שלומס קרידוס

avielss

New member
שלומס קרידוס

מה שלומכם?מה נשמע?האמת היא שהתגעגעתי ואפילו נורא חזרתי הערב מהשתלמות בסקנדנביה-נורבגיה ודנמרק כמה מפלים-כמה מים כמה ירוק...פשוט מדהים אבל אין כמו לחזור לית החם והקטן שלנו-פה בפורום אני אשתדל לעבור על כל השבועיים האלו-בטח יש המון.... לילה טוב קרידוס

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifשלומססססססס

מוס אסקרניימוס מונצ'ו!!! דמנדימוס פורטי אן אל מפגש. הפסדת את ה-מפגש שהיה עד היום!! מה שלומך? אז עכשיו קוראים לזה "השתלמות"? ספר לנו מה עשית קרידו.

angelici

New member
אפרונטה אל קולו אביאללל../images/Emo88.gif

אונדה סטה אל פלו
ככה בורחים לנווו בלי שלום ןעוד לפני מפגש?. אגורה דאקי נוטמניאס

may55

New member
../images/Emo24.gif אין בואן ב'ינידו !!!

טנמוס דסקריניו דה טי היידה אפרונטה דיה איב'אמוס אנקונטרארר קון טודוס לוס אמיגוס

avielss

New member
תודה רבה קרידוס

איזה כיף-איזו חמימות איזה כיף לחזור לארץ לפני הטיול הייתי בשיפוצים קדחתניים בבית ולכן אפילו לא היה לי שניה להכנס ולהגיד שלום אבל הנה אני פה-בכוחות מחודשים מקווה

tsiporganeden

New member
../images/Emo24.gif אביאל מה דסקאריניי קרידו

מונצ'ו טה בושקי אסטה קה רותי מה דישו קה נו אסטאס אן אל פאיס. פאסאטס בואנו? קונטה מוס.

רותי ב.

New member
אביאליקו.... קוונטו מי

אסקריניי דטי.... שמחה לראות אותך פה. בדיוק אתמול אמרתי למאי, שאתה חסר בפורום.

avielss

New member
../images/Emo7.gif -בוכה מהתרגשות-

היה נהדר.נפלא ובדיוק בזמן הייתי בנורבגיה-ביקרתי בפיורדים -רפטינג-הליכה על הקרח (שלקחה לי בדיוק 4 דקות עד שהבנתי שזה לא בשבילי) שייט מדהים בין נורבגיה לדנמרק.שייט שארך כל הלילה יסקו.שתיה הייתי בדנמרק למשך יום אחד.שהיתי בקופנהגן.עיר מקסימה.גדולה ועשירה. וזהו...אתמול חזרתי אני לא זוכר מי סיפרה לו את בדיחת "בעית הסמים בבית אבות" אבל תדעי שכל החברה צחקו מזה.... הזכרתי אתכם המון..בחיי זהו חזרתי לחום הארצשראלי.ללחות ולדכאון שוב....

Sarika

New member
אביליקו ברוך הבא קרידו...

מאלגרי דה מלדאר קפסאטס בואנו אן סקנדינביה, אאי אי מוצ'ציקאס ארמוזיקאס, טטרושיטס קון אונה
?

avielss

New member
רומפרמוס און מיתוס

בנורבגיה אכן יש נשים יפות בדנמרק-קומו לה קארה מיה....

מואיס

New member
בואנה וינדה אביאל, סטובי סיגורו כה

טניאס אגזמנוס אן לה אוניברסידת, אי פארה אסטו נו אסטהס אנטרנדו אן אל פורום. ברוך הבא קרידו.

למעלה