שלומלומלום!../images/Emo13.gif
שלום לכם!
אני חדש פה
המנהל היקר יובל, יידע אותי על הפורום, כיוון שאני צריך לשאול פה שאלה ...
סלחו לי אם אני פוגע בכם אבל הורים הם האויבים הכייי גדולים שלי. הם לרוב נורא אטומים ולא מנסים להבין את הבן, או שמנסים ולא מצליחים...
דוגמא לכך הם ההורים שלי.... אני נער שנמשך לבנים (וקצת לבנות) ואני מעוניין להכיר חברים גאים.. כדי לגוון קצת.. ואולי ייצא מזה משהו. אני בסה"כ אדם רגיל שמכיר בפורום גאווה צעירה ובנים בלבד, בנים, שרוצים להכיר אותי גם, ואני לא נותן לעצמי הזדמנות להכיר גם במציאות רק בגלל שההורים שלי עוקבים אחר כל צעד שלי, חוקרים אותי מאוד לפני כל יציאה וחושדים מכל דבר שנשמע להם חשוד. וזה מאוד מעצבן אותי. יחסית לגילי(שלא אציין אותו...) אני כבר בוגר בשביל להיות תלוי בהוריי כל כך. ההורים יכולים לדאוג לי כמובן, אבל לא בצורה כזאת מופרזת.. הרי אני כבר גדול(אני נער תיכוניסט) וצריך לצאת לבד כשאני רוצה, להכיר חברים חדשים, ולא להצטרך מלווה לכל מקום שאני הולך אליו או לתת לאמא שלי מספר טלפון ושם רחוב של הידיד שאיתו אני יוצא. מה יקרה כשארצה להיפגש עם הומואים מאינטרנט? ההורים לא רוצים. פעם כמעט תפסו אותי כשרימיתי אותם כי רציתי לצאת עם הומו מאינטרנט. אבל הם סתםםם דואגיםםםם וזה מעצבן אותי! ניסיתי להסביר להם שאני גדול מדי בשביל שטויות כאלה, שמקום המפגש עם משהו מאינטרנט הוא במקום המוני שבו לא יקרה כלום אבל הם לא רוצים להבין אותי! הם אטומים! מה עושים?
שלום לכם!