו תור בקופת חולים... למי חסר קטטר?

וואי... ריגשת אותי ילד...../images/Emo24.gif

ההודעה שלך העלתה לי חיוך... מין חיוך כזה שעולה כשמזכירים לך מין הרגשה מדהימה שחווית ואתה לא יכול על כך להסביר אותו אז אתה פשוט מחייך.. (הסתבכתי קצת עם ההסבר.. אבל ותיקי הפורום יבינו... נחמד לשמוע ממך פתאום... אומנם עבר מלא זמן מאז הפעם האחרונה ששמענו ממך.. אבל היה מין משהו טבעי כזה לראות טתך פה... כאילו רק אתמול ראינו אותך... באמת עבר המון זמן... גדלנו...כולנו... לפעמים המילה הזאת מפחידה אותי... סיימתי י"א ועכשיו כולם אומרים לי- שנה הבאה... זהו... וזה קצת מפחיד... תודה על ההודעה שלך... אני אוהבת את כל ההוגעות האלה שגורמות לכולם להזכר במה שהיה בעבר.... ושלומצי- אני מצטרפת לתודה של גומא!!
אוהבת דקלה

גומא! אהההה!

אני לא מאמינה איזה טלכרט!
ממש לפני כמה ימים חשבתי עליך, על מה קורה איתך, תהיתי ביני לבין עצמי לאן נעלמת לנו, למה אתה לא כותב כאן יותר וממש הרגשתי מגועגעת... וראה, הפלא ופלא, אני נכנסת לפורום ומה רואות עיניי? גומא שלנו כתב הודעה! אהההה! אההההההההההההההההההההההההה!!! אושר עילאי הציף אותי
. לגבי תוכן הדברים שלך, אני מצטרפת אליך, במיוחד עם: "...להגיד תודה, על היומן שלך ועל הפורום שאת מקיימת כאן ועל ההתמדה והאהבה שבה הכל נעשה". שלומצי שלנו היא באמת מדהימה, לא משנה אם היא זקנה בת 90 או נערה בת 17. וגם אתה מדהים, אל תחשוב ששכחנו אותך כ"כ מהר :) מה אתה אומר, אולי תישאר לקצת? נוווו, אל תהיה כזה! פלייייייייייז?
התגעגענו. רק שתדע. }{ כולנו.

../images/Emo6.gif

את כזאת מצחיקה עם המילים הגבוהות שלך אני אוהבת אותך! (היית עשירה אם היית מקבלת שקל על כל פעם שאני אומרת\כותבת לך "אני אוהבת אותך"
)

גומא!!!!

איך התגעגעתי! באמת! אני זוכרת שתמיד כשחשבתי על המפגש פורום שיהיה לנו פעם (נו, בינתיים כבר היה אחד) חשבתי שתבוא, ואז כשנלך בקניון ילדים קטנים יבקשו ממך חתימות וכאלה..חיחי..:) ושיהיה משעשע.. ואז נעלמת... אז אני נורא נורא שמחה שחזרת לכתוב את ההודעה הזאת, ואני מקווה שיבואו עוד רבות אחריה...:) חוץ מזה, אנ ירוצה להגיד לך שההודעה הזאת נורא נורא ריגשה אותי, ואני רצינית ביותר. היה בה משהו כל כך בגר, וכנה, ומקסים. ואתה יודע? אני דווקא זוכרת את ההודעת פתיחה שלך, ואני זוכרת את התגובה של שלומצי, אני במיוחד זוכרת כמה התפלאתי לקרוא את ההודעה של שלומצי, ציפיתי להודעה מסוג קצת שונה. אז אני מסכימה איתך, זה פורום מדהים, ושלומצי, כמובן. ובאמת, אין הרבה פורומים כמו שלנו, ואני כבר ביקרתי בפורומים בחיי. שמחה לראות אותך כאן.

למעלה