שלומלום..!

שלומלום..!

אני טלל, בת 12 רוכבת בחוות אמיר בירושלים דראסג' וקפיצות..על ג'יטן.. המושי מושלמת..(והיא לא שלי פרטית)
אוקי.. אני אוהבת סוסים כמובן.. את גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס, מיי כימיכל רומנס, ואת צ'אד מייקל מורי הח=ת=י=ך!=!=! ג'יטן--> הלוואי שאני הייתי רוכבת כמו עומרי.. אה.. וזאת לא אני רוכבת עליה בתמונה חחח..

מאפין18

New member
אאוו ../images/Emo122.gif זה נראה שהוא ממש מושך

לה בפה... אבל חוץ מזה ברוכה הבאה

Ruf Lil RusGal

New member
היי טל

אני גל.. רוכבת בגליל ים- ווסטרן- ריינינג מתחרה ועושה חצי פנסיון על בלו (לוקה)===> גמני אוהבת רוק (חחח וגם את הלהקות שכתבת) השתלבות נעימה!
ולא... זאת לא אני רוכבת עליה פה... ואל תתיחסו לפה שלה... זה היה בתחרות והיא הייתה לחוצה מאוד והיה צריך למשוך לה

הוא לא רוכב ככה בדר"כ,

וטלל, א', זאת תמונה ממש גרועה שלא משקפת את הרכיבה שלו, וב', אם הייתי במקומו אני לא בטוחה שהייתי רוצה שתעלי תמונה שלי לאינטרנט בלי רשות.

jgut

New member
ברוכה הבאה

ומוזמנת לבקר גם בפורום רוכבים צעירים

מממ..

סליחה.. אבל לא שמתי את התמונה כדי שתעירו על הרכיבה שלו.. הוא נראה כאילו הוא מושך חזק כי הוא היה בדרך למכשול והסוסה די חדשה והיא די נלחצה והוא סתם יצא בפוזה כזאת...

מאפין18

New member
ההערה שלי

ממש לא היתה בכוונה לפגוע או להעביר ביקורת... מצטערת אם יצא ככה. את מכירה שאת מסתכלת בתמונה וכואב לך לרגע? לא יודעת ממש איך להסביר את זה. אבל אמרתי את זה גם בגלל שידעתי שזו לא את ולא חשבתי שזה יפגע בך. בכל מקרה רק התכוונתי לברך אותך על הצטרפותך לפורום

לא חושבת שזו תמונה שמראה

תישיבה שלו כמו שצריך ואני אישית לא חושבת שהוא היה מסכים שתעלי תתמונה הזו שלו... בכל מקרה ברוכה הבאה... אני אורטל בת 15 רוכבת באושה יש לי פנסיון על דיאנה=]

favory

New member
חח כפרה עליך../images/Emo23.gif

היא התכוונה לתגובה שלך..שיענו, איך את. יודעת איך עומרי רוכב... חח עזבי את זה שהייתם פעם נשואים וזה ..סתםסתם..
יש לו אשה חדשה.

3LADY D

New member
לא נשואה ולא הייתי..חח שומרת אמונים

לאחד ויחיד!חחח ששש.....

למעלה