שלומלום!!

booly16

New member
לא לא זאת לא היא..

שמעתי את הסיפור.. :\ ההיא זו מישהי אחרת :) מראשון.. :)

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה מותק!!!../images/Emo24.gif

תהני

sHotZy M

New member
../images/Emo41.gif נ-י-צ-ן!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

מה קורה מותק???? קוראים לי מור אבל את יכולה לקרוא לי שוצי (כל החברות שלי קוראות לי ככה
) אני מאוד שמחה שהצטרפת לפורום הפאנן והמפונפאן שלנו אנחנו שמחים לראותך פה!!!!! כשקראתי את ההודעה שלך ידעתי מהרגע הראשון שנסתדר מצויין כי אם היית מצטרפת לפורום לפני שבועיים היית יודעת שחבר הלהקה המועדף עלי הוא אברהם-אריה טל-פואנקינוס, או בקיצור אברהם או בקיצור של הקיצור אבי.... אפשר לומר שהצפתי את כל הפורום בהודעות אהבה אליו (את מוזמנת לבדוק בדפים האחרים)
אני כל כך אוהבת אותו, הוא כותב ומלחין מוכשר, הייתי בהופעה שלהם בהאנגר 11 והתאהבתי בו יותר... בהופעה גיליתי לראשונה את הגובה המדהים שלו... הקול שלו לא יאכזב את המלאכים והוא כל כך חמוד ומקסים... אברהם תעשה לי ילד, בעצם מאה ילדים... בעצם מליון!!! ילדים!
הקול שלו ממלא את נשמתי בעונג.... אם את רוצה לדסכס איתי על אבי במסרים... את מוזמנת

sHotZy M

New member
נ.ב.

השיר שאני הכי אוהבת בשיר (כפי שאת כבר יכולה לנחש מהחתימה שלי..) הוא "מי", השיר הזה כל כך יפה... מכל הבחינות גם מהמוזיקה הנעימה והמרגשת שלו וגם מהמילים העמוקות שמלוות בחובן עולם ומלואו שכבר דיסכסנו עליו פה בפורום.....

שוצי!! :)

חח את "שוצי והפעם זה סופי"??????? או שאני סתם בהזיות... גרר לא יודעת
תודה רבה מותק על כל המחמאות המרובות!
חח בואי נדסקס אחות... :) כשתמצאי מה... אז בכיף :) וכן... "מי" הכי טוב בדיסק... אין שאלה בכללל :) אפילו שכתבתי (נראה לי כבר מיליון פעם...) שגם "קול גלגל" ו"מי שם ידו" הם כולם האהובים עלי, מי הכי יפה מהם! נעים להכיר בובה! פנאןןןןן

למעלה