שלומצי את רעה!!!

שלומצי את רעה!!!

*דקלה. את יודעת שבהתחלה חשבתי שאת דקלה קידר מערוץ הילדים?! XDD אבל אז ראיתי את התמונה שלך... אני גם אוהבת לכתוב =] אמ... לא יכלתי לקרוא את הפרקים ששמת כאן כי כשכתבת אותם אז.. אמ.. הייתי בת 4 =] חח אבל עכשיו אני קוראת אותם!!! סיימתי תוך שבוע את כל הספר!! את כזאת מוכשרת!! =] למרות שאני לא ממש מתחברת אליה [אל שלומצי].. זה ספר שמאוד מתחבר אליי D: [מוזרה אני.. עזבי להלהלהלהלהלהלהלה] אמ.. למה שלא תחזירי את כל הפרקים? אני חייבת לקרוא את מה שכתבת אז...!! אגב.. בזכותך אני כותבת יומן.. אבל אני לא משקיעה בו XDD ולא כותבת בו... עד שלא קראתי את המאחורה [זה היה שכבר הגעתי הביתה] לא ידעתי שזה היה סיפור פה... ועד שלא נכנסתי לפורום תפוז - אחרי יום - לא הבנתי כלום =\ והיום חקרתי עוד -עכשיו כבר סיימתי לקרוא הכל ואני מתחילה שוב פעם מחדש מחר =]- וגיליתי שאין שלומצי =\... ואת כתבת כל הזמן הזה!! חח מצחיק =] ועכשיו אחרי החפירה - אוהבת למרות שלא מכירה =] חחח מור D:
 
אה עוד משהו

אני לא מאמינה עלייך!! ככה לשקר לי?! כן?! [סליחה שאני חושבת שאנחנו מכירות חמישים שנה... חח] את שיקרת לכולם!!
את כתבת שזה עד כיתה י"ב - וככה את צעיזה להשאיר אותי במתח?! למה בסוף כתבת שיוני מגיע ונשכב שמה, זה ממש מציק!! אני חייבת להמשיך לדעת מה אחרי זה.... ובכלל עשית את הסיפור עד כיתה י"א... וגם לא עד סוף כיתה י"א.. איפה אני יכולה לקרוא את ההמשך? יש/יהיה המשך לספר?!
 

שלומצי

New member
עוד משהו גם אלייך ../images/Emo6.gif

סחתיין על הספוילר
)) ואת צודקת לגמרי על הדיוק. אבל זה מגיע כמעט כמעט עד סוף י"א, וסוף י"א זה כמעט י"ב לא? בינתיים אין המשך, אני שוקלת עדיין את צעדי ומהרהרת האם כדאי להשאיר את שלומצי בנעוריה, או להמשיך ללוות אותה הלאה. בסך הכל, אנחנו עוזבים אותה כשהיא ממש על התפר שבין נערה לאישה (אויש אני נשמעת כמו איזה מורה בנאום בת מצווה, לא?). בכל אופן, זה מה שקורה לי כשאני קמה בחמש בבוקר.
 

שירקו1

New member
ווואאיי כ"כ! את חייבת לעשות ספר המשך!!!

ואני הקונה הראשונה, כמובן B) וואו, רק התחלתי לקרוא את הספר ואני כבר מתה לקרוא את הספר המשך!!! אל תשאירי אותה בצעירותה כי זה לא יהיה מגניב
כאילו, זה לא יהיה הגיוני. אני בטוחה שכלללל הקוראים הסקרנים ירצו לדעת מה קורה עם שלומצי גם אחרי בית הספר :) דווקא יכול להיות מאוד מעניין, הקטע של לפני ובזמן הצבא וכל זה.. :) בקיצור, מחכה להמשך בקוצר רוח! זאת שעד שהתחילה לחרוש לבגרויות, הפסיקה בגלל שלומצי.
 

שלומצי

New member
טומי מור ../images/Emo9.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך, גם אם זה באיחור גדול. המשתתפים הקבועים בפורום הזה יודעים שזה לא חדש. אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה שאני תמיד עונה מאוחר. אולי בגלל שאפשר לענות כל כך מהר?
תודה רבה על כל המחמאות. גם זה שאני רעה (הרבה שנים היה לי חלום להצטייר מין ביצ'ית, לשווא) - וגם זה שחשבת שאני דקלה מערוץ הילדים מחמיא לי באופן מסוים (לא אכפת לי להיות בלונדה לכמה ימים...) ואני שמחה שהגעת לכאן לספר לי את כל זה! באמת!
 
למעלה