יש לי את התמונה הזאת בודקת איזה תמונה זאת -->
P prinsesa de amor New member 7/12/04 #27 ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif
P prinsesa de amor New member 7/12/04 #31 ../images/Emo9.gifאיך יפה לה ככה עם הפוניי שמתם לב שיש לה עיינים מחליפות צבעים? פעם חום פעם ירוק...
P prinsesa de amor New member 7/12/04 #32 מסכנה רותם (החדשה..) פוצצנו לה את הכל השרשור ברוכה הבאה התמונות...
G girl of the sims New member 7/12/04 #37 עשינו לה קבלת פנים כראוי!../images/Emo54.gif|גרב אני הייתי מתה שיציפו לי ת'שירשור עם תמונות של פלורישלמת....
עשינו לה קבלת פנים כראוי!../images/Emo54.gif|גרב אני הייתי מתה שיציפו לי ת'שירשור עם תמונות של פלורישלמת....
מ מריאנה ואגוס מדהימים New member 7/12/04 #41 **מעיין בוהה בשלמות שקוראים לה חחח באתי להגיד אפרת כהן אבל היא גם שלמותתת אבל כרגע מעיין בוהה בשלמות של פלור **
**מעיין בוהה בשלמות שקוראים לה חחח באתי להגיד אפרת כהן אבל היא גם שלמותתת אבל כרגע מעיין בוהה בשלמות של פלור **
M metuka15 New member 7/12/04 #45 חחחח תזהרי לקרוא לה אפרת אפרת זאת שלמות מסוג אחד פלורנסיה שלמות מסוג אחר אסור לבלבל בניהן!
M metuka15 New member 7/12/04 #28 את זאת עדיין לא היה לי לא היה לי כוח לשמור כבר תמונות אחרי שעברתי על כל התמונות של פלורנסיה באתר