שלומלום

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

MorH

New member
שלומלום

היי לכולם , שמי מור ואני רוכבת בניר - העמק למעלה מארבע שנים ( דרך - אגב אני רוכבת אינגליש ). למרות שרשמתי הודעות אני די חדשה פה בפורום אז , אתם אולי יכולים לעשות לי קצת הכירות איתכם... שיהיה לכולכם יום נעים ודרך אגב הICQ שלי הוא : 236997661

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifשלווום!../images/Emo24.gif

היי! אני ענבר
רוכבת שנה שלישית בחוות צח
בת 13 וחצי.. מקווה שתהני בפורום!

מורוווווושקה../images/Emo24.gif

אותי את כבר מכירה...חחח בכול מיקרה - מורן בת 13 צחניקית גאה! ( עינבר ואלה יבינו...חחח) המממ את יודעת כבר שכמה זמן אני רוכבת - מסובך מדיי ולעולם לא נדע... וזיהו! ד"א - מה עם שרון?! מה נסגר עם גרמניה?!

../images/Emo182.gifהחלמה מהירה../images/Emo182.gif ../images/Emo101.gif

שתחזרי לתפקד מהר - מהר מאווווווווווד!!!!! לא נורא....דברים כאלו קורים! נעבור גם את זה!

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

שלום
השתלבות נעימה
אני שי, בת 16, רוכבת אינגליש במשמר העמק מתחרה על גיל 90-100 ^____^ (
) תהני פה

MorH

New member
תודה

את אולי ראית בשנה שעברה בתחרות שהייתה אצלכם מישהי שהסוסה שלה קפצה את הגדר? חחח - זו הייתי אני...

TauraMan

New member
בהחלט הרבה.. חחח../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

איטנרא עיקם לכם את אחד הגדרות, לא בטוחה אם יפעת או לימור רכבו עליו באותו מצקצה.. חחח

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני נטע בת 14 מחיפה רוכבת 4 שנים כרגע אצל דניאלה גרוס תהני!

../images/Emo41.gifהיי

אני עדי ואני רוכבת ווסטרן בקיבוץ נען.. אני בת 17- גדולה אני
תהני פה...

TauraMan

New member
ברוכה הבאה|חיבוק../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני דורון, בת 14, מתחרה קפיצות ראווה, 100 ס"מ על טאורה, בקרוב גם על דיזל..

Vintage Queen

New member
היי מור!!

ברוכה הבאהההההההההההה אני סתיו... אני בת 15 (דרך אגב בת כמה את!?) אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר!.... יש לי סוסה משלי ואני מתחרה בנוסף על סיזר (--->) ב90-100 מקווה שתהני פהההה

ניצקוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני ניצן רוכבת ואני בת 14 אני רוכבת כבר 5 שנים... ויש לי שני סוסים...וזהו.. תהני בפורום!

serdonix

New member
היי מור! ../images/Emo9.gif

אני דנה.. אני בת 13 מת"א אבל אני רוכבת באודים... יש לי סוס - סרדוניקס ואני רוכבת גם אינגליש ומתחרה 90 - 100

ברוכה הבאה מור ../images/Emo24.gif

היי, אני פיצי, מנהלת הפורום היחד עם סתיו.. בת 13 רוכבת שנתיים+ בחוות אמיר בירושלים... והמממ... זהו.
מקווה שתהני לך פה בפורום. _אני על מונטה_ איכס.

שלום מור../images/Emo140.gif

אני ליבי בת 15 וחצי גם רוכבת בחוות אמיר יותר מ3 שנים אינגלי-דקסז' בקרוב קפיצות. מקווה שתהני
פיצ אי הולכת להרוג אותך גם שמת תמונה של מונטה שלא אמרת לי עליה וגם את אומרת שהיא מגעילה,שניכם נראים בה טוב מאד חוץ מהחול אם כבר הוא יצא קצת מעוות(פחחח)

למעלה