שלומצי! אני כועסת! )-:

Ronchu

New member
שלומצי! אני כועסת! )-:

אם לא שמת לב כתבתי אתמול הודעה ``נראה לי שלא הבנתי את הפורום הזה`` זה עכשיו בעמוד 2. בתור מנהלת הפורום אני מצפה שתגיבי ותסבירי לי על הפורום אבל לא... את העדפת לא להתייחס נכון... טוב, אם ככה את מתייחסת לכותבים בפורום שלך..אז... לא יודעת... (8-

שלומצי

New member
לא לצעוק!

בעיניים שלי- שלא ראיתי את ההודעה, מה לעשות, קצת ההודעות כאן הוא מהיר וזה נהדר, אבל קורה שמתפספסים בגלל זה... מ ה ה ת ח ל ה: הי רונצ`ו, רציתי לספר לך קצת על הפורום שלי. זה התחיל מכתיבת יומן בקלמנטינה, הערוץ נוער של תפוז. כלומר ממש יומן כזה של פעם בשבוע שבועיים (לפעמים יותר ולפעמים פחות, תלוי אם קורה משהו ראוי לציון בחיי...), ואז תפוז פתחו לי אימייל, והגיעו אלי אימיילים מקסימים, ובתפוז חשבו שזה יהיה רעיון לא רע להפגיש את כל כותבי האימיילים בפורום, שיוכלו להגיב ולדסקס את מה שקורה בחיים שלי- אבל מה שקרה שהתקבצו כאן אחלה אנשים, עם אחלה רעיונות ואחלה מחשבות ויכולתת ביטוי, וכמו שאת רואה- חילוניים- דתיים- גברים- נשים.. אבל בשביל להכניס אותך לעניינים- להלן לינקים: בארכיון תוכלי לקרוא את הפרקים שלא קראת עד היום (1-20), ובפרק הנוכחי תוכלי להיות סתם מעודכנת...

נעמתוש

New member
אני עצובה בגלל.....

הי לכם אני לא יודעת איך עושיפ פרצופים אני יודעת אבל זה לא עושה לי מישהו יכול או יכולה להסביר לי ממני נעמונת

למעלה