שלומס הטודוס

אסטרלו

New member
שלומס הטודוס../images/Emo24.gif

מה שלום כולכם? עדיין אין לי מחשב, כנראה יהיה מחר. עכשיו אני אצל בתי ומנצלת את ההזדמנות להגיד שלום. שברתי שיא- 15 בלי מחשב! איזה סיוט - יה מה פלי לוס קאב'יוס. המחשב נשרף מהפסקת חשמל ונאלצתי לקנות חדש. אלב'רמוס בקרוב מאוד!

Sarika

New member
אסטרלוווווו בואנה ב'ינידה ../images/Emo25.gif

יה מוס סקריניימוס מונג'ו
, קון סאלו אל מחשב מואב'ו, היידה אנטרה אקי אי אספיירטה אל פורום,פורקי טודוס סטאן דורמיינדו.

רותי ב.

New member
אסטרלו, מה????

מתגעגעים קרידה ,
תחזרי כבר, המחשב ואת, את והמחשב, העיקר תחזרי כבר.

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifמרסי מונצ'ו קרידאס, יה אסטו

אקי. יה סה אטקאנו טודו. ב'וס קרו דיזיר אונה קוזה: נונקה, אמה חליז נונקה - נו מאלדיזש אל מחשב!! לדישי סיין ב'זס: קמאדו אי טוסאדו קה טה ב'ייגה, אל פין סה קמו! מה פארסה קה סה ארב'יו. אגורה, איי גררה (מלחמה) אנריב'ה דה לה סיאה דל מחשב. קינזי דיאס קה מוז אסנטימוס אן אל סאלון אי אב'לימוס! איי דה קואנדו קה נו אב'לימוס טאנטו. אגורה טודוס קרן אל מחשב אי מוז אסטאמוס פלאנדו. טנגו אנדה דה מלדאר טודו לו קה פאסו אקי. אב'אגר אב'אגר לו ב'ו מלדאר.

Sarika

New member
אסטרלולולולו....ובא לציון גואל....

די אוי אדילאנטרי, דיב'יס קדה דיאה אה בראסאר אי אה ביזאר אל מחשב, דיזירלי פאלאב'ראס די אמור (בקיצור, תשפילי את עצמך...
) בואנו קי טורנאטיס, סי איזו אקי מוי סיקו
, לה ג'ינטי נו אנטראן, אי סי אנטראן אצ'אן אונה פאלאברה אי סי פ'ויין
. בואן דיאה אטי אי אה טודוס

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gifשריקה, מה אקודראטס

ראיתי הצגה של קטורזה. הוא אומר על המחשב: האידיוט הזה כל הזמן נותן לי הוראות, הוא שכח שאני קניתי אותו ולא להיפך. הוא מוציא לי הודעה-המדפסת אינה מגיבה. אז מה? כשאשתי לא מגיבה אני מוציא לך הודעות?

מואיס

New member
בואינה טורנאדה אסטרלו אי בואינה

נוצי הטודוס, אי אמי מי אפיטו אונה קוזה סימילאריטי, אנטס קוארינטה אניוס טניה און טרנזיסטור( ב'וס אקודריש דה איסטה קוזה?) און דיאה, אן אל מדיו דה אב'לנדו, סי אקאייאדו, אימפיסי מאניאר לו, באטאר לו אי אחארב'אר לו
אין סופיטו סי אריביב'יו אי דישו "תפסיקו להכות את מקלטי הרדיו התקלה אצלנו"
קירה דיזיר קי איסטאס קוזאס טייאנין אלמה טאמבייאן

אסטרלו

New member
גראסיאס מואיס, פור אל

טרנזיסטור (סיגורו קה מה אקודרו), אמי מה אפיטו אוטרה קוזה. מי פאדרה טנייה טרנזיסטור אן אל קאבינה. קאדה דמניינה סיטייה לוס חאברס (חדשות?). און דיאה מה אנקאשי דטראז דה אל, אי נו סה קואלו איזי- לה די אונה דאדה אל טרנזיסטור, אי סה קאיו אל קאבינה. מה אספנטי קה נו מה דה מי פאדרה אן לה קאבסה, פישין לו טומי אלה קאמארטה אי לו סקי קון אל פן דה קאב'יוס. דיה אנטרו אי נוצ'ה אנטרה נו טופי רפוזו, פין לה דמניינה קה לו סינטי אל טרנזיסטור אבלאנדו. אלאבאר אל דיו, דישי, אסטה לאבוראנדו!

Sarika

New member
חחח..אסטרלו, אראס צ'קיטיקה אי

ווארקיזיקה
חדשות=נוב'ידאדיס

angelici

New member
אסטרלו קרידה ../images/Emo24.gif

כומו סטאס מיאלמה כומו פודיאס טנטו טיימפו סין אסטה אינפוזיאה

אסטרלו....סאטס מנקנדו מונצ'ו מונצו'

היידה קרידה, קוונדו טיימפו פרה ארגלאר און לונסו די מחשב??

אסטרלו

New member
אהה קרידאס,

מה טומו מונצ'ו טיימפו פור קה קאיי אן לאס מאנוס דה און לניו דה באניו דה טכנאי. לו טומו אל מחשב אי דספואס דה קואטרו דיאס מדישו קה סה קמו טודו אריינטו אי נו סה פואדה אה טאקאנר. לה טלפוני אי לה דישי, מאזאלבאשו, טרייה לו אטראס, נו קרו קה אגאס נאדה. אל סה אספנטו דה טורנאר לו, פור קה לו איזו פדאסוס אי נו פודו ארסנטאר לו. דספואס בושקימוס "הצעות מחיר", אי מוס פואימוס פור טרז דיאז אה "ורד הגליל". דה אייה קון טלפונס מרקימוס מואבו אי טומו אוטרוס קואנטוס דיאס פארה ארסיביר לו אי מטר יינה אל אינטרנט. אסטובו מוי ארמוזו אן "ורד הגליל". אז אלאדו דה ראש פינה קמינימוס רמת הגולן, אי אראנקימוס דובדבנים (קומו סה דיזי?) אן קיבוץ "עין זיוון". יה אנטנדימוס קה אסטוס מחשבים קאדה נאדה קאיין. נו איי רמדיו.

למעלה