שלומלום!!

שלומלום!!

אני ניצן :) ואני חדשה חדשה מהקופסא אז שלום! נראה שנחמד ואף פנאן פה... רציתי לפתוח שירשור על איזה שיר אתם הכי אוהבים בדיסק החדש כי אני ממש אוהבת לשמוע מה אחרים אוהבים... ולמה... אז אני... "קול גלגל" ו-"מי" שכמובן... כל דבר שאבי השובבי כותב או מלחין יוצא הכי מדהים.... כבוד לכל השאר כמובן... אבל אבי, הוא משו מיוחד באמת... ושר מדהים קול גלגל הוא במיוחד יפה כי כמו ב"שיר למעלות" של מוש ושבע, כל טקטס שמביאים שהוא מהתנ"ך (או מספר הזוהר, כאילו משו שקשור לתנ"ך ולקבלה) חייב לצאת מדהים... והלחן שלו... נפלא נפלא נפלא חח והסוף מזכיר קצת את מלך האריות... גם לכם?! אז זהו נעים להכיר ביותר.... :) ואני צריכה למצוא לי תעסוקה חוקית כי אני על קצינה עכשיו אז אני אשמח להיות פה די הרבה כי קצת אסור לי לצאת מהבית... אז עזרה!! אני בשיגעון פה!.... יאללה יום פנאן לכווולם! אין שום יאוש בעולם!.... חחח
חח איזה סמיילים מצחיקים... וזה-
חחחח טוב טוב מספיק שטות! :)

edlessme

New member
שלום בייב...

דבר ראשון.. ברוכה הבאה.. דבר שני.. סחתיין על הקצונה.. ויהותר לי לשאול למה אסור לך לעזוב את הבית? בכל אופן.. מישחק ממכר נורא יש לך פה ... דבר שלישי: בשביל להחליף את החתימה כנסי להודעות שלך (יהיה מצד שמאל מעל ההודעה הראשונה בכל פורום שתיכנסי אליו את יודעת.. בשורה הציבעונית הזאת..) חפשי למעלה מקום שיהיה כתוב עליו הודעות נכנסות. תסתכלי מתחתיו יהיה כתוב "עדכון כרטיס אישי" אני מניח שמישם כבר תביני לבד...

אווו איזה נחמדות שרצה פה אחי! :)

תודה תודה!
ואני אנסה עוד מעט לשנות את זה... את החתימה כלומר... אממ ו..חח למה סחטיין? בפעם האחרונה שבדקתי זה די רע... ומותר לי לעזוב את הבית... אבל בגלל שזה פעם שניה שיש לי קצינה... הם הסכימו שבמקום מעצר בית יהיה לי כזה הסכם עם הקצינה לאיפה אני הולכת ולאיפה לא... והסתבר שהבחורה לא בדיוק יודעת לבלות! אז מבאס במעט... חח מה זה המשחק הזה? נראה מהמתוסבכים... ואיזה שיר אתה הכי אוהב בדיסק החדש מר חבר?

edlessme

New member
דווקא דיי פשוט...

המטרה היא להגיע לחמש עשרה.. ואז מותר לך לקחת.. אם לקחת את כל הקלפים החופשיים.. יש לך נקודה... למי שיש בסוף הסיבוב (כשניגמרת החבילה) את מרבית הקלפים מקבל נקודה, מי שיש את מרבית הלבבות מקבל נקודה, מי שיש לו את מרבית השבעים מקבל נקודה.. ומי שיש לו את שבע הלבבות מקבל נקודה.. אין לי עדיין את הדיסק החדש... אין כסף בשעון מהחטיבה שלי.. (שהוא גם הקופה...)

ברוכה הבאה יקריתי...

ולאלו מבנינו שלא הבינו... היא לא קצינה!! יש לה קצינה...היא בטח קיבלה מעצר בית או משו..? רייט? o_O על מה אחותי? anyway אני הדר...מואשמת... נעים מאוד...ושהות נעימה... איזה יום שמח לי היום! איזה יום?! שבת שלום יקירי

nawa

New member
נראה לי שלא ממש הבנת !?

זה לא קצונה אלא קצינה , יענו קצינת מבחן...

booly16

New member
על מה קצינה? :)

ברוכה הבאה, נראה לי תסתדרי פה מעולה, תקראי גם לקצינה נעשה לה שמח.. :) ועוד משהו... את חייבת להפסיק עם הפטריות חמודה.. תראי מה זה עושה להודעות שלך... :))

nawa

New member
היי, הרוכה הבאה !

אנחנו כבר דיברנו קצת באיציק (אח של סאלים אם את זוכרת)... אז שיהיה לך שהות נעימה וממכרת (והפעם לפחות התמכרות טובה)

the iron fairy1

New member
פשש..

את נשמעת כמו ילדה מעניינית.. יהיה פה שמח איתך :) חח... אני שיר! ברוכים הבאים :)

ל י מ ו ן

New member
הייי!

אני מכירה אותךךך!!! חחח.נראה לי...זאת זאת מל"ג בעומר...? ערסים מעצבנים שזורקים לחברה שלי תתיק למדורה.....? דיג'ים בשנטי שליד השק"ם.....? מוכר לך?......או שזאת לא את..?
אם כןןןןן אז פאנןןןןןןנןנןנןנןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואם לאאאאאאאאאאא אז פאנןנןנןנןנןנןןןןןןןןןןןןןן

ל י מ ו ן

New member
לא..חחח..הסתכלתי בכרטיס האישי וזאת

לא את...חח..... אני חייבת להפסיק ליות פזיזה כל כך.....

למעלה